בתאבון לכולם

זיקן

New member
מנהל
קיבלתי סחרחורת ../images/Emo186.gif

והייתי צריך ממש לחרוק שיניים ולהיתאפק ולראות עד הסוף את הדפוק הזה עד הסוף זה אוסף של דעות מופרכות שמתאימות לנציגי מימשל ששלחו אותו על מנת ליצור מצב שאנחנו נעלים מיסים והם יתפסו אותנו ויטילו עלינו קנס שישולשל לכיסם... איפה ברנרד מיידוף "רובין הוד" המודרני צוחק להם בפרצוף על חשבונך אהה ואיפה כל הכספים שהממשלה גובה באמצעות מיסים מושקעים במטוסים, בצבא, בביטחון, בהיתחלויות, בבניית פרוייקטים כמו "הולילנד" ועוד ועוד קדחת הם מושקעים בעבדות מודרנית בטח בטח.. תחליט כבר אתה איתם או נגדם? וסליחה בכלל ששאלתי אתה עם הקב"ה הכי בטוח הכי אחי נכון אחי. מצד שני מה אתה דואג נותרו רק 947 יום והכל יגמר..

המיסים מגיעים למלכת אנגליה

היא להבנתי הקודקוד של כל הקונספירציה הזו, מכיוון שהיא יש לה קשר דם הכי קרוב לפרעונים, ולכן גם השטיח האדום, הוא מייצג את הקשר דם ומה הופרך ממה שהוא אומר ?

זיקן

New member
מנהל
תראה האנגלים ימ"ש

אוהבים ומעריצים את המלכה וזה עולה כסף התענוג הזה ועובדה שהם מממנים את זה בשמחה אז מה כפת לך מה האנגלים אוהבים או לא צריך להיות איכפת לך מה שהולך פה ולא שם ופה אנחנו מממנים את מה שמסבירן הפורום הסביר לך מיליון פעם וטוען שאתה לא רוצה להבין את זה ופה הוא צודק גם לגבי ההפרכה הוא צודק והבנתי ממנו שהוא לא יסביר לך עוד פעם את מה שאתה לא רוצה לקבל ולהבין ואני לא מצטיין בהסברה כמו שהוא.

פנומן 72

New member
יש משהו במה שהוא אומר - אבל הבסיס מופרך

והכי מעציב אותי זה שהסברתי לך למה התיאוריות האלה מופרכות ואתה ממשיך לנסות ולהאכיל אותנו בחרא הזה. אז פעם אחרונה בהחלט - ארה"ב היא אולי המדינה הכי חופשיה בתבל, אף על פי כן ולמרות הכל. דמגוגים בלירה כמו הליצן בסרטון הזה, למעשה אוחזים בקלישאות שאין מאחוריהם דבר ומבליטים את יתרונם היחיד ברטוריקה שלהם. מיסוי היא מחוייבת במציאות על מנת שמדינה תתקיים. מיסוי נועד בין היתר לשלם משכורות לגופים שאינם פרודוקטיביים. בוא ניקח לדוגמא במיקרו מפעל שאתה הוא בעליו. יש לך 5 מפעילי מכונה שמייצרים לך עבודה ואתה משלם להם משכורת ואת יתר הרווחים אתה גורף לכיסך. עד כאן הכל בסדר. אבל יש לך גם מזכירה, ומנהלת חשבונות, וכל מיני עצמאים שנותנים לך שירותים מקיפים, כך שבסופו של דבר ההכנסות שיצרו לך חמשת הפועלים שלך זולגים גם לאנשים שאינם פרודוקטיבים אבל חשובים על מנת שהמפעל ימשיך לתפקד. אותו הדבר במאקרו - כשמדובר במדינה - על מנת שהמדינה תוכל לתת לך שירותי רפואה, חינוך, עיריה, בטחון פנים וכו' שירותים שאינם פרודוקטיביים, היא ממסה את משכורתך ומשלמת באמצעות המס לאותם גופים א-פרודוקטיביים, כלומר היא משלמת באמצעות המס לשוטר שישמור עליך על מנת שתוכל לישון בשקט וגם להגיע למחרת לעבודה. קח לדוגמא מצב שאתה מקבל 100% משכורת בלי מס. עכשיו לך אתה ותדאג לרפואה שלך, לחינוך שלך, לבטחון האישי שלך וכו'. מה שתקבל היא אנרכיה והלכה המדינה. אז סבבה שאתה שואף לחירות אבל לחירות יש מחיר - וחבל שהליצן הזה עם הקוקו לא הגיע לפרק הזה ... וזו גם הפעם האחרונה שאני מסביר לך - בפעם הבאה תאכל את הסרטונים האלה בעצמך.

