בשעה טובה

בשעה טובה

עמוד "אתרי מחול" שבפורטל "רוקדים" עודכן וזמין לשמושכם. ניתן למצוא אתרי מחול של מרקידים לפי חתכים שונים. הצעות, וכתובות נוספות של אתרים יתקבלו בברכה. בהשדמנות זו ברצוני להודיע שמחיר קלטות הוידיאו לרכישה דרך האתר הופחת ב-20 ש"ח ועומד כעת על 59 ש"ח לקלטת וידיאו. חברי "מועדון רוקדים" מקבלים גם 50% הנחה וכך יוצא שמחיר קלטת לקנייה דרך האתר עומד על פחות מ-30 ש"ח. נצלו את ההזדמנות עד גמר המלאי.

לא, ממש לא!

אלא שאני לא קורה לזה "פרסום". אתר "רוקדים" בעיקרו אינו אתר של "פרסום" אלא אתר של "מידע". המטרה הינה לתת שרות לקהילת הרוקדים עם מירב המידע הרלונטי והגשתו בצורה זמינה, ז"א עם אפשרות לאתר מידע על פי חתכים שונים ולהגיע למידע נקודתי (למשל בעמוד של הקישורים למצוא לפי סיווג מסויים (ובעמודים אחרים יש הרבה יותר פרמטרים לבחירה). אני מבין שאת מעוניינת להכניס את האתר שלך גם כןובכן הוא כבר למעלה, תוכלי לראות. יש כן הבדל בין מרקיד שיש לו עמוד אישי ומי שלא העמיד לעצמו עמוד מידע ב"רוקדים" (ההבדל נראה כאשר לוחצים על שם המרקיד וכמובן התמונה גם היא חשובה). "רוקדים" מאפשר לכל מרקיד לפתוח באמצעותנו "חלון" אל הרוקדים כדי שיוכלו להכירו ולהכיר את כל העוסקים בענף. גם עמוד זה אינו מוגדר אצלנו כ"פרסום". אני חושב שזהו עמוד מידע חיוני עבור כולנו - המרקידים והרוקדים. העלות הינה סמלית וחד פעמית ונועדה לאפשר לי להחזיק ולפתח את האתר. אולי לא מיותר לציין שיש לא מעט עמודים פעילים של אנשים שכבר אינם איתנו וגם של כאלה שעוד חיים, אך בהחלט ראיתי צורך להעלות את פרטיהם גם ללא תשלום.

metuta1990

New member
כסף כסף ועוד פעם כסף = ירון מישר

כמה שזה מגעיל ודוחה. היום אין שום משמעות למידע שאתה נותן ועוד יותר לסכום "הסמלי" שזה עולה, רק על אחזקת האתר... מה זה השטויות האלו.. כל מידע שרוקד מעוניין בו נמצא זמין באינטרנט ותתפלא, ירון מישר, הוא זמין בשאר האתרים בחינם. רשימת ההרקדות, שעות ההרקדות, שמות המרקידים, לפי יוצרים או רק מדריכים, שמות הריקודים לפי מיומנים- זוגות, מעגל, שורות אפילו לפי שנים ויש גם הסברים מילוליים על פירוש השירים ולמה התכוון המשורר בשיר ובריקוד. לגבי חו"ל עייף האינטרנט מרוב מידע. גם בפורום שלך ב"תפוז" אתה שואל שאלה פשוטה ומקבל תשובה מכל קצוות העולם וכך גם בשאר הפורומים. אז מספיק עם הגזל ועם השנורר. מידע על ריקודי עם צריך להיות זמין ובחינם - עם המידע שיש לך אתה צריך לקבל אישור מהמרקידים שהם מסכימים שאתה תפרסם אותם ואם אתה מרוויח מזה אז תשלם להם משהו מ"הסמלי" שלך.

אולי תקרא לפני שאתה מגיב בצורה...

