בשעה טובה

gamari

New member
בשעה טובה

השבוע הפכתי לאבא, מה שהעסיק אותי רבות בחודש האחרון נתבקשתי על ידי מנהל הפורום הנכבד, מר פרויז ובשמו הפרטי.... פלוני בן אלמוני, לספר קצת על הארכיטקטורה הפרסית מימי השושלת האחמנית (תקופת אחשוורוש) ותרומתה לעולם. בקרוב אעלה מאמרים בנושא שיובילו לדיון מעניין ומרתק... בינתיים ממליץ להכנס למאמרי הפורום ולקרא על מה שהעליתי בעבר.

IBP1

New member
פרויז תסביר בעברית מה רוצה התולעת הפרסית.....

פרויז1

New member
הוא אומר שהוא לא ימצה את

תכניתו האנטיאמריקאית והאנטיאירופאית והאנטיערבית, וזה טוב לישראל.

IBP1

New member
למה נראה לי שאתה משתף פעולה עימו.....

ומסתיר ממני איזה תוכנית "אנטי" אחת.... מה אם תוכניתו האנטי ישראלית ???

פרויז1

New member
תכניתו האידיוטית האנטיישראלית,

בלתי ניתנת לביצוע. הוא יודע את זה. ולכן לא טרחתי לספר. לא הסתרתי! הוא יודע, שאם עפיפון פרסי יתקרב לגבול ישראל, ישראל תשפוך ים מתוך ארסנל הגרעיני הסודי שהיא מסתירה בארצות האזור על מוקדי השלטון והדת באירן ותשתק את החיים במדינה הנהדרת והיפייפייה שנפלה בידי כופרים עטויי גלימות אלוהים. ראה מסר אישי.

IBP1

New member
שמעת על הבעיה הסורית ?!

הם מתכננים לנו "תוכנית אטומית" מתחת להשגחה של הועדה לאנרגיה אטומית... גם אחמניגאד היה תחתם ותראה מה בא לנו.

פרויז1

New member
היות וזאת עובדה גמורה לדעתי, שהעולם

יתגרען יותר ויותר ואין דרך שניה, אז הועדה לאנרגיה אטומית הפכה למעין בקר, בסטטוס של ממליץ. ראה כמה מדינות התגרענו בעשור האחרון!!! זאת המגמה הכלל עולמית. את סוריה - בלמנו לא עצרנו אותה לחלוטין. גם היא תתגרען. המדינות יתגרענו, וזה בחסות הקורפורציות שרואה רק דבר אחד : את הרווח הכספי הקורפורטיבי. לדעתי,זה המנוע העולמי גם להתגרענות העולמית. הסכמי ההגנה ההדדיים יתפתחו, ויסתבכו. ההסכמים יתבססו על הרתעה. לדעתי, המשחק ינוע לכיוון של משחק סכום אפס, אבל לא יגיע לשם בזמן הנראה לעין. כך שהקיום שלנו עדיין מובטח. השאלה היא : איזה מענה יימצא למצב שבו נורה הכדור הראשון? איך מונעים את המכה השניה מצד המדינה שנפגעה או מצד בעלת בריתה שכרתה ברית הגנה לתת את המכה השניה. זה המבחן הקריטי. ושוב בוקר טוב!!!

IBP1

New member
נראה לי כי העולם חייב ללכת על איחוד כלל עולמי

שיבקע את הפירוד האנושי ויצור איחוד ולא פירוד בין העמים.

אל תהיה נאיבי פרויז,

המכה הראשונה , הי רק מכת פתיחה ,כי מיד תהיהנה מכות נגד . ואחכ תגובת נגד ואחק מכת השמד נגד וזה לא הרבה כי עד עכשו זה מסתכם ב10 מכות . אבל התוצאה הסביבתית מי ישורנה.... לא מדובר בטילים עם ראשי נפץ רגילים . מדובר בקרינה אטומית שתשפיע במעגלים של מאות ק"מ סביב . לא רק ששתי המדינות המעורבות יישמדו , גם כל הסביבה. החלום שכל העולם יתאחד נגד מלחמות ,לא הצליח בהרמת חבר הלאומים ולא בהקמת אום שמום . רק לפני מס ימים ראינו סרטים מיגוסלוויה איך ומה עשו כוחות האום ההולנדים

פרויז1

New member
מי אמר לך שהתשריט שהצעת, הוא שיתחולל?

המשחק הגרעיני, הוא משחק רציונלי. מכאן שהתשריט שהצעת, ספק אם יתרחש. (אני פחות החלטי ממך, כי שנינו לא נביאים).

פרויז1

New member
מזל טוב לאב ולאם הצעירים, וברוכים הבאים

למועדון ההורים. הרבו נחת! אני מודה לך, חברי, על הענותך החיובית לתרום להפצת הידע על תרומת הארכיטקטורה הפרסית לזו הכללית. כמובן שהדיון יקדם את דבר קיומו של הפורום בקרב הציבור ויתרום לדיון מעמיק גם בנושאים נוספים. ובכללי : איך אתם ישנים בלילה?

JUN JUN

New member
בשעה טובה

מזל טוב והרבה נחת ...וכרגע, בעיקר מאחלת שינה ערבה בימים אלו... JUN JUN

למעלה