בתולין

בתולין

שבוע טוב. אני וחברה שלי עושים סקס יבש והיא מפחדת שהיא לא בתולה יותר. אף לא היה חדירה. השאלה היא איזה סימנים יש לקריעת קרום הבתולין? ומה מרגישים? עוד שאלה: איפה שהיא עושה שתן היא טוענת שיש לה שם עוד איבר שדומה לזה.מזה יכול להיות? מקווה שהבנתם. בבקשה תענו מהר.תודה.

אנשים לפעמים משגעים אותי עם הבורות שלהם .. מה הלאה ? נישקתי אותה אז היא לא בטולה ?!? בחייאט .. אין חדירה = בטולה . נקודה סוף סיפור .. באמת ...........

flutter girl

New member
בטולה? ועוד פעמיים?

אין גבול!!

ARMANO

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

רק עכשיו שמתי לב לשאלה השניה כי הראשונה ממש אבל ממש חירפנה אותי בטימטום שלה .. רק שאני יביד מה זה "יש לה שמה עוד איבר" ?? חבוב .. יש מצב שה"חברה" שלך זה חבר ?!? טוב טוב .. סתאאם בצחוק יכול להיות שמדובר באמת בדגדגן ושהוא בטיפה גדול ממה שנחשב אצלך לנורמלי ומה שנחשב מבחינתי כחושני ביותר כי יש יותר דגדגן לשחק איתו בפורפליי ...

fall to pieces

New member
ממ

בגיל 18 ולא יודע דברים די בסיסיים שכאלה מציעה לך לקרוא כמה מהמאמרים והקישורים שבפורום קרום הבתולין לא יכול להקרע בלי חדירה הוא נמצא כ7 ס"מ בתוך הנרתיק היא כנראה מדברת על הדגדגן איזור מאוד רגיש אצל הבנות אין שום קשר לקרום הבתולין

סרט אימה מודרני: אולי היא לא בתולה!

אפשר לחשוב, מבחינתי שתגיד תודה שהיא כבר לא בתולה לפני ששכבה עם מישהו ועברה את הכאב. ת'ן אגן, היא כל כך עדיין בתולה, המטומטמת. סליחה

S i r e N

New member
הסימנים לקריעת בתולין..

זה כשיורד לה דם! אבל אם אין חדירה אז איך בדיוק זה נקרע?.. מה זה יש לה שם עוד איבר?.. תראה לי ת'תמונה הזאת --------------------------------|>

למעלה