בתולה או לא

fall to pieces

New member
o_O

שתהיי בריאה לא הבנת למה פתחתי את השרשור בכלל כל מה שמעניין אותי לדעת מה אחרים חושבים על המושג את לוקחת את זה טכני לחלוטין שיהיה לך בכיף עבורי בתולין[או איבודו במקרה זה] הוא הרבה יותר מחתיכת עור גמיש

אוקיי...אז

בואי ותבהירי לכולנו פה מה לדעתך המושג בתולים אומר?! מה שלדעתך או לא לדעתך לא משנה את המדע ואת העובדות שבשטח. לאבד בתולים ע"י קיום יחסי מין זה משהו מעל ומעבר, משהו הרבה יותר ריגשי ואי אפשר לקחת אותו בקלות כ"כ.... אבל המונח איבוד בתולים בפשטות זה מה שעניתי לך... את שאלת בעקרון מהו איבוד בתולים... לא שאלת איך כל אחד לוקח את זה מבחינת רגשותיו ודעותיו. אני ממש לא לוקחת את זה טכני, אבל עובדה שזה טכני,אצלי זה מעבר. אבל שוב, אני לא יכולה לשנות את הטבע.. אולי במקום להיקבע בדעות שלך ולהמשיך באטימות תיפתחי קצת לדעות של אחרים ותלמדי...זה יעזור לך.

fall to pieces

New member
אבל זה בדיוק מה ששאלתי

איך אתם לוקחים את העניין של בתולין לא מה המושג אומר ולא משנה מה יגידו פה אני אשאר בדעה שלי גיבשתי לי אותה ממזמן וזה גם לא עקרוני כל כך קצת הבנת הנקרא בבקשה

אוקיי ולסגירת הנושא

סליחה,כנראה לא הבנתי נכון. מקווה שבכל מקרה התגובות שלי עזרו לך או משהו כזה. לילה טוב והמשך חיים נפלאים.

BaBi31

New member
דאודוראנט??? חחחחחחח וואט דה פאק?!?

את רוצה להגיד לי את דוחפת דאודוראנט לטוטה? חחחחחחחחח

kineret5

New member
למען האמת צריך לקוות

שהסיפורים הללו מופרחים

fall to pieces

New member
האמת שלא יודעת

וגם נדמה שהסיפור מופרך לא נראה לי כל העניין של בחורה רצה צועקת במסדרונות פנימיה ודאודורנט תקוע לה בין הרגליים

EverMan

New member
ראסמי

לא נראה לי שהיא יכולה לרוץ שיש לה דאודורנט תקוע בין הרגליים

kineret5

New member
כל הכבוד על פיתחת הדיון

אני אמרתי את דברי כבר
עכשיו אוסיף כמה דברים. קודם כל הקרום לא צריך להוות כזו חשיבות מכיוון שישנם בנות שנולדות ללא קרום או שנקרע להן במהלך החיים והן עדיין לא חוו חוויה מינית כך שהן בתולות לכל דבר עם או בלי קרום, לעומת זאת בחורה שעברה חוויה מנית איך קרומה לא נקרע ע"פ דעתי היא לא בתולה. יום טוב!

למעלה