בתאני

בתאני ../images/Emo58.gif

זוכרים את PJ מהעונה הראשונה של מתחילות מחדש, הילדה מורמונית שחיפשה את עצמה, אז לאורך כל השהות שלה בבית של מתחילות מחדש נמצא קווים מאוד אבל מאוד דומים ל-PJ, והיא די תבין שהיא לא 'הילדה הטובה' כפי שהיא מציגה את עצמה.

את יודעת

גם אני חשבתי על זה. כשהיא סיפרה על עצמה נזכרתי בפי ג'יי ואמרתי לעצמי מעניין אם היא תגיע גם לאותה הארה שפי ג'יי הגיעה אליה. אבל בסך הכל היא חמודה וכן נראה שיש עוד הרבה מחסומים לפרוץ אצלה מה שגם היא לא זוכרת אז בכלל.

אני אהבתי יותר

את פיג'יי היא היתה מלאת חיים ואנרגיות.ממש בובה. בתאני... לא יודעת אולי בגלל שאני עוד לא "מכירה" אותה כל כך אבל היא יותר עצורה מפי ג'יי. פיגי היתה פצצת אנרגיה מהלכת.

s m i l e 2 4

New member
בתאני אמנם

חמודה אבל נראית קצת שקטה.. פי.גיי הכניסה חיים לבית..

פיפיטה

New member
גמאני

חשבתי על פי ג'י יש להן הרבה במשותף שתיהן בתולות שתיהן באו מעיירה קטנה שתיהן מלאות שתיהן בנות של אנשי דת שתיהן בנות בית בכנסיה שתיהן שרות בכנסיה ונראה לי שלבתאני יש גם שמחת חיים לפי הערב עם דניס אבל זאת נראה בהמשך.

Nadav נדב

New member
נראה גם

שלבתאני יש כשרון שירה. לפי ג'יי (ולאודרי |מקיא|) ממש לא היה

../images/Emo58.gif

באתני לאט לאט תלמד מחדש על העבר שלה ודי תתחבר אליו, היא תגלה כמו PJ שהיא לא רוצה להיות בדיוק כמו שמצפים ממנה בבית, והיא תחווה 'מרד' מחודש בכל ערכים שהיא גדלה עליהם, שכמובן בסוף בעזרת רונדה היא תשלים אם מישהי באמת, ואיך אפשר לשלב בין מה שהיא מאמינה לבין הבית המסורת שהיא גדלה עליה....

למעלה