בשעה טובה ומוצלחת

בשעה טובה ומוצלחת

המנהלת היקרה שלכם כבר לא מובטלת, זאת אומרת בפוטנציה, היות שעדיין לא סיימתי את ההתלמדות אבל ממה שנראה בינתיים וממה שהבוסים החדשים שלי אומרים, נראה שאני אשאר שם. אז מה הסיפור? מסעדה נחמדה, אחרי שעברתי בכמה מסעדות שלא רוצים סטודנטים או שסתם לא צריכים עובדים, הגעתי למסעדה הזאת שאחרי שאמרו לי בטלפון ש"צריך לראות אותך לפני שמחליטים אם להעסיק ואתך או לא" באתי לראיון, דיברתי עם בעל הבית הנחמד (בחור צעיר יחסית) שהסביר לי על העבודה וזימן אותי להתלמדות מתי שנוח לי - זה כבר גרם לי להבין על איזה קום טוב נפלתי, כי השבוע האחרון היה לי כל כך עמוס שרק אתמול הייתי פנויה להתלמדות, והוא חיכה לי בסבלנות אפילו שממש צריך תוספת כוח אדם. מדובר במסעדה עם צוות מצומצם יחסית, מה שאומר כמות סבירה של משמרות אבל כבר נוכחתי לדעת שמתחשבים בסטודנטים שבצוות, בעלי הבית מקסימים ועובדים בשיתוף עם המלצרים והתפריט... כבר נתנו לי לטעום וזה בהחלט השאיר לי טעם של עוד. אז סוף כל סוף אני חוזרת לתת שירות, מה שאומר שיהיו לי יותר חוויות לספר!

מזל טוב וסימן טוב

שאריות אוכל מהעבודה יתקבלו בברכה נא לתרום לי ולבני (בנות) ביתי בתודה מראש נ.ב. רק אל תשכחי אותי כשתהיי עשירה (ומפורסמת?)

נראה לי ששכחת משהו

גם לי יש בנות ובני בית והרבה יותר מלך, כך שהשאריות ישמרו קודם כל להם (לכלב שלי היה מאוד קשה בזמנו להיגמל מהאנטריקוטים והצלעות שהייתי מביאה לו עד שהתפטרתי מהמסעדה הקודמת) . אם יוותרו שאריות אחרי ששמונת ילדיי + הנכד ישבעו, אני אשקול אם להעביר אותם לבנותיך או שמא לאחד מהחתולים של האוניברסיטה, אותם קיפחת כשבחרת את מריה. ואותך אני לא אשכח אף פעם, לא משנה עד כמה עשירה ומפורסמת אהיה (או לא אהיה). איך אפשר לשכוח פרצוף כמו שלך?
(הכל באהבה כמובן)

בהווה

New member
הי, מזל טוב ../images/Emo20.gif

וואו, איזה כיף ליפול על מקום כזה, כל הכבוד!!

תודה חברים ../images/Emo20.gif

בהתלמדות של אתמול יצא לי לא רק ללמוד אלא להרוויח גם קצת כסף! אמנם בהתלמדות לא אמורים לקבל טיפים, אבל המלצרