בתאבון
M meytall0 New member 18/8/10 #9 סליחה?! ועכשיו מתכון מתחת לכל תמונה!!../images/Emo6.gif ככה לעשות לנו? תחשבי על הריוניות שגולשות כאן.. מה את עושה להן (לא, אני לא בהריון.. ) אז או מתכונים, או שתצטרכי להכין דוגמאות כאלו למפגש.. אין ספק שיש לנו כאן אחלה קונדיטורית.. אוהבת מיטל
סליחה?! ועכשיו מתכון מתחת לכל תמונה!!../images/Emo6.gif ככה לעשות לנו? תחשבי על הריוניות שגולשות כאן.. מה את עושה להן (לא, אני לא בהריון.. ) אז או מתכונים, או שתצטרכי להכין דוגמאות כאלו למפגש.. אין ספק שיש לנו כאן אחלה קונדיטורית.. אוהבת מיטל
M mic75 New member 19/8/10 #10 אני חושבת כמו מיטל לטא תקין רק להראות אלה צריך להביא לנו דוגמיות יש לך עד המפגש ללהכין לנו תודה
Y yakir797 New member 19/8/10 #12 ../images/Emo24.gif היתי שמחה לבוא אבל אני לומדת אים תעשו את זה בערב אולי וקרוב אלי יהיה שווה אוהבת ומתגעגעת אירית
../images/Emo24.gif היתי שמחה לבוא אבל אני לומדת אים תעשו את זה בערב אולי וקרוב אלי יהיה שווה אוהבת ומתגעגעת אירית
נ נוגה אור New member 23/8/10 #14 גברת אירית היקרה א. אני דורשת מתכונים ומייד!!! ב. תגלי לנו מה את לומדת - זה נשמע מעניין מקווה שאת בטוב
גברת אירית היקרה א. אני דורשת מתכונים ומייד!!! ב. תגלי לנו מה את לומדת - זה נשמע מעניין מקווה שאת בטוב
ב ביחד ננצח1 New member 21/8/10 #13 מצטרפת למיטל ../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif