nearly headless nick
New member
בשעה טובה...../images/Emo153.gif
קיבלתי את האנפלאגד! אחרי מלא זמן שאני חוסך כסף כדל לקנות את הדיסק הזה, בא אבא דלי מאמריקה, ומביא לי אותו, בלי שביקשתי, הוא מה זה הפתיע אותי! מסתבר שהוא ממש מבין מה אני אוהב, בהתחלה הוא נכנס לחנות, ביקש את הדיסק האחרון שיצא לאלניס, נתנו לו מן הסתם את URS והוא פתח את הדיסק באוטו, שמע את הצליל הראשון ואמר לעצמו, לבן שלי יש את הדיסק הזה! ככה לפחות הוא סיפר לי...
אז הוא נכנס לחנות, דיבר עם המוכר, והביא לי את האנגפלאגד, ולא היה לא מושג אם יש לי או אין לי אותו... בקיצור, דיסק מהמם, וכולנו ידענו את זה כבר, ואין שעה טובה מזו כדי לשאול שתי שאלות שנאי כבר המון זמן רוצה לשאול, ויכול להיות שכבר נטחנו פה עד שנהפכו לאבקה, אבל בכל זאת... איזה שיר של אלניס השפיע עליכם הכי הרבה, מבחינת מילים, מוזיקה, וכו´? ואיזה שיר, אתם חושבים, מבטא בצורה הכי נכונה את האישיות שלכם?
קיבלתי את האנפלאגד! אחרי מלא זמן שאני חוסך כסף כדל לקנות את הדיסק הזה, בא אבא דלי מאמריקה, ומביא לי אותו, בלי שביקשתי, הוא מה זה הפתיע אותי! מסתבר שהוא ממש מבין מה אני אוהב, בהתחלה הוא נכנס לחנות, ביקש את הדיסק האחרון שיצא לאלניס, נתנו לו מן הסתם את URS והוא פתח את הדיסק באוטו, שמע את הצליל הראשון ואמר לעצמו, לבן שלי יש את הדיסק הזה! ככה לפחות הוא סיפר לי...