בתוך כל הסערה ..

בתוך כל הסערה ..

אנסטסיה מיכאלי שופכת כוס מים על ראלב מג'אדלה (מתי לכל השדים יש לה זמן להגיע לכנסת ?) יאיר לפיד עוזב את חברת החדשות כדי להכנס לפוליטיקה נועם שליט עוזב את מצפה שליט לטובת כניסה לפוליטיקה אריה דרעי שוקל לעזוב את (מה הוא בעצם עושה בימינו ? מעשים טובים כנראה) לטובת חזרה לפוליטיקה אבי דיכטר "מוריד את המים" פוליטית על ציפי ליבני בראיון בוקר ברדיו שאול מופז כבר שנה וחצי מנסה לקבל חרצוף משלו בתור ראש של משהו, ולא מספר 2-3-9 כולם אנשים טובים כולם אנשים נבונים כולם עושים קולות של רוצים לתרום ואיכשהו - כולם משדרים (לפחות לי) אופורטוניזם וניצול הזדמנויות מתי בדיוק זה קרה שחברי כנסת הפכו ממחוקקים לפוליטיקאים ? איך זה שמנהלים אותנו אנשים שאת המכולת השכונתית לא היינו נותנים להם לנהל ? סתם הגיגים של יאוש

אומרים

שבלונדון הייאוש נעשה יותר נוח ואולי רק אולי שווה לתת הזדמנות לרוח חדשה לעשות ולא רק צילצולים נדבר עוד שנה-שנתיים לך תדע

ismeralda100

New member
בדיוק חשבתי לכתוב את המשפט הזה

יערית

New member
יום הבוחר

יגיע במהרה, מה אתה אני ואחרים הולכים לעשות בנידון? לגבי אלימות במשכן, כשועדת האתיקה תחוקק אכיפה נגד אלימות מילולית ופיסית שחלה בכנסת, אולי המחוקקים ולדברייך הפוליטקאים יזדעזעו ויחשבו היטב לפני פליטות הפה והידיים שלהם. הכניסה של יאיר לפיד מבורכת מבחינתי. על כל יתר הדברים לא שמעתי כך שאין לי דיעה. מה שכן,עם אכזבה לא בונים מדינה. :)

חלום חלום

פשוט חלום שמתגשם. יאיר לפיד רץ לראשות הממשלה...חלום. חתיך שחבל"ז, רהוט, בעד חינוך, יודע דבר או שניים על העולם. רק קצת נמוך אבל זה לא נורא. כבר מכינה מקום לפוסטר שמקבלים כשהוא יבחר. מסקרים שערכתי במגוון אוכלוסיות הנשים שנתקלתי בהן ביומיים האחרונים מאז שהוא הודיע על כניסתו לפוליטיקה, לא הייתה אחת שאמרה שלא תבחר בו. הוא מלך וכל שאר הגברים קנאים גדולים (כל הגברים ששאלתי אמרו כל מיני דברים בנוסח :"אבל הוא נמוך נורא", "הוא מזיין מהצד בלי הכרה", "הוא סתם פרצוף יפה"...חחחח)

ye44

New member
בתוך כל הסערה

אנסטסיה מיכאלי הייתה צריכה לשפוך כוס תה רותח
יאיר לפיד עזב את חברת החדשות בזכות המנטור הצדיק ואביו הרוחני שעומד לדין מר אהוד אולמרט
ואגב אין לי מושג מה לאדון לפיד ולפוליטיקה אין לו שום ניסיון בכלום וכבר תופרים לו 8 9 מנדטים זה מראה על סוג האנשים שבוחרים בו. נועם שליט ה
הולך להיות קישוט בסוכה של חבורת ההזויים מהעבודה סביר להניח שהוא יהיה דור ההמשך למתן וילנאי האיטי. אריה דרעי וחבר מרעיו רוצים להתנקם באלי ישי יגנוב לש"ס 3 4 מנדטים . אבי דיכטר ושאול מופז חיים בלה לה לנד בבחירות הבאות מקסימום יקבלו 14 מנדטים.בעיקר בגלל ציפיטפוט. ומי נשאר ? נתניהו המלךךךךךךךךךךךךךךךךךך
אז תן לכולם להתקוטט בביצה הפוליטית כי אין ולא יהיה לנתניהו אלטרנטיבה

ismeralda100

New member
לגמרי!! ולגבי היאוש: כנראה שזה ימשיך להיות המ

צב אנשים מסוימים, בדיוק כאלו שאנחנו צריכים שם, פשוט לא רוצים להיות פוליטיקאים, ואפשר להבין אותם. מי שכן רוצה - נמצא שם, וככה זה נראה....

למה ייאוש

קודם כל הם שם כי במכולת השכונתית אין מקום / תפקידים פנויים - כאן צריך לעבוד ולא רק לברבר ורעיונות הזויים לא מקדמים לשום מקום. לכן יש סדר בחיים ולא סערה. שנית - הם מהלים אותנו כי אנחנו נותנים לזה להתרחש .... אחרון - בעידן אחים גדולים, הישרדויות וכדומה מה רצית שהם יעשו כדי לקבל זמן מסך - שיעבדו באמת?

למעלה