בשעה טובה...

בשעה טובה...

בשעה טובה סיימתי עונה ראשונה עם הפועל ת"א. FM2007 התחלתי את העונה לפני חודשיים בערך ונאלצתי להפסיק לזמן מה אבל חזרתי וסיימתי את העונה הראשונה שלי. לקחתי אליפות בפער של 8 נקודות מביתר. זכיתי בגביע הטוטו (גמר מול ביתר) בגביע הישראלי עפתי במשחק הראשון שלי במפעל מול מכבי חיפה שסיימה את העונה במקום 8. בגביע אופא עליתי משלב הבתים ועפתי במשחק הנוקאאוט הראשון מול הכוכב האדום שנפלה מהצמפיונס. הבאתי את סוסה ששיחק כקשר התקפי מאחורי שני החלוצים (ניירה ובלילי). באמצע העונה הבאתי את לוקמן שהחליף את וולינגטון שהמשיך לשחק רק בגביע אופא אליו לא יכולתי לרשום את לוקמן. דויד רביבו השתלט על עמדת הקשר הימני והוריד את וורמוט לספסל. תומר בן יוסף ואבי יחיאל חיזקו את ההגנה ויחד עם אנטבי וולדו פנשו הצילאני נתנו הגנה חזקה. באמצע הדרך אנטבי נפצע לכמה חודשים ואז בן יוסף שיחק מגן שמאלי כשטל חן חוזר לעמדת הבלם. יחיאל שיחק כל הזמן מגן ימני. לשער הבאתי את קומן שוער נבחרת רומניה, נתן עונה סבירה בהחלט. ועכשיו הבעיות..... אני כבר ביולי אוטוטו מתחילים מוקדמות ליגת האלופות לוקמן לא קיבל את האזרחות שלו, ואני בבעיה כבר בניתי על זה וקניתי עוד זר לתפקיד המגן השמאלי שהיה נקודה חלשה אצלי בעונה האחרונה. מתי הוא מקבל את האזרחות שלו? בטוח שהוא יקבל אותה? לפי ההסטוריה שלו העונה שלו אצלי הייתה החמישית בארץ...

sok777

New member
לא בטוח, אבל רוב הסיכויים.

זה יכול לקרות גם ממש לקראת סוף מועד העברות באירופה באמצע אוגוסט.

aviv19945

New member
אצלי הוא יקבל?

אצלי בסוף עונה עם בית"ר לוקמן עוד לא קיבל אזרחות אבל אם הוא כבר שיחק בנבחרת אז הוא לא יוכל לקבל? מפני ששמעתי פעם שאם שחקן כבר שיחק בנבחרת אז לא יקבל אזרחות אחרת...

לוקמן מקבל אזרחות אוטוטו..

לא יודע אם לוקמן יקבל לפני אבל זה לא ייקח הרבה זמן עד שהוא יקבל! אה ולוקמן אחד הבלמים הטובים בארץ (ולא קשר אחורי אלה בלם)

אוקי נחכה... ובנתיים...

גם סוסה וגם וולדו עושים קולות של עזיבה. שנהם רוצים לעזוב אחרי שנתנו עונה מצויינת. בסוסה מעונינים ליברפול, פברנחצה, סרגוסה ועוד בוולדו מעונינים בוקה ועוד כמה קבוצות מדרום אמריקה אני מנסה להחזיק את שנהם בכוח עם אזהרות "hands off" אבל ברור לי שזה עניין של זמן הצעתי לשנהם חוזה חדש עם הכפלה של המשכורת והם לא מעוניינים. יש להם עוד שנתיים בחוזה לכל אחד מהם. אני לא רואה את עצמי מוצא להם מחליפים בקלות (בטח לא לסוסה) מה גם שאני אחרי ההרשמה לצמפיונס. אני ינסה להחזיק אותם בכח עוד עונה אחת ואז למכור ביוקר, אף פעם עוד לא החזקתי שחקן שלא רצה להשאר נראה איך זה יילך... בנתיים במשחק הראשון שלי במוקדמות הצמפיונס הגרלתי איזו קבוצה מליטא. המשחק בעוד שבוע.

אז עידכון...

בוקה ריבר ועוד קבוצה שאני לא זוכר כרגע הציעו לי על וולדו, ואז גיליתי להפתעתי שיש לו דמי שיחרור בחוזה (1.3 מיליון לי"ש) להפתעתי, כי אני לא זוכר שאני שמתי את זה בחוזה. בכל אופן הבנתי שזה אבוד והוא חתם בבוקה תמורת 1.3 מיליון ועוד 10% מהמכירה הבאה שלו. בנתיים ליברפול שאלה כמה אני רוצה על סוסה שיחררתי הודעה של "hand off" והוא התעצבן עלי שלא הסכמתי... אז לשאלות הבאות שהגיעו מבוקה ומסרגוסה אמרתי שאשחרר אותו תמורת 4 מיליון, "להפתעתי" הם משכו את ההצעות שלהם. זהו, נקווה שבזה זה נגמר ואני אצליח למשוך אותו עד סוף העונה, בפגרה הבאה אני כבר אהייה חייב להחליף אותו... בנתיים ניצחתי במפגש כפול את הקבוצה הליטאית בסיבוב המוקדמות הראשון שלי בצמפיונס וקיבלתי את פברנחצה לסיבוב הבא. ניצחתי 2-1 בבית והפסדתי 2-0 בחוץ ואני מחכה להגרלה ליריבה שלי באופ"א. בקשר ללוקמן כבר אמצע אוגוסט ועדיין אין אזרחות... אני אופטימי אבל בנתיים לא החתמתי מחליף לוולדו (אבי יחיאל, תומר בן יוסף, טל חן אמור להיות מספיק) חוץ מזה ניצחתי בשני משחקים בגביע הטוטו (אחד מהם מול באר שבע שעלתה ליגה בסוף העונה הראשונה)

ולסיכום

לוקמן קיבל את האזרחות שלו. ב 25 בספטמבר דקה לפני תום מועד ההעברות ואני עם 4 זרים (אני לא סופר את סנגויי שחזר מהשאלה ואני לא מצליח להפטר ממנו). ברגע האחרון קניתי בלם ארגנטינאי צעיר לאונרדו פרננדז, לא יודע להגיד אם הוא טוב או לא כי אחרי שלושה משחקים הוא נפצע לארבעה חודשים, אז רשמתי את סנגויי לליגה במקומו שיהיה, הוא במילא בקבוצה. בכל אופן הגרלתי קבוצה רומנית לשלב הראשון של אופ"א משחק ראשון נצחתי בחוץ 2-1 משחק שני בארץ הייתי די בטוח בעצמי למרות מכת פציעות שנפלה עלי... דקה 40 הם כבר ביתרון 2-0 מי אם לא סוסה (שלא עזב בסוף, לא היו יותר הצעות אחרי שאמרתי שאני מוכן לשחרר אותו ב 4 מיליון) מצמק ל 2-1 בדקה ה 70 בערך. ובתוך ההארכה אני משווה ל 2-2 ועולה לשלב הבתים. יחד איתי בבית הוגרלו אספניול, דורטמונד, ווסט האם וגנק. משחק ראשון דורטמונד בחוץ, למרות משחק טוב אני מפסיד 1-0 קטן. משחק שני ווסט האם בבית, המשחק הטוב ביותר שלי בנתיים ואני מנצח 2-0 בנתיים בליגה אני מקום שלישי אחרי ביתר (עם מאזן מושלם אחרי ארבעה משחקים) ומכבי ת"א.

למעלה