בתוך עצמי...

בתוך עצמי...

מוקפת חומה, לא מצליחה להבקיע. עייפה עייפה עייפה, שחוקה שחוקה שחוקה... נמאס, נגמר, די

אטיוד5

Active member
laat eens wat horen

לפחות תפתחי את הפלא ... צילצלתי הבוקר, היה סגור. תעזרי לנו לעזור, ולו בקצת. }{

אוי, לא רציתי להדאיג

פשוט נמאס לי, שחוקה עד אימה מהשהיה בבית באפס מעשה... לא רואה סוף לעניין. לא רואה את עצמי חוזרת לעבודה בקרוב, מחכה לעוד ניתוח, שאומר תכלס, עוד כמה חודשים להיות בבית. משתדלת לצאת כמה שאני יכולה, בורחת כל הזדמנות מהבית, אבל גם זה בהגבלה. אין לי כח. והאהבה שלי, גם היא מוגבל פיזית בימים אלה, כך שגם אותו אני לא רואה, רק מדברת, ואני כל כך מתגעגעת, כל כך זקוקה לחבוק שלו. שני צילגרים חברו יחדיו... זהו, לא לדאוג, בסוף יהיה בסדר, רק שאני לא רואה את הסוף.

מי כמוך יודע

שלפעמים האור בקצה המנהרה זה קטר הרכבת שמגיע מולך. אל תחפשי את האור במנהרה את האור תייצרי לבד היו תקופות שיצא לי לבקר פצועים בבתי החולים ובמקום לעודד אותם הם עודדו אותי היה להם מנוע פנימי שכזה שידע מתי לייצר זרם חיובי אני יודע שגם לך יש כזה מנוע, אז יאללה תפעילי אותו. שיהיה לך שבוע יותר טוב מזה שאת מצפה לו.

חבר יקר

אתה הרי מכיר אותי, אני נופלת וקמה, נופלת וקמה. אני אוטוטו בדרך להתרומם, תן יד

האלי

New member
רשפים של אור...

נכון שלא דיברנו אף פעם? ובכל זאת, אם יש מישהו שלא מכיר אותך, שלא דיבר איתך מעולם, ובכל זאת איכפת לו ממך, הדברים לא יכולים להיות לגמרי גרועים. כולנו מקיפים את עצמנו בחומה שתגן עלינו. הצרה שהחומה הזו, יחד עם ההגנה המועטה שהיא מספקת, היא מבודדת אותנו מהחיים... האמיצים מעיזים לנתץ את החומה ולצאת אל החיים, רוצה לבוא? שלך, האלי.

למעלה