בתאכל'ס..

Mr Peiser

New member
בתאכל'ס..

חוץ מזה שהמתופף שלכם מנגן ממש מהר, אתם לא כאלה משהו.

Mr Peiser

New member
אני גל, ומי את? המממ...

אני לא אומר שהם לא מנגנים טוב, לגילם הם מנגנים מצוין. אני פשוט אומר שאין עוד מה להתלהב מהם כל כך. הם יגדלו, יהיה להם קול נורמאלי (ולא של ילדי בר מצווה), הם יכתבו טקסטים טיפה יותר טובים, ילמדו להלחין ולהיות טיפה יותר יצירתיים, ינגנו יותר טוב ביחד (ובנפרד) ויכול להיות שבאמת יהיו להקה טובה. כל הדברים שאמרתי פה תלויים אך ורק בהתבגרות שלהם של עוד כמה שנים, לא בשום דבר אחר. כרגע ההתלהבות היחידה היא מהרמה היחסית שלהם לעומת הגיל שלהם, לא יותר מזה...מהמוסיקה כרגע, מצטער, אני לא מתלהב בכלל.

קנפי

New member
דאאאאאאאאממ!

אתה כנראה לא יודע להעריך מוזיקה טובה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ולא ביקשו ממך להתלהב ! אתה לא אוהב?! אל תאהב לא מכריחים אותך! אבל די עם התגובות המעצבנות! :/

תקשיבי,

הוא אמר את זה ברוח ממש טובה. והוא לא אמר את זה בכוונה לפגוע. ביקורת בונה. כל אחד ודעתו. כמו שאת תשמעי רוק ומישהו אחר יגיד שזה רועש מדי.

קנפי

New member
הממ

אוקי לא ממש אכפת לי :\ אבל אני לא מבינה למה צריכים לכתוב דעות כאלו בפורום שאוהבים ומעריכים את המוזיקה הזאת...

Mr Peiser

New member
דמוקרטיה.

בגלל זה מותר לכתוב את זה כאן. חוץ מזה באמת אמרתי את הדברים ברוח טובה ובצורה של ביקורת בונה..

../images/Emo27.gif

הוא כתב את זה בנימוס ובהערכה וכבןד ללהקה

SAMAR

New member
הוא לא קילל ולא ירד עליהם

כמו כלמיני אנשים מפוקפקים. רק אמר שלדעתו הקול שלהם לא משו ושיש להם לאן להתפתח או משו כזה. וזכותו לומר את זה ופנאן שלו. אללה סוכות רוקס

../images/Emo220.gifאמממ

עם כל הכבוד הלחנים/המילים שלהם ממש יפיום=]ואתה כותב את זה רק מקנאה... כי כל אחד היה רוצה להיות כמוהם!!!להיות מוכשר!3> המוזיקה שלהם ממש טובה!!! (זאת אני שירן קן יבנה=/כאילו אחותי אני הגבתי ממנה כי לא הייתי במחשב שלי...)

ishay221

New member
../images/Emo220.gif"דורין מתודה שלי"ארר

איזה חמוד!!חחח ברי תעשה לי 12398676544 ילדים!!!!!

למעלה