בתול בגיל מאוחר

עידו294

New member
בתול בגיל מאוחר

היי
אולי חלקכם יחשבו הוא בטח מכוער או יצור או אולי בכלל חרטטן,אבל תאמת שאני לא אף אחד מאלו פשוט לי זה לא קרה השנים עברו והופ אני בן כמעט 29 ולא חוויתי את אחת מתענוגות החיים , אז אם קיימת כאן מישהי לא נשואה ולא קטינה שבאמת זורמת לסקס אבל עם מישהו שהוא בתול אני אשמח לשמוע ממנה וכמובן שפרטים נוספים ינתנו בפרטי.
[email protected]
נ.ב ולא אני לא מחפש רחמים כאן וסליחה על המחזור.

Sharoman

New member
אם עד עכשיו ההודעה הזאת לא קידמה אותך

מה גורם לך לחשוב שבסוף היא כן?
במקום לנסות לפתח גישה אחרת שאולי כן תצליח?

lady d27

New member
עידו בייב

תתחיל לפנות לבחורות בעצמך..
אם אתה תעלה שרשורים אחת ליומיים
זה לא מקדם אותך סאנשיין

Hastelloy

New member
למה אתה כזה נואש?

אם אין לך בעיה של ביישנות אז תלך למועדון ותמצא שם מישהי, זה עדיף מאשר לקבוע פגישה עם מישהי באיזה פורום מבלי לדעת מה נופל עליך.

The RedFox

New member
אתה מתחיל מהנקודה הלא נכונה

אם מה שמפריע לך היא העבודה שאתה בתול, אז תניח את זה בצד, זה לא באמת משנה ובשלב כזה או אחר זה יחלוף.

אבל אם אתה מעוניין בסקס, אז אתה צריך להבין שזה חלק ממכלול.
כדי להגיע לסקס צריך לדעת לשחק טיפה, סתם סקס לא מעניין יותר מדי כשלעצמו ולכן הייתי ממליץ לך לפתוח את הראש טיפה.
בשביל להשיג סקס טוב ומהנה צריך איזה מערכת של בניה, ליצור ציפיות וקשר ברמה מסוימת.
אתה מחבב פה מישהי שמצאה חן בעיניך, תשקיע טיפה, תחמיא לה, תהיה מתוחכם, תבחין בפרטים הקטנים.
אם יש חיבור וקליק אז מתקדמים ביחד, ואם לא אז ממשיכים כל אחד לדרכו.
אמנם אתה אולי לא מחפש פה אהבה, אבל גם בשביל משהו חולף צריך להשקיע על מנת שיהיה מהנה ונעים.
לאף אחת כאן לא איכפת למה אתה בתול או מה אתה מחפש, אבל אם יש לך מה להציע, לדוגמה כוס קפה ושיחה נחמדה או אתה יודע ללחוש באוזן למה היא מיוחדת עבורך (מרשים אותך הצורה בה היא יודעת להתנסח/ אתה מתחבר לרעיונות שהיא מעלה), כבר צעדת לכיוון יותר נכון.
בהצלחה.

למעלה