בשקט בשקט...

בשקט בשקט...

כל היום משתדלת להיות עסוקה. מוצאת כל מיני פרוייקטים. והם באמת מצליחים להקהות קצת את הכאב... אפילו נשארת שעות נוספות בעבודה. ואחרי זה - חברים, ומשפחה, וספרים ( as we speek יש מולי את "אהבתך נחוצה לי - האם זה האמת?" של ביירון קייטי {כל מה שמצליחה לחשוב עליו תוך כדי קריאת הספר זה - כןןןן אהבתך נחוצה לי... אחרת לא הייתי מטפסת פה על הקירות...}, "דרך האומן" של ג'וליה קמרון {שהכל היה בסדר עד שהגעתי לנקודה שבה היא אומרת לכתוב כל בוקר 3 דפים על כל מה שבא לי ועולה לי בראש... בנקודה הזאת אמרתי בחיית ג'וליה עם סף הסבלנות הנמוך שיש לי כרגע את באמת רואה אותי כותבת 3 דפים ועוד על הבוקר...?}ודפים מהאינטרנט של "הסוד" שמרוב שהרגל קופצת לי פה מעצבים כנראה זה משפיע לי הריכוז כי לא מצליחה לקלוט כלום!!!.). טלויזיה שעם המזל שלי נפלתי בדיוק על "שבוע סרטי אהבה"... פיתאום כולם מאוהבים ומאושרים וה-happy end האמריקאי והקיטשי שולט בכולם (בדיוק לפי המלצת הרופא...) שדרך אגב תוך כדי בהייה באיזה סרט אינפנטילי תהיתי ביני לבין עצמי אם לכל הסרטים האלה יש השפעה על אופן תפיסת הזוגיות בעיננו. אולי בעצם ספילברג וחבריו אשמים בכך שאנחנו מחפשים (בנרות אבל מחפשים...) את ה-happy end גם במציאות שלנו. אתמול אפילו הגדלתי לעשות וב-8 וחצי כבר הייתי במיטה. העיקר לא לחשוב. לא לטחון. לא לכאוב. אבל אז... בשקט בשקט... בדיוק כשעצמתי את העיניים תקפו המחשבות. שובבות כאלה... מצאו דלת פתוחה ונכנסו ברוח סערה... מתי זה עובר????? ולמה אדוויל לא לא משתק אותם?????

רק שיר

New member
וזה עובר...

אחרי תקופה עמוסת מחשבות, גם זה עובר אחרי תקופה קשה, משום מה, המוח שלנו לא מסוגל יותר לעבד כאב וקושי ומתפנה לדברים מהנים יותר באמת שזו לא קלישאה, הזמן הוא יותר טוב מאדוויל. מזלך שאת מרוכזת עוד לקרוא ספרים, זה נפלא,,,, תצאי עם חברים, תבלי לפחות פעם בשבוע,,,,זה ככ עוזר!

זה עובר בשלב מסויים,

זה עובר כשתחליטי להרפות מהכאב ולהמשיך הלאה, וזה לא פשוט בכלל, זה לא קל, אבל זה אפשרי, תקיפי את עצמך בחברים טובים, במשפחה, בדברים שאת אוהבת לעשות ולהיות ולחוות, כשתוותרי על הכאב ותביטי קדימה, המחשבות יישארו מאחור, ויום אחד תקומי בבוקר ותגידי לעצמך- "וואלה, אני במקום אחר לגמרי עכשיו".

במובן זה או אחר

הכאב תמיד נמצא שם....הוא בא והולך, פעם חלש פעם חזק פעם בכלל לא, אבל באמת ברגע שממלאים את החיים בדברים יפים, אז זה מעמעם אותו ועם הזמן הוא מופיע לעיתים רחוקות יותר.

אופק 3

New member
הזמן מרפא הכל ../images/Emo14.gif

אט אט זה עובר לחלוטין. ~~ אהבה נכזבת עוברת נקודה ~~ אני אפילו חושב שזה גורם לכמה דברים טובים.(כשמביטים בזה לאחור) למרות הכאב ונדודוי השינה.

אופק 3

New member
ממש כך..

כמו קפיצה על טרמפולינה
אין ספק שהכאב נשאר אבל אבל אבל ...צריך לשים לב שהכאב כבר לא מרגיש , הוא נשאר אי-שם בראש, הכוונה הוא עובר לשלב אחר בתוך גוף האדם, הוא עובר לשלב של זיכרון צורם. הוא כבר לא מכאיב וזה ההבדל..

אז בעצם...

בעצם מה שאתם אומרים שהוא אף פעם לא ממש עובר... הוא רק מקבל תפקיד משנה. הוא לא מנהל את חיינו יותר אבל עדיין שמור לו מקום של כבוד. לא רוצה!!! לא רוצה יותר מגירות צדדיות כאלה של כאב. לא רוצה בבוא היום להסתכל אחורה ולהרגיש פיספוס. רוצה לעשות delet ולמחוק אותו לגמרי. רוצה להיות מחשב. כן מחשב. לעשות פירמוט ולהתחיל מהתתחלה. כל תהליך הגמילה הזה לא נראה לי בכלל, ומה שעוד יותר לא נראה לי - זה לחכות לזמן. לזמן שזה יעבור. שאני אחכה??? שהזמן יחכה!!!!

אופק 3

New member
חה חה ../images/Emo6.gif

תחליפי לפנטיום 4 מי לא רוצה להיות מחשב???
אני מוכן להיות חלק ממחשב לא מחשב שלם, את יודעת מה עוד יותר אני מוכן להיות פאלם.

אופק 3

New member
קטן עלי

יש נקודות הרבה יותר רגישות לי למשל יש רגישות יתר למגע, אני מטורף על מגע... עכשיו תורך.. מה כ"כ רגיש אצלך חוץ מהדבר הידוע כמובן?

כשתפסיקי לחשוב

תדעי שאת בבעיה... שהמח התנוון... שאת בתהליך שקיעה... מה רע בלחשוב? ואם אמרת מחשבות שובבות אז על אחת כמה וכמה :) וברצינות - לדעתי לחשוב זה דבר טוב זה מראה שהחושים עדיין מחודדים מחשבה תוך כדי ניתוח הדברים והסקת מסקנות או קבלת החלטות היא בכלל דבר חיובי צריך לחשוב על הכל - על המקום ממנו הגענו ועל המקום אליו אנו שואפים לחשוב על הדרך אותה אנו עוברים ועל הצורה בה נעבור אותה יש כל-כך הרבה דברים לחשוב עליהם - אל תדכאי את המוח... תפעילי אותו.

למעלה