בשעת שיכרות זו

בשעת שיכרות זו

אחרי 5 כוסות יין וכוס וויסקי אחת אני רוצה להודיע קבל עם ועדה שאני אוהבת את מאלדר.... שיזכה לחיים ארוכים, מאושרים מלאי שלווה. ושידע שאם הוא צריך, אני פה....

muldercrushed

New member
ההודעה הזו. אוי ההודעה הזו.

גם אם לא היה כתוב ליד שזו את הייתי מזהה שזו את.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ועכשיו, כשאני שוב שיכורה אני יכולה לומר בלב שלם שמאלדר אחרי כל כך הרבה שנים עדיין נשאר אהבת חיי. עם כל אלה שבאו והלכו, עם אלה שעוד יבואו וילכו ואלה שעכשיו באים והולכים- מאלדר תמיד שם... כי הוא פשוט הוא.....

1Shir

New member
זה כנראה הולך להיות מאוד לא חברי

וגם מאוד לא יפה בלשון המעטה, אבל עינת אני מאמינה ומקווה שלא תיפגעי, ותביני שהבעיה היא אצלי ולא אצלך. אבל - קשה לי עם האמירה הזאת. באיזשהו מקום בא לי לשאול, לא חבל שאהבת חייך הוא אדם שלא קיים במציאות? ואני יודעת שאם זה מה שאת ומה שעושה אותך מאושרת זה בסדר גמור, אבל עדיין בגלל בעיות שביני לבין עצמי קשה לי עם זה.. מצטערת שאני מפילה את זה עלייך..

aerynsun

New member
מצטרפת לשיר

PLS אל תכעסי עלי. תאמיני לי שגם אני מתמודדת עם דברים קשים...

aerynsun

New member
אופס

רק עכשיו שמתי לב שכתבי משהו שבכלל לא קשור או בכלל לא למה שהתכוונתי. כל כך אני...חחחח

אבל את צודקת...

מה לעשות. עכשיו לטפל בזה? לא מאוחר מדי? חוץ מזה, כל עוד זה לא מונע אהבות אחרות אני לא באמת רואה בעיה.

1Shir

New member
מאוחר מדי? ../images/Emo12.gif

לעולם לא מאוחר מדי.. (לדעתי לפחות) אבל זה לא העניין, אם יהיה שינוי הוא יבוא ממך כי לך זה יפריע, ולא לי או לכל אחד אחר..

תראי

מודה באשמה שהמילה מאלדר, תמונה שלו, מחשבה עליו זורקת אותי 12 שנה אחורה ואני מתנהגת כמו גרופית בת 12.. (טוב לפעמים הוא זורק אותי 12 שנה קדימה ואני מתנהגת כמו גרופית בת 36
) אבל עקב כך שיש לי (או היו לי) אהבות אחרות, בוגרות יותר, הדדיות יותר, מציאותיות יותר ואולי גם נורמאליות יותר אז לא אכפת לי בשביל מאלדר להזרק חזרה 12 שנה (קדימה או אחורה) בכל זמן נתון. נתפסתי חזק אין מה לעשות...הוא תמיד יהיה שם, אני חושבת גם שהוא תמיד היה. בזאת מסתיים הניתוח הפסיכולוגי עליי.

למעלה