זיקן

New member
מנהל
לכן הישארתי לך את ההסבר הפרודוקטיבי ../images/Emo13.gif

וכמה פעמים הסברתי לך שאתה טיפש ?

המיסים לא מגיעים אלינו ולא מחזיקים ממשלות, זה רק ההזיות שאתם חיים בהם כמובן שאתה יכול להסביר לי למה מיסוי זה נחוץ, אתה פשוט לא יכול להסביר לי אם המיסים מגיעים אלינו או לא, אתה גם לא יכול להסביר לי כמה מיסוי צריך לקחת בקיצור כרגיל אתה טיפש ותפסיק להגיד רפואה וחינוך, ובטח לא הביטחון האישי שלי, מכיוון שאפילו לא אגורה מהמיסוי מגיעה לביטחון האישי שלי, הכל הולך למציאת עוד כלי נשק שישרטו אותם נגד האנושות זו מלחמה חמודי, וזה או אנחנו או "הם", ובינתיים המצב שלנו לא מאיר פנים

פנומן 72

New member
אפשר להוציא אותך מהחרא ...

אבל אי אפשר להוציא את החרא ממך. אתה שקוע בזה כ"כ עמוק שלא נותר אלא לתת לך להמשיך ולשקוע בהזיות - ושרק אלוהים יעזור לך.

תגיד לי רגע טיפשון

עוד לא קלטת שמה שהולך סביבך זה מלוכה ועבדים ? מה נראה לך שבגלל שיש או"ם אז אין דברים כאלו ? אנחנו עבדים ובנים של עבדים, אנחנו כל כך עבדים שהמוח שלנו הוא מוח של עבדים, אין לנו מושג בכלל איך ההרגשה של ליהיות בני חורין, מה זה אין לנו מושג, לא סתם, אנחנו לא רק שאין לנו מושג , אנחנו מפחדים פחד מוות מליהיות בני חורין "הם" דאגו טוב טוב להפחיד אותנו בכלל מהמחשבה של לא ליהיות זקוקים "להם" (למלוכה) כולם יכולים לברוח מהעבדות הזו ואפילו לא חצי אחוז מהאנושות בורחים

פנומן 72

New member
חבל שאני אעשה לך בושות לפני כל החבר'ה

אין לי בעיה שאתה חי בסרט זר בלי תרגום, אבל אל תנסה להפוך אותנו גם לחלק מהסרט שלך. עוד לא ממש טרחת להסביר על איזה "עבדות" אתה מדבר, מי זה "הם" כשאתה מדבר על מדינת ישראל, ולמה אתה חושב שמיסוי הוא דבר שלילי ואיך בדיוק המדינה אמורה לשלם על מגזר לא פרודוקטיבי אבל חשוב. ולאן לעזאזל אתה רוצה לברוח ? תשתדל לענות לי כשאתה לא בסוטול, כי חבל אתה עושה צחוק מעצמך.

