בשעה טובה

בשעה טובה

בשעה טובה לאחר עשר שנים פוריות בערבסק ברחוב קק"ל אנו עוברים דירה. החל מספטמבר כל הפעילות הענפה של מרכז ערבסק תתקיים באוניברסיטה העברית בירושלים בגבעת רם בתוך מרכז קוסל , מרכז הספורט והבריאות המוביל בעיר. יהיה לנו סטודיו חדש וגדול, מואר ומאוורר, חנייה בשפע וחינם ועם כל זאת לא נוותר על האינטמיות, היחס האישי והחם והפרטיות של התלמידות שלנו. ערבסק ימשיך להיות מרכז לנשים בלבד. הפנינג הרשמה ,תחילת שנה וחנוכת בית יתקיים אי"ה ביום שישי 31/8 משעה 10:00 ועד 16:00 פרטים מדוייקים בהמשך אבל אפשר כבר לגלות שיהיו סדנאות עם נאווה אהרוני, אורית מפציר ומכל טוב ערבסק... מתרגשות צוות ערבסק והתלמידות

jadi5

New member
מברוק - מברוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

יעלללללללליייייי איזו הפתעה יקירתי.... מאחלת לך מזל טוב, למעבר לארמונך החדש !!!!!!! (ככה בהפתעית ?!)...... ---- איזה יופי ואיזה כיף..... המרכז הגדול עובר למקום גדול..... שיהיה בהצלחה באהבה בעשיה בכל שתבקשתי --------- כמובן גם אני שם - אצלך בשיעורים שלך....... באהבה, הערצה ג'אדי.

רזלה

New member
יעלה - בשעה טובה ומוצלחת

יופי יופי יופי. הרבה הצלחה. (למרות שאני קצת אתגעגע למקלט ההוא בקק"ל.....)

tlingit

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo57.gif שיהיה בשעה טובה ומוצלחת

ברכות חמות, שינויים כאלה מאד מרגשים מאחלת ששינוי המקום יאפשר לך לצוות המורות ולתלמידות לגדול ולצמוח

ליעל מואב ולצוות ערבסק

לרגל שידרוגכם למקום מאוורר וגדול יותר. מאחלת לכם שבביתכם החדש יהיה לכם שמח וטוב ולמרות שלא הייתי במקום הקודם, אשמח יום אחד ל"עלות לרגל" לירושליימה לבקר.
באהבה תמרה

מברוק!!!

גיסתי (שהייתה תלמידתך) סיפרה לי שעוד "בזמנה" תיכננת לעבור, ואני מקוווה שאבוא לבקר בעת שלום בלבד

תודה על הברכות והזמנה לבית החדש!!!

תודה למברכות בפורומים ולמברכות הרבות ששלחו הודעות אישיות והתקשרו, השינוי אכן גדול ומרגש, עשר שנים הם תקופה ארוכה והסטודיו הקטן והחמים שלנו שירת אותנו בנאמנות, למרות גודלו הקטן יצרנו בו הרבה מופעים גדולים, שתי להקות קיימו בו חזרות על בסיס קבוע ומאות תלמידות ביקרו בו מדי שבוע, אבל הגיע הזמן לשנות ואנחנו מקוות ומאמינות שהשינוי יביא איתו ברכה חדשה ונוספת. ביום שישי 31/8 נקיים הפנינג גדול משעה 10:00 ועד 16:00 הכולל סדנאות בהדרכת נאווה אהרוני, אורית מפציר וסוזנה שפריר, שעורי ריקוד קצרים על ידי כל צוות ערבסק ולקנוח מופע של יעל מואב מואב עם רקדניות מלהקת ערבסק ונאווה אהרוני - רקדנית אורחת והכל כמובן בבית החדש שלנו במרכז קוסל גבעת רם. פרטים מדוייקים יותר ניתן לקבל במסר אישי או בטלפון 02-5661574 נישמח לראותם צוות ערבסק והתלמידות מצ"ב תמונה של הסטוידו הישן...

למעלה