בשר לקנית רכב

בשר לקנית רכב

ספרתי כאן לפני זמן מה על האכזבה שלנו מהורי שהבטיחו לנו עזרה כספית בקנית רכב ואיכזבו אותנו. אז רציתי לספר שביום חמישי האחרון מכרנו את הרכב ובאותו יום גם קנינו רכב חדש. אבא שלי שבעבר ערבנו אותו בחיפוש רכב במקום לשמוח שלא ערבנו אותו ולא טרטרנו אותו רק ירד עלינו. עברנו תחקירים מפה עד להודעה אחרונה כאילו שאנחנו ילדים קטנים חסרי אחריות שרק הוציאו רשיון , ורק עכשו כשהורי באו לראות את הרכב קיבלנו ברכות אבל עד אז רק הוציאו לנו את הנשמה. מוכר למשהו התערבות יתר של הורים?

triorio

New member
לי אין כזו התערבות למזלי...

יש לי צרות אחרות...
אבל אני חושבת ככה בקול רם, מה עדיף? שידאגו לנו כמו לילדים קטנים - וזה יתן להם איזה תחושת שייכות לחיים שלנו, או שלא יתייחסו בכלל, ונרגיש שהם זונחים אותנו ונתאכזב מהם? הרי מצב שיש בו שיתוף פעולה בריא ומפרגן הוא נדיר לא? טוב חשבתי בקול רם, אבל בת'כלס, אני הייתי חוטפת עצבים מדבר כזה, לא בטוח שהייתי שותקת...
אפשר ככה לשלוח לך
למצברוח?

kushy2

New member
תפוזינה, ../images/Emo50.gifברכב החדש

מה שחשוב הוא שתצאו בו בשלום ותחזרו בשלום ותסעו להמון שמחות. רות

alona 9

New member
מוכר מאד

אלא שהפעם המקרצצים הם אנחנו,וזה הסיפור תפוזינה יקרה, ביתי ובן זוגה החליטו לפני כחודשיים להחליף את רכבם,חיפשו בעיר המכוניות ולפני שסגרו עיסקה פנתה ביתי לאביה כדי להתייעץ.הוא התחנן אליהם לבל יקנו את הרכב, הוא טען שהרכב ממש גרוטאה,אין שוק למכונית הזו,היא צורכת המון דלק,מצבה המכני גרוע,ונוסף לכל הם הצטרכו להוסיף המון כסף לעסקת החליפין. הם התיעצו עם עוד אנשים ולכולם היתה אותה הדעה...לא להתקרב,לא לקנות... הם שמעו, ובכל זאת קנו את המכונית.לאחר מעשה ברכנו אותם,וגם הבנו מדוע ירדה תדירות הביקורים שלהם אצלינו. אתמול נסעתי לבקרם,בחצר עמדה המכונית ובחלון האחורי שלט....ל מ כ י ר ה מה שרציתי להעביר הוא שלפעמים הקרצוצים והתחקירים אינם באים ממקום רע, אני לא יודעת על מה אביך ירד עליכם,אבל האם יכול להיות שזה מתוך דאגה? יכול להיות הוא רצה להיות מעורב? יכול להיות שחשש שמא תטעו?(בענין הרכב כמובן) תפוזינה יקרה,את מאוכזבת מהעזרה הכספית שלא קיבלתם (ובצדק) אני הייתי מבקשת ממנו לא להתערב בנושא המכונית מאחר וכרגע הנושא מאד רגיש אצלכם. זו גם ההזדמנות לשוחח איתו על ההבטחה ש..... מקווה שתהנו
סעו בזהירות

גבי 26

New member
../images/Emo13.gifכל אחד חייב ללמוד את

הלקח לבד! עצות לא עוזרות. לעומת זאת פירגון ותשומת לב כן!
שמתי אתכם במועדפים. כי אני סנדויץ' אני אמא ויש לי אמא שתחיה
מה זה גיל העמידה? אנחנו עומדות ושני דורות נשענים עלינו!

גבי 26

New member
תודות, תודות../images/Emo6.gif

אשמח להתחלק איתכם ולחלק עצות חינם...כמו כל אמא יהודיה כשרה!

m i t a l y

New member
תפוזינה יקרה, ../images/Emo39.gif תגידי...

אבא שלי זה במקרה גם אבא שלך???
סתם מתלוצצת... כן, זה מוכר לי מאוד מאוד. גם אבא שלי מתנהג אלי ככה וגם אל בעלולי (שהוא למעשה מאוד קרוב אליו בגיל...). אותי? זה תמיד מפוצץ ותמיד אני מזכירה לאבא שלי ש"אני כבר ילדה גדולה" ואם הייתי זקוקה לעזרה או להתייעץ, הייתי פונה אליו. מבקשת ממנו שיאמין בי ויסמוך עלי. את חושבת שזה עוזר? ממש לא... אז החלטתי שזה אבא שלי, עם המגרעות ועם היתרונות ואני לא יכולה לשנות אותו ואת התנהגותו. גם לא רוצה לנתח אותה. יכולה רק לשנות את התגובה שלי ולכן בחרתי שלא להתעצבן (מודה, לא תמיד זה הולך...) ולקבל אותו כמו שהוא... מה דעתך? חושבת שתוכלי? סעי בזהירות יקירה... ותהנו מהדרך ומהנסיעה...

למעלה