בתולה בת 33 - יאוש

2צילי

New member
בתולה בת 33 - יאוש

אני מפחדת מחדירה, היו לי מספר קשרים בהם הייתי פעילה מאוד אוראלית... אבל החדירה עצמה מפחידה. עכשיו אני בקשר עם גבר שלא יודע שאני בתולה ומייחס את הרתיעה שלי מסקס מלא לסוג של רצון לעוד זמן, נו שיהיה. אני מפחדת לספר לו, לא כי זה ירתיע אותו, באופן מוזר אני יודעת שזה ישמח אותו וזה דווקא מרתיע אותי. אני מרגישה במלכוד נוראי, חסרת תקווה נקודה: אני נראית טוב מאוד,כריזמנטית, סקסית, יפה, איש לא מעלה בדעתו. איך יוצאים מהמלכוד הזה שממרר את חיי?

היי צילי ../images/Emo24.gif

ראשית, קבלי
על הפתיחות והרצון בשינוי. האם הפחד שלך נובע מאירוע כלשהו או התנסות לא נעימה. איך הוא נוצר בעצם וממה הוא נובע? האם תוכלי לתת עוד פרטים על כך. ולגבי לצאת מהמלכוד, אז בטח שלא בכוח, כן? וגם לא דרך שקרים והסתרה... נראה שהכי טוב זה ראשית לזהות טוב יותר את מקור הפחד ולעבוד איתו. ואז לגלות פתיחות ולשתף פרטנר שתבחרי בו ככזה שאת בוטחת בו ושאת יודעת שיפעל בעדינות ולפי הקצב שלך, לגמרי! שאת נותנת בו אמון מלא. האם הפרטנר הנוכחי הוא כזה?

2צילי

New member
כמה בעיות

אין שום התעללות בעבר שלי, באיזשהו אופן נורא זה היה מקל עלי כי הייתי יכולה ליחס את זה למקור ברור. ממה נובעת הרתיעה? מממ... פחד עמום מכאב, קריעה כזו. יש גם בושה. לא יודעת, קשה לי לכתוב על זה אבל אני באמת רוצה לשנות את המצב. לא יודעת אם הנוכחי מתאים, הוא אוהב מאוד אבל אני לא מאוד נמשכת אליו. וכן, אני יודעת שזו בעיה

היי צילי

אני מעודדת אותך לשבת ולפתוח את זה, גם אם זה בכתיבה עם עצמך או בדרך אחרת, ממש לא חייב להיות כאן. אבל עצם זה שתראי את הפחדים בצורה בהירה, יאפשר לך לעבוד איתם. ככה, הם נשארים סודיים ולכן גם משפיעים יותר. הרבה פעמים לא מדובר באירוע דרמטי שניתן לכנות אותו בשם טראומה על פי הקריטריוניים של החברה המערבית, אלא אוסף של התייחסויות קטנות כאלה של הסביבה, יכול להיות אפילו חיקוי של התייחסות שראית של הנשים שגדלת לידם או דברים דומים. וכן, אם את לא ממש נמשכת אליו, אז אני תוהה אם הוא המתאים... קחי אחריות על ההנאה והאושר שלך. הם שלך

2צילי

New member
יש משהו בדברייך

יכול להיות שמדובר בהתיחסות כללית למין, שאבתי אולי השפעות תת הכרתיות בעיתיות. משהו חסום שם ואני אנסה להתמודד עם זה

מה לגבי ביקור אצל סקסולוג/ית?

היום אפשר לקבל הפניה דרך קופת החולים. אני יודעת מחברה שלי שהיתה במצב דומה שאפשר לקבל שיחות אישיות וגם טיפול קבוצתי (את מבינה מזה שאת ממש לא היחידה במצב הזה). אם משהו מפריע לך להנות ולחיות - שווה לטפל בו.

למעלה