בשעה טובה!!!

yuvalklein

New member
בשעה טובה!!!

קיבלתי את חמי החמוס!!! הוא כבר הכיר את הוילה המדהימה שקנינו לו הוא נושך קצת אבל בינתיים זה כייף אז אני לא יודע אם להתחיל כבר לאלף אותו, מה אתם אומרים? עוד שבוע אני לוקח אותו לד"ר שור

yuvalklein

New member
איך הכי כדאי?

מכות על האף, לתפוס אותו בצוואר ולנער או משהו אחר?

mikonww

New member
אני לא אמליץ, אבל תקרה על חינוך

בפורום ותבחר דרך שהכי מטעימה לאופי שלך. בסופו של דבר כולם עובדות כולם טובות, והכל בעיני המתבונן

Sweet Fantasy

New member
אף אחד לא מנער

זה לא סמרטוט, תקרא בשאלות נפוצות ובמאמרים, יש שם שיטות לחינוך. אחת כוללת מכה באף ואחת לא. תבחר מה שיותר נראה לך.

לדעתי

מכה על האף, וצעקה בטון רשע , זה הכי אפקטיבי.ואם הוא נושך אותך אז תן לו מכה על האף, תגיד בטון נוקשה "לא!!" או מלה אחרת, ואז תן לו לנשוך אותך שוב,תעשה את אותה הפעולה שוב שבגינה הוא נשך אותך, ואז תן לו שוב מכה קטנה על האף ותצעק "לא!!" וככה אני מניחה שהוא יבין. בפעם השלישית הם כבר קולטים שזה אסור. כשסתם שמים אותם בכלוב, הם פשוט הולכים לישון.

mikonww

New member
מצטער שאני נדחף אבל אם בשיטה הזו

אז רק להבעיר שמדובר במכה חלשה, לצורך השפלה לצורך הבערה מי אומד בראש. לא להגזים עם המכה כי אפשר לגרום לנזק. זהו מצטער שאני מאיר אבל נראה לי חשוב להבעיר את זה,רק ליתר בטחון

../images/Emo13.gif

מן הסתם, לא ביקשתי לשבור להם תאף...
אבל מכה, לא ליטוף. ככה אני חינכתי.. ועדיין מחנכת את פאדג'...אני נותנת לו בכוונה את היד שלי כדי שינשך, ואם הוא נושך אני צועקת "לא!" ואז נותנת לו שוב תיד שלי, וצועקת לו "לא!" עוד לפני שהוא מספיק לנשוך, והוא לא נושך. זה עובד.(אה וגם עם מכה על האף) תזכירו לי לא לאמץ חמוס בוגר.. זה מאוד קשה לאלף..כואבות לי היידים. והוא פשוט מתעקש לנשוך. אבל עכשיו הוא כבר נושך חלש יותר.לפעמים נדמה לי שהוא לא שולט בזה, כי זה בא לו בהתקפה כזאת. זה לא נראה בכוונה. כשאנחנו משחקים, הוא נושך חלש והכל טוב, וזה בא לפעמים ב-בום.אבל לאחרונה זה מצטמצם.. טובנו מקווה שיהיה טוב.

mikonww

New member
../images/Emo127.gifאני איתך אחתי, כל הדרך

זו גם השיטה שלי
ויש לזכור שחמוסים נושכים כי זה חלק מהמשחק שלהם. רק לצריך ללמד אותך לא לנשוח חזק ואם אפשר לא לנשוח בכלל
נ"ב אני עדיין ירוק

Sweet Fantasy

New member
אני לא יודעת מה איתך

אבל אותי הוא בחיים לא נשך.. אם הייתי יודעת שהוא נושך, הוא היה נשאר לאילוף. גם הוטרינר שטיפל בו אמר שהוא ממש טוב, ושאני צריכה לדרוש עליו יותר כסף כי הוא גם כזה ענקי וגם עם אוםי כזה

ביום הראשון

שהבאתי אותו, וכל בנסיעות והכל, הוא היה מותק... והוא התחיל לנשוך אני חושבת מתוך משחק, אבל זה ממש ממש כאב וירד דם.. עכשיו זה יותר בסדר..במשחקים הוא נושך חלש יותר.. גם לא יודעת למה , הוא נראה לי קצת פחדן, כאילו הוא מפחד ממשהוא,אני מקווה שלא התעללו בו בעבר...

Sweet Fantasy

New member
אני בטוח לא

ואני לא חושבת ששגיא התעלל (
) מז"א מפחד? תשמעי, הוא חי בכלוב בחוץ, כשהיה אצל שגיא, אולי הייתה על זה השפעה עליו.. אני יודעת ששגיא היה מוציא אותו וכאלה, אבל לא יודעת כמה איך ולמה. אבל כשאני חושבת על זה, גם את שגיא הוא נשך כשהוא הגיע אליו, אולי הוא פשוט מאוהב בי?

הווו

את בטוחה שלא התעללת בו
? חח סתם סתם
אני בטוחה שלא..אז את לא צריכה לענות על זה
ממ.. שגיא .. אני לא יודעת.. תאמת יש לי אותו במסנג'ר נדמה לי אבל לעולם לא דברנו.לא זוכרת אפילו למה הוספתי אותו..פאדג' פוחד מרעשים, מכל מיני קולות...הוא גם לא אוהב שמחזיקים אותו ומלטפים אותו.. יכול להיות שהכלוב השפיע, לא ידעתי שהוא היה בכלוב..כנראה זאת הסיבה שחדרי נחרב
הוא הרגיש חופשי.. חח
אבל סבבה לו.. הוא ישן איפה שבא לו...ישלו 3 קומות.. הרצפה.. המיטה.. והשידה.. יש גם את קומה 4 שזה השולחן שלשם רק פונץ' מגיעה במקרים מסויימים שמישהו שוכח להרחיק את הכסא שלי מהשולחן (ואז זה חורבן בית ראשון
) ממ טוב מקווה שישתפר..לפעמים נדמה לי שהוא פשוט שונא אותי ומתגעגע לבית הקודם שלו או משהוא, ואז יש לי רגשות אשמה וכאלה לא יודעת..

Sweet Fantasy

New member
לא נראה לי

עם כל הכבוד לשגיא ויש כבוד, הוא היה עסוק בשביל להקדיש לפאדג' זמן בתקופה האחרונה שהוא היה אצלו, ואת מקדישה לו הרבה יותר. אגב, הצהוב של השומן ירד קצת?

למעלה