בשעה טובה

reasonsforall

New member
בשעה טובה

קיבלתי זימון למקצועות המחשב. אני אומר להתייצב בביה"ס למקצועות המחשב, מחנה מקלף(שלישות ראשית)- רחוב בן גוריון 100, רמת גן, בניין ד' איך אני מגיע לשם מתחנה מרכזית ירושלים?

PunkEmo

New member
בהצלחה

בהצלחה שיהיה.. מממ זה ממש פשוט סע לתחנה מרכזית בתא וקח משם אוטובוס.. רשומים הקווים על הדף זימון שקיבלת.. ושיהיה בהצלחה :]]

blabla2a

New member
אמממ

בדיוק סע לתחנה מרכזית תל אביב ואז קח אוטובוס לשם, אני יכול לספר לך שזה ממש קרוב לאיצטדיון רמת גן בכדורגל... 10 דקות הליכה משם.... אולי טיפה יותר... אבל אם אתה בא מהכיוון השני לא מכיוון שלה איצטדיון זה רחוק :)....

Wolfox

New member
הגעה לשלישות ברמת גן..

קח 405 מירושלים לתל אביבורד בתחנה מרכזית.. משם כל אוטבוס מגיע לך... קווים שאני יודעת עליהם- 60, 51, 54, 69, 68 ועוד כמה... כשאתה עולה על האוטבוס תגיד לנהג שאתה צריך שלישות רמת גן.. זה אמור להיות ברחוב ז'בוטינסקי 100.. שזה תחנת המשטרה ברמת גן .. בהצלחה:)

reasonsforall

New member
תודה לעונים..ו...

לפי התלושי נסיעה שקיבלתי אני אמור להגיע לרמת גן. יודעים אולי אם הנסיעה לרמת גן ניתן להמיר אותה בנסיעה לתל אביב? זה אותו קוד נסיעה? אפשר להשתמש בזה גם לרמת גן וגם לתל אביב?(רמת גן קו 400, תל אביב 405)

דרכים חלופיות

קו 480 מתחנה מרכזית ירושלים עד מסוף ארלוזרוב ומשם קו 62,72 ואתה אומר לנהג לעצור ליד השלישות... קו 405 מתחנה מרכזית עד לתחנה מרכזית ת"א ומשם ולקחת קו 52, מגיע ממש עד לשם...

למעלה