בשר

צונצית

New member
בשר

שלום לכולם בליל הסדר הזה אני אחראית על הבשר ואני זקוקה לעזרתכם - האם יש מתכון כשר קל וטעים להכין עם בשר לליל הסדר? תודה

צונצית

New member
חיפשתי במאמרים

והייתי מבקשת עוד המלצות לצלי או אוסובוקו תודה

ניקי ב

New member
קדרת בשר וירקות עשירה

קדרת בשר וירקות עשירה - ניקי ב מצרכים: קילו בשר 2 בצלים חצויים ופרוסים חבילת פטריות חצויות קופסת זיתים 2 עגבניות חתוכות לקוביות גדולות 2 כוסות מים חמים 2 קופסאות רסק (קטנות) כף פפריקה כמון א. מרק מל"פ הכנה: 1.לטגן את הבשר מכל הכיוונים. 2.לטגן את הבצל, להוסיף פטריות טיגון קל. 3.להרתיח מים , להוסיף זיתים (בסביבות 10 - 15 דקות) ולסנן. 4.להעביר את הבשר לתבנית, מעל לפזר בצל, פטריות, עגבניות , זיתים. 5.לערבב מים, רסק, תבלינים. ליצוק על הכל מלמעלה ולכסות. 6.להכניס לתנור שחומם בחום בינוני בסביבות שלוש וחצי שעות. הבשר רך וטעים הערות: לערבב פעם פעמיים. להכין חלה טריה לרוטב...

DUKASIT

New member
ניקי שתי שאלות ברשותך

בקשר לקדרת בשר וירקות עשירה 1. להוציא את הבשר לפני הוספת הבצל או לטגן יחד ? 2. את חומרי הרוטב רק לערבב, לא לשרוף קצת את הרסק ? תודה

ניקי ב

New member
צלי בשר רך וטעים

צלי בשר רך וטעים - ניקי ב מצרכים: 1 ק"ג בשר לצלי חתוך לחתיכות 3 בצלים חתוכים לפרוסות דקות 1 קופסת רוטב עגבניות tomato max חצי כוס יין אדום חצי כוס מים 1.5 כפית סוכר 1 כפית פפריקה 0.5 כפית קינמון מל"פ ,אבקת מרק. אופן ההכנה: לחמם תנור לחום בינוני לטגן את פרוסות הבצלים עד שקיפות. להעביר את הבצל לתוך קערת החרס. לטגן את חתיכות הבשר ולסגור אותן טוב. לערבב את רוטב העגבניות עם היין האדום , מים , סוכר ותבלינים. להניח את חתיכות הבשר בתוך הקדרה מעל הבצל. ליצוק מלמעלה את התערובת שהכנו. לכסות את הקדרה. שעתיים בתנור, אחרי שעתים הוספתי תפוחי אדמה חתוכים. ועוד שעה וחצי נוספת בתנור. הבשר יוצא רך מאוד

צונצית

New member
אתגר באמת קשה

הכנתי כדורי שוקולד והאמריקאים מאוד התלהבו, אבל זוג +2 ילדים לא יכלו לאכול כי הם אלרגים לקמח, חלב, אגוזים ויין - כן כן כל הרשימה הנ"ל הם מאוד נחמדים ואני רוצה להפתיע ולהכין להם כדורי שוקולד יש לכם רעיונות איךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך? תודה

ניקי ב

New member
כדורי שוקולד

כדורי שוקולד - ניקי ב מצרכים: 100 ג' חמאה 2 כפות שוקולית 100 ג' שוקולד חלב חצי כוס סוכר חצי כוס סוכר חום 350 ג' ביסקויטים חצי כפית נס קפה 1 כף ברנדי חצי כוס חלב - טיפה פחות / חלב סויה קוקוס לציפוי הכדורים אופן ההכנה: אופן ההכנה: לרסק את הביסקויטים להמיס את החמאה עם שוקולד החלב , לקרר מעט לערבב את כל החומרים כולל תערובת השוקולד. ליצור כדורים , לגלגל בקוקוס. לקרר.

ניקוש, זה לא מתאים...../images/Emo4.gif

היא ציינה שהם אלרגים לחלב (חמאה), יין (ברנדי) וקמח (ביסקוויטים)...

ניקי ב

New member
התכוונתי שאפשר להחליף למחמאה

על הברנדי אפשר לוותר. היא אמרה אגוזים, ביסקוויטים זה באתה קטגוריה? לא ידעתי

pirge

New member
צונצית../images/Emo45.gif מעדן הפתעות לילדים

08:25 | 19/10/04 תמרים------- רעיון שלי.ו pirge ו קונים תמרים בשרניים מאד תמרים ממולאים במקום החרצן ב----- באגוזים\שקדים\רחת לוקום\כדורי קליק בטעמים\מסטיק קטן\ חתיכת שוקולד\חלבה ועוד כל מיני כיד הדמיון..... מנסים להשוות צורת כדור עד כמה שניתן נועצים קיסם באמצע הכדור אחרי המילוי, טובלים בשוקולד מומס (אפשר להכין קרם שוקולד כמו לעוגה כושית ולטבול. אפשר לצקת מבקבוק סירופ שוקולד מוכן-לתוך קערית ולטבול את התמר הממולא. לצפות חלק בקוקוס, חלק באגוזים טחונים, חלק בשומשום, סוכריות צבעוניות. להניח כל תמר בספלון נייר. חג שמח.

למעלה