שהיא כמו שאתה עצמך כתבת :"כמה שזה מגעיל ודוחה" את המידע ירון נותן בחינם כשירות לרוקדים, וגם כדי להביא אנשים לאתר שלו.דבר לגיטימי לחלוטין!! בנוסף, מרקידים ויוצרים יכולים לשלם עבור דף אישי בו הם יכולים לכתוב על עצמם.כמו בכל עסק, גם המרקיד צריך להשקיע כדי לפרסם את עצמו. וכמו בכל עסק יש לירון את הזכות להתפרנס.

metuta קריאה והבנה = הבנת הנקרא

אז תקרא שוב, ב-metuta ממך, כי לא הבנת !!! גם ב"רוקדים" כל המידע שאנחנו מעוניינים בו: אתרי האינטרנט של המרקידים, רשימת הרקדות, שעות ההרקדות, שמות מדריכים, שמות ריקודים וכו'... המידע כולו זמין ובחינם. "מספיק עם הגזל ועם השנורר" - על מה אתה מדבר??? להגיד לך בכנות? מה שמגעיל ודוחה זו צורת הכתיבה שלך!!!

ואללה, איך שהחכמה והידע

נוזלות ממך... תענוג. על "מסרים מגעילים" כבר כתבו לך אחרות אני אנסה להוציא את הטוב מהמס שלך: איני יודע אם אתה עובד בעסק של אחרים או שהינך שכיר מה שבטוח הוא שאתה, במקום עבודתך, לא מקבל משכורת אלא עובד בשביל הכיף ותרומה לקהילה ובזה יתרונך המוסרי הגדול עלי, שכן אני השנורר לא רק נהנה מעבודתי אלא גם, שומו שמיים, מקבל המון כסף (גזל) בשביל עבודתי. והנה יש לי הצעה בשבילך: בנוסף לכל המידע החינמי שבאתר שלי יש עוד המון חומר המצוי ברשותי ושברצוני להעלות אותו לאתר לשימושם של כל הרוקדים בחינם! אלא מה - אני כל כך עסוק בגזל עד כי איני מספיק לעשות את כל התכניות לבדי. ראה יש לי את כל רישומי הריקודים, יש לי המון מילים של שירים, יש לי המון כתבות מעניינות (את אלה שגם חושבים ומתעניינים ואני בטוח שאתה ביניהם) מעיתוני רוקדים, ברצוני להוסיף עמודים על להקות מחול ועוד ועוד (לא חסר מה לעשות) אנא ממך, בוא לעבוד אצלי בהתנדבות למען הקהילה - אני אתן לך את כל החומר הרלוונטי והדרכה כיצד להעלות אותו לאתר. גם אם יש כבר אתרים כאלה בחו"ל עדין נראה לי שזה כדאי ואני מבטיח לך שבכל מקום אציין את שמך האמיתי (לא Metuta) כזה שאחראי לכל החומר החינמי הזה. מה דעתך? בוא אהיה חיובי במקום לבקר.

מטוטה - זה לא הוגן כלפי ירון

ירון הוא אדם עצמאי שצריך לפרנס את עצמו ואת משפחתו וזכותו המלאה לעשות זאת בכל דרך חוקית שנראית לו לנכון. אחד מחוקי היסוד החשובים ביותר במדינה, הוא חוק חופש העיסוק, שמאפשר לכל אדם לעסוק בכל תחום (כמעט) לצורך פרנסתו. מעבר לכך התרומה של "רוקדים" היא אדירה לתנועת ריקודי העם, ובחלקה הגדול היא ניתנת בחינם. לטענות שלך אין תוקף, ואני מקווה שתמצא את ההזדמנות לחזור בך מדבריך.

משהא

New member
בשביל כבוד צריך לעבוד וירון עובד !!

זה לא שיר הלל לירון מישר, וגם לא פרסומת. יש לי לא מעט ביקורת עניינית לחלק מהדברים הנעשים ברוקדים, אולם יש דברים ועובדות שאסור להתכחש להם, ויש סגנון ונימוסים שחייבים לשמור עליהם. לדעתי,ותקנו אותי אם אני טועה, תרומתו של ירון מישר לכל הקשור בריקודי עם ולאורך זמן היא הגדולה מכל אדם אחר בישראל עם השלכות לארצות אחרות כל מה שקשור באיסוף חומרים, ישומים, שימור, ארגון, לימוד, הכוונה, קשר, בניין מערכות, הוצאת חוברות, מידעים,ואתר קשר לכל הקשור לריקודי עם, "רוקדים" ועל זה צילומים, קלטות, דיסקים והפצה, לא היה היום לולא עבודה קשה בכל עת וזמן, מבוקר עד לילה של ירון מישר. ירון עובד והרבה. אפשר לשפוט את דעותיו ומעשיו של ירון מישר בהרבה מישורים. הוא אדם כמונו וכל אחד צפוי לביקורת אבל אל נא ניקח ממנו את ההשגים הרבים והמשמעותיים שהשיג ביושר. ירון מישר לא חבר שלי ואיני רוקד אצלו, אנחנו ביחסי ספק מול צרכן.אם היו חלק מהרוקדים קונים אצלו כמוני הוא היה מסודר בחיים. לא אומר שאיני מעתיק כלל אך את רוב החומרים הרבים שיש לי רכשתי בכספי כולל תוכנת ריקודים- D.J.POWER עם כ- 2500 ריקודים ודיסקים רבים. ירון לא נתן לי הנחות כפי שרציתי ואיני כועס עליו. זו זכותו, הוא מנהל עסק ואני מחליט אם לקנות. זה לא עסקי ולא עסקו של איש כמה ירון מרוויח. לא טוב אל תקנו. המשמיצים והמקללים פוגעים ללא צדק בירון ובנו הרוקדים. ריקודים שמחים אורי גבעוני

