בשעה טובה

maor78

New member
בשעה טובה

ומוצלחת הזמנתי נייד של dell inspiron 1520 DELL יצרן Inspiron 1520 דגם Spring Green ירוק צבע מעבד Intel® CoreTM 2 Duo Processor T7300 מעבד 2.0GHz ,800MHz FSB מהירות 4MB L2 Cache זיכרון מטמון זיכרון 2048MB (2X1024) נפח 667Mhz מהירות זיכרון 0 חריצי זיכרון פנויים 2 חריצי זיכרון נגישים 4GB קיבולת זכרון מקסימלית איחסון 160GB גודל דיסק 5400 RPM מהירות דיסק כוננים Yes DVD Multi Burner חריצי הרחבה 8-in-1 Memory Card Reader Secure Digital 54mm ExpressCard PCMCIA מסך WXGA סוג 15.4" Wide Screen XGA+ display with TrueLifeTM גודל (1440x900) רזולוציה תקשורת Yes מודם 56K Yes כרטיס רשת Dell TrueMobile 355 internal Bluetooth Bluetooth Dell Wireless 1390 802.11b/g Mini-PCI Card WiFi 802.11 גרפיקה NVIDIA® GeForce™ Go 8600M GT כרטיס מסך 256MB זיכרון כרטיס מסך סאונד 7.1 channel stereo sound כרטיס קול Yes רמקולים יציאות No Parallel No Serial Yes S-Video Out 4XUSB 2.0 USB Yes RJ-11 Yes RJ-45 No IR IEEE1394a FireWire מערכת הפעלה Windows Vista Premium (Eng) מערכת הפעלה נתונים טכניים 2.89 KG משקל 6-cell 53WHr Li-Ion Battary סוללה הערות מצלמה מובנית 2MP הערות אחריות ושירות שלוש שנים משך האחריות מעבדה סוג האחריות

hppavilion

New member
טעות בתגובה

לכאן רציתי לרשום את זה: מחשב פצצות אבל אתה בטוח שהמצלמה המובנית היא 2MP ולא 1.3MP אבל בכל זאת אחלה מחשב מעולה!!!

maor78

New member
לפי המפרט

זאת מצלמה 2 MP וגם אם היא תיהיה 0.00001 מגה פיקסל זאת תיהיה הדאגה האחרונה שלי.

maor78

New member
pccenter.co.il

המחשב עדיין לא מופיע באתר שלהם כי הוא חדש. אני הגעתי אליהם דיי במקרה והתברר שהם עומדים לקבל אותו.

RoyBO

New member
לא לקפוץ. אין אותו בארץ עדיין הוא רק הזמין.

maor78

New member
pccenter

עלה 7300. זה מחיר למזומן בכל מקרה הם צריכים לקבל עוד 10 ימים בערך 8 מחשבים כאלה וכבר 6 או 7 הוזמנו זה מה שהבנתי מהמוכר.

Yaniv_r

New member
מאיפה הזמנת ? כמה עלה ? ותוך כמה זמן יגיע ?

תודה...... .

Kibiniloch

New member
מזל טוב! :)

מחשב מעולה, הייתי קופצת עליו עכשיו בעצמי אם היה בא עם מסך מאט :)

maor78

New member
תודה

אבל אני אהיה בטוח ב100 אחוז רק כשהוא יהיה אצלי ביד. כבר שמחתי כמה פעמים אחרי שננעלתי על משהו ובסוף זה היה משהו אחר. תחזיקי לי אצבעות:) ד"א חבר שלי קיבל היום את הHP שלו עם מסך מבריק ובשבילי זה דיי סבבה. כנראה שאני אצטרך לוותר על האפשרות לשחק משחקים במפרסת באור יום. (אפשר בלילה
)

maor78

New member
לא זוכר

יש לו אותו מפרט כמו של הדל שהזמנתי חוץ מהכרטיס מסך שהוא nvidia 8400GS

Jan22

New member
תתחדש. ושמור עליו !

דגם מצויין. רק אל תנקה אותו עם חומר שמנקים CRT .הטעות מספר אחד של מחזיקי ניידים .

maor78

New member
תודה. ואל תדאג

אני אשמור עליו טוב טוב אבל שוב, אני אהיה שמח רק שאני אקבל אותו! וכמובן שאני אתן חוות דעת פה באתר.

למעלה