בשעה טובה

BabaGee

New member
המשפט שלך ?? אם ככה אז מה הבעיה ?

תתפשטי גם את

BabaGee

New member
זה חצי בעיה

לנשים שבינינו לא יהיו סרטי זיהוי בעוד לגברים יהיו סרטי זיהוי דיי בולטים (חלק ארוכים יותר וחלק קצרים יותר, חלק כתומים וחלק כחולים) אבל איך נדע שהנשים שיבואו הן באמת מהפורום ולא סתם כאלה שהחליטו להסתובב בעירום ??? אמנם בעיה קשה אבל אל דאגה, כמו תמיד, לבאבא הפתרונים, אני מציע שהנשים תפרסמנה פה תמונות עירום שלהן כדי שנוכל לזהות אם הערומה שתהיה מולנו היא מהפורום או סתם נודיסטית.

שובב...

אני חושבת שאעדיף להשאיר את הנודיזם שלי לחוף הים. אגב- איפה יש בארץ חופי נודיסטים?

../images/Emo4.gifבעייתי...

געש רחוק וינאי קרוב מדי לחוף שבו כל המשפחה שלי נמצאת כל שבת (מה שאומר שבצעידה השבועית של אמא היא עלולה להתקל בי טופלס...)

BabaGee

New member
אני מוחא !!

אני לא שובב, אני פשוט פרקטי
ואגב חופי נודיסטים יש בכמויות ליד הבית שלי

naja

New member
../images/Emo124.gif חשיפה ראשונה ../images/Emo124.gif

חוף הנודיסטים של באבא. בצמונה ניתן לראות את באבא בתפקיד המציל, ואת כל החבר'ה מהשכונה.....

BabaGee

New member
עם כל הכבוד אבל....

מה שאתה עשית כאן זאת חדירה לפרטיות, ואני אדם שלא אוהב שגברים חודרים לי לפרטיות ! כדאי שתכין תמצופים כי נראה לי שאני הולך לטבוע אותך

dreaming h

New member
מישהו מריח שרוף?..

(כי נראה לי שמישהו פה משחק באש...) באופן עקרוני, לנו בפורוםיש בעיה עם פרטיות. אנחנו אומרים - אם את חברת פורום ומישהו חודר לך לפרטיות, אנחנו רוצים לדעת (עדיפות לתמונות). ואגב, תשאלי את באבא, יש צד שאין לי ספק שהוא מעדיף להיות בו של החדירה..
הופ! ציפור!

למעלה