תודה על העלאת האתר שלי.

אכן אתר "רוקדים" מספק מידע רב וחיוני. אין כמעט שבוע שאיני נכנסת אליו. כשרוקדים שלי מבקרים בארץ אני מפנה אותם לשם, וכמובן לחיפוש ריקודים. אילת (אשלח לך גם תמונה)

metuta1990

New member
ואני תוהה ושוב תוהה..

סליחה על כל הצביעות ועל כל הדביקות אבל כל מה שכתבתי נכון הוא, נקודה. ירון מתפרנס מעל גבם של מדריכים מוכשרים ועוד יותר מעל גבם של יוצרים אשר את החומר שלהם הוא מפרסם ומהם הוא מתפרנס.(שיציג לנו כאן בפורום אישור ממשהו מהיוצרים אשר מרשה לו לפרסם את ריקודו דיוידי או לעשות שימוש באיזה שהוא נתון שלו.אם הוא יציג אישור שכזה, אני אתנצל פה לפני כל הפורום. לאותם היוצרים שעל גבם הוא מתפרס הוא לא נותן כלום - נדה. אז תסלחי לי גב' בוקאי, ועשור ועוד כותבים יקרים ואהובים. ירון לא נותן לאף אחד לדרוך בפיסת האלוהים הקטנה שלו ואם כן אז הכל תמורת כסף. לגבי הפירסומים נגמר עידן המכתבים לבית ונגמר עידן המגזינים עד שיוצא עיתוןשל ירון לאור חלק ממנו כבר לא רלוונטי. היום אין משמעות לכתיבה זו ואם יש לו ידע אז שיעלה אותו כאן בתפוז שגם נתן לו בית שעליו הוא יושב ושבו ישקיע. יש לי עוד הרבה מה לכתוב על "תרומתו" של ירון לריקודי העם, את זה אשאיר ליותר מאוחר לפי התפתחות שרשור זה.

בוא ותראה לי אישור, בכתב או בע"פ,

מאיזשהו ריקודאי שנתן לך אישור כזה לרקוד את ריקודו וליהנות מכך והראה לנו אישור ששילמת לו על כך? בוא ותראה לי אישור כזה או דומה לו שקיבל המרקיד שלך לפני שלימד את הריקוד אצלך בחוג? ולפני שהרקיד את אותו ריקוד. האם שילם למישהו על כך? אין אישורים כאלה כי גם לא צריך אישורים כאלה! הריקודים חוברו למען שמירב האנשים ילמדו וירקדו אותם, בכל מקום. כל לימוד, בכל דרך שהיא, ובלבד שיהיה מקצועי ונאמן למקור - יבורך. והאמת שיש לא מעט ריקודאים שיודעים גם להודות לי ו/או למרקידים שונים על כך שלימדו את הריקוד שחיברו. בוא ותראה לי ריקודאי אחד שהובא לאולם הצילומים שלנו באיומי אקדח. לא תמצא כזה? כולם באו מרצונם החופשי ומתוך עניין שהריקוד שלהם יופץ בדרך זו. חוץ מזה, על פי חוק, אני משלם לאקו"ם עבור זכויות יוצרים, על כל המוצרים, על פי חוק (כמה מהמוכרים/מפיצים, ריקודאים שאתה מכיר משלמים? נכון. יש כאלה שכן!). אתה גם לא מבין דבר וחצי דבר בזכויות יוצרים ובחוק הרלוונטי, אך אתה מרשה לעצמך לקבוע "עובדות" שאין כל קשר בינן לבין המציאות. החמור יותר שהינך מסתתר מאחורי שם בדוי ולא מעז לעמוד מאחורי דבריך בזהות מלאה. ואולי תספר לנו איזה נתון של איזה ריקודאי צריך לקבל אישור לגביו כדי להעלותו לאינטרנט? שם משפחה? טלפון? אימייל? אתה מוזמן להתנצל בהקדם, אך כמובן איני מצפה שתעשה כך שהרי אפילו אינך מופיע בשמך האמיתי. ולגבי הידע והמידע הרב שיש להעלות לאינטרנט, לדבריך (ולדבריי), לשימושם של כולם, הרי הזמנתי אותך לבוא לכאן ולעשות את העבודה לטובת הקהילה. עדין לא קבעת עימי מועד לתחילת עבודתך (יש המון עבודה...). גם לא סיפרת לנו באיזו "עבודה התנדבותית" אתה עובד ואיך אתה קונה בהתנדבות במכולת. בכל מקרה אם תרצה להמשיך לקבוע "עובדות" מהרהורי לבך, תוכל לעשות זאת רק עם פרטיך המלאים, אחרת אנא מצא לך במה אחרת. ואשר ל"תרומה" שלי ושלך לריקודי העם, שאל פעם פלטו שרון "מה אתה עשית בשביל...". ובכן אל תכתוב לנו על "תרומתי". בו ספר לנו על תרומתך שלך.

