בתולת ים

yonabarak

New member
פחות מוצלח מהקודם

היא נראית כמו ברבי מפלסטיק. תוסיף קצת פרטים. אולי תיעזר בצילום של אישה אמיתית כדי לעשות אותה פחות מושלמת.

התגובה שלך מרגיזה אותי!

היא מרגיזה אותי בגלל הקלות הבלתי נסבלת שבה אתה שוטח ביקורת שלילית בלי להתייחס לאספקטים החיוביים לגבי עבודה כזו מושקעת.

yonabarak

New member
האמת היא שאת צודקת

מכיוון שכבר ראינו למה הוא מסוגל, חטאתי בלקחת את ההישגים כמובנים מאליהם, וזה קצת לא יפה. אבל באופן כללי אני משתדל להתייחס לכל אחד לפי הרמה שאני חושב שהוא נמצא בה, ולא ביחס לאנשים אחרים בפורום. אם הייתי צריך להשוות אותו לכמה מהאמנים האחרים פה, רשימת התשבוחות לא הייתה נגמרת (קורא\ת יקר\ה: הכוונה היא לא אלייך, כמובן. את\ה נהדר\ת). אני משווה את הציור הנוכחי לקודם באותה סדרה, שהיה מרשים יותר.

GodOfWar

New member
תודה :]

תודה לכולם על התגובות, אני מאוד מעריך את זה
-GoW-

BlueCat

New member
השיער באמת עשוי טוב.

עשית את התנועה שלו במים בצורה נהדרת.

preacher

New member
את גועל נפש של בנאדם, את יודעת?

את נכנסת לפורום הזה רק כדי להגיד לבני אדם שאת שונאת אותם? אני לא מבין. אז הוא מוכשר. אז את לא יכולה לצייר כמוהו. תתגברי על זה. את לא יכולה סתם לבוא ולבכות כל הזמן. תלמדי ציור אם את רוצה או אל תעשי כלום בנושא, אבל תעזבי את האנשים כאן בשקט!

idan x

New member
תודה על תשבותך!.

GOW, זה שוב עידן.. ראשית, ממש תודה על תשובתך להודעתי,אני מאוד מעריך זאת. אני לוקח מאוד ברצינות את מה שאמרת לי, ואני מתכוון לנסות ללמוד ולשקוד בנושאים שהזכרת.... באמת,נורא עזרת לי! גם העובדה שאמרת שהכל נעשה על יידך הפליאה והתמיהה אותי. עוד סיבה להמחמיא לך. אתה ממש ממש מוכשר,בצורה יוצאת דופן,לפחות מבחינתי... אין לי הרבה מילים לתאר כמה הערצה אני רוכש כלפייך!... כל הכבוד,באמת! מקווה לדבר איתך גם בעתיד, חג שמח ושוב תודה, עידן.

למעלה