בשעה טובה...

בשעה טובה...../images/Emo153.gif

קיבלתי את האנפלאגד! אחרי מלא זמן שאני חוסך כסף כדל לקנות את הדיסק הזה, בא אבא דלי מאמריקה, ומביא לי אותו, בלי שביקשתי, הוא מה זה הפתיע אותי! מסתבר שהוא ממש מבין מה אני אוהב, בהתחלה הוא נכנס לחנות, ביקש את הדיסק האחרון שיצא לאלניס, נתנו לו מן הסתם את URS והוא פתח את הדיסק באוטו, שמע את הצליל הראשון ואמר לעצמו, לבן שלי יש את הדיסק הזה! ככה לפחות הוא סיפר לי...
אז הוא נכנס לחנות, דיבר עם המוכר, והביא לי את האנגפלאגד, ולא היה לא מושג אם יש לי או אין לי אותו... בקיצור, דיסק מהמם, וכולנו ידענו את זה כבר, ואין שעה טובה מזו כדי לשאול שתי שאלות שנאי כבר המון זמן רוצה לשאול, ויכול להיות שכבר נטחנו פה עד שנהפכו לאבקה, אבל בכל זאת... איזה שיר של אלניס השפיע עליכם הכי הרבה, מבחינת מילים, מוזיקה, וכו´? ואיזה שיר, אתם חושבים, מבטא בצורה הכי נכונה את האישיות שלכם?

נו, מה יהיה?../images/Emo153.gif

כדל = כדי דלי = שלי לא = לו שנאי = שאני זה הכל מההתרגשות...

BaBa LiVe

New member
תהנה לך ../images/Emo13.gif

הדיסק שאני הכי אוהב שלה! ממש איכות!

תתחדש!!!!!!!!

זה אחלה דיסק להירגע איתו טהנה התשובות שלי השיר של אלאניס שהשפיע עלי הכי הרבה זה forgiven והשיר שמבטא את האישיות שלי זה לדעתי all i really want

Rוית

New member
../images/Emo6.gif מההתרגשות? ../images/Emo8.gif

בכל מקרה, דבר ראשון תתחדש ותהנה כי זה דיסק מקסים! גם אני היום אפילו מקבלת דיסק חדש- את הבוטלג ´הרד טו סוולו´ (אמיל שוב תודה!) ובקשר לשאלה- אני חושבת שקשה לי להגיד שיר אחד שהשפיע אלי אבל בקטגוריה הזו נמצאים ´פורגיון´, ´פרפקט´, ´אל אי רילי וונט´ (אני פשוט מתהההההההה על הבס בשיר הזה!!) אממ ו´נו פרשר...´. בקשר לשיר שהכי מבטא אותי אני חושבת ש´סופרסטאר וונדרפל ווירדוס´ ו´סטיל´ במידה זו אחרת מתאימים לי.. (אני מתנצלת מראש, אין לי כוח לאנגלית עכשיו
)

אה, כן, עוד משהו...../images/Emo153.gif

ביום שישי אנחנו מקבלים תעודות מחצית, כיתה ט´, אתם יודעים... קיצר, אני וידידה שלי מנגנים ב"קטע האומנותי", ואנחנו מנגנים את "מישהו שומע אותי" של איפה הילד, "עניין של זמן" של גידי גוב, וגם את "הד אובר פיט" של אלניס שלנו! כן, בזכותי...

פחחחחח תעודות...../images/Emo153.gif

ציון טוב בתעודות? הצחקתני דן... ממש, אני, ציונים טובים? אעלק... רק במוזיקה יש לי מאה! אבל רק אם היינו לומדים מוזיקה... אבל אנחנו לא לומדים, אז לא משנה...

ואתמול היה הטקס...../images/Emo153.gif

היה מצוין! כל השירים הלכו חלק! והתעודה? התעודה בסדר... מתוך 13 מקצועות יש לי 7 טוב מאוד, 4 טוב, וגם 2 כמעט טוב... סביר בהחלט לדעתי... אגב, הביצוע של הד אובר פיט היה מושלם! יצא טקס פרפקט...

למעלה