משהא

New member
ירון ושמעון, למי אתם מסבירים

לכל בר דעת ברור שדבריו של metuta1990 מראים על חוסר הבנה מוחלט במקרה הטוב ורצון לפגוע ללא ביסוס במקרה הרע ובלי שעומד מישהו מזוהה מאחורי הכתיבה. ואתם מבזבזים זמן עו להסביר ולהצדיק. למי ??? ולמענכם אומר רק שמטרת כל מרקיד יוצר היא להפיץ את ריקודיו בכל דרך גם אם יש לו עלות על כך. אין יוצרי ריקודי עם שמשלמים להם על כך. אישית קיבלתי מספר פעמים קלטות ממרקידים שבקשו ממני להעביר ולנסות להכניס ריקוד זה או אחר בהרקדות שאני משתתף. אחת קיבלתי הערב בהרקדה בגולדה ולא אזכיר שמות כי לא קיבתי רשות. ולירון, תמשיך בעבודתך החשובה. תמיד ימצאו כאלו המטילים רפש בכל שעובר בדרכם ללא הבחנה. זה מנהגו של העולם החופשי לטוב ולרע. ריקודים שמחים אורי גבעוני

מטוטה, גם אני תוהה....

אם דבריך נובעים מאטימות או מצרות עין או שניהם יחד. ולך ירון - המשך לתרום את תרומתך בכל הקשור לריקודי עם בהצלחה גדולה

מטוטה - ירון מתפרנס מהמרקידים

כמו שהרופא מתפרנס מהחולים וכמו שהמכונאי מתפרנס מבעלי הרכב והבנקאי שמתפרנס מניהול כספי הלקוחות והאינסטלטור שמתפרנס מהברזים שמתקלקלים והעורך דין שמתפרנס מייצוג הלקוחות בבית משפט והחנווני שמתפרנס ממכירת מרכולתו לעוברים ושבים והמורה שמתפרנס מהוראת התלמידים וטכנאית הציפורניים שמתפרנסת מהרכבת ציפורניים. והקוסמטיקאית שמתפרנסת מהוצאת חצ'קונים והנהג שמתפרנס מהובלת סחורה ונהג המונית שמתפרנס מהסעת נוסעים. אני בטוח שאתה לא רוצה דוגמאות נוספות - הרעיון ברור. אם ליוצרים זה נוח שירון מפרסם את ריקודיהם, ולירון זה כלכלי לעשות זאת, אז למה לא? מה זה מפריע לך? אני בטוח שאם אחד היוצרים לא היה רוצה שריקודיו יפורסמו ע"י ירון, הוא היה צריך בסה"כ לכתוב מכתב פשוט של לא יותר מעשרים מילים, ולבקש מירון לא להפיץ את ריקודיו ללא אישור, ובזה נגמר העניין. אני תמיד מציע לאחרים, להסתכל לתוך הכיס של עצמם ולא בכיס של אחרים.

למעלה