בשעה טובה...

Prince Yoni

New member
בשעה טובה...../images/Emo39.gif

קיבלנו היום תעודות סוף סמסטר א' ועיתון כמובן. לדעתי עבר עלינו (י"א) סמסטר לא קל, הרבה לחץ ומבחנים.. אבל התגברנו בערך.. איך עבר עליכם
אייל - איפה הפרסום שהבטחת?! שרשרו ציונים. סופ"ש נעים לכולללם

טוב אז תראה...

זה היה או לשים פרסום של הפורום המגוחך הזה, או לשים כתבה נהדרת הנקראת "נבוכדנאצר - איפה הוא היום?", אז אתה מבין מה בחרתי... בכל מקרה, לא יצא הפרסום, לא נורא. העיקר שהעיתון גאוני, כמו תמיד. כלךומר, ברובו. כלומר, רק חלקים... אבל היי, זה העיתון שלי! אז דממה!

אני היחיד,

שמסתכל רק על התמונות? אייל העיתון הזה חרא! בזבוז של נייר! צריך לסרס את העיתון הזה כדי שהוא לא יתרבה!!! באמת אייל, כל ההשקעה הזאת בשביל עיתון שכולם שונאים? לא חבל? אני יודע שזו לא אשמתך ושאם הייתה לך יד חופשית אז זה היה הופך לעיתון הכי הזוי שקיים. אבל בגלל כל הצנזורה זה באמת משתלם לכתוב את העיתון הזה? תקשיב, צריך לאסוף את כל העיתונים ולשרוף אותם!!! אל תדאג בקשר לזיהום, כי אני בטוח שהמפעלים באיזור מזהמים כל כך חזק שהעשן של הנייר רק יחטה את האוויר.

nirze

New member
למה???

בעיתון יש קצת דברים מעניינים......העיתון בסדר גמור!!! לא צריך לשרוף!!!חחחח המשך כך...אייל..

ברור שיש

דברים מעניינים: התמונות. הכותרת. העמודים. השם של אייל בכל עמוד. אבל אני מסרב להסכים לעובדה שגם הכתבות טובות.

למעלה