זיקן

New member
מנהל
צר לי עלייך

ועדיין לא חוויתי את ההרגשה לדבר לקיר

בקצרה הסבר קטן

תראה במילים הכל טוב ויפה, במילים הכל מצוין, "הם" משקיעים המון כסף על אנשים שימצאו "להם" עוד מילים כאלו, אין בעיה במילים, שם הכל קסום ויפה ועובד אבל בפועל (ואני אומר את זה בפעם האחרונה) המיסים לא מגיעים אלינו, אתה חייב להתחיל להבין את זה, אתה חייב להתחיל להבין שזה הכל הצגה אחת ענקית עם המון מילים יפות, מילים קסומות, מילים עם היפנוט, מילים שמביאות איתן ביטחון, בני אדם לא צריכים לשלם מיסים, רק חברות ותאגידים, וגם לתאגידים פעם היה סכום מסויים שאסור להם לעבור אותו, חביבי, זה הכל הכל הכל רק מילים יפות, ואני לא מדבר רק על מערכת המיסוי, הכל כולל הכל כמו שחברה משלמת כסף למפרסמים שימצאו להם משפטים קיצ'ים ולוגוים מהפנטים , כך גם האליטה ששולטת במדינה עושה זה הכל עסקים, אתה חייב להבין את זה כבר, אין פה שום דבר ואף אחד שבא לטובתך, ואם אתה רק מדמיין שיש פה איזה גוף שרוצה בטובתך באיזה שהיא דרך, אז זה סכזופרניה נקודה הדבר היחיד שאתה יכול להתנחם בו זה שהרוב סכזופרנים הכל זו מערכת שליטה, אתה חייב להתחיל להבין את זה

פנומן 72

New member
בסדר. אמרת.

במדינת ישראל על כל פועל פרודוקטיבי אחד יושבים 4 פקידים. זו אחת העובדות העגומות ביותר של המשק הישראלי. אילו רק התאגידים ישלמו מס הכנסה - זה לא יספיק כדי להחזיק 4 פקידים. אני לא אומר שאין רצון מסוים לשלוט בידע ובאזרחי המדינה (ולא שיש פסול מוחלט בזה) - אבל להגיד שהמיסוי לא מגיע בחזרה לאזרחיה המדינה היא איוולת די טפשית.

זיקן

New member
מנהל
לא מבין אותך.

למה אתה ממשיך לנסות לשכנע מישהו שבטוח שגונבים אותו אתה פשוט מדבר לקיר, תעביר נושא פרסם איזה פוסט נוסח "הופרדו בלידתם" ונסה להחזיר את הבן אדם לתלם , אצל כל אחד אפילו שחזר בתשובה נישאר משהו מהגלגול הקודם ואת זה אפילו הדת לא תעקור, תיראה את התגובה שלי למטה ותיראה שהצלחתי לאפס אותו הכוונה שלי היתה לגרור אותו לנושא ועל מה אנו משלמים מיסים ומה אנו מקבלים בתמורה והוא חושב על מורן אטיאס.

אל תחמיא לעצמך יותר מידי

אני פשוט לא ניגרר איתך לשם מכיוון שאתה כל כך לוקה בחסר בנושא שאין עם מי לדבר, פנומן עוד עבר איתי קיברת דרך ארוכה, ואני והוא מבינים שהוא אוטיסט, אז יש לנו שפה משותפת

זיקן

New member
מנהל
בוא נשים דברים על השולחן

אוטיזם לפי פרוש ויקיפדיה זה "נטיה לראות את המיתרחש מתוך הרהורי לב" מישמע שכל מה שפנומן אומר זה המצאה שלו מתוך הרהורי לבו.. אני לא חושב ככה זה לא שאני לטובתו לחלק מהתורה שלו יש סימוכין וחלק זה השערות ופירושים של נבואות ודתות חלק של גויים וחלק של הדת שלנו בקיצור מעין מרק ירקות לכן על פנומן אין חולק שהוא סובל מאוטיזם ככה זה יוצא בעיני מישהו מהצד שלא מעורה בהגיגי הפורום ובוא אני אשאל אותך שאלה פשוטה לך אין את הבעיה הזאת? ואל תידאג לגבי אני גם סובל מאוטיזם מי לא?

פנומן 72

New member
המלך מזמן היה מקבל מציצה ממך ...

כנראה שרק סטלנים יכולים לסגוד לסטלנים.

wish2

New member
החברות בינינו חשובה לו מכל מציצה

תאמין גם בצדדים התמימים של החיים פנומן ,אל תאבד תקווה .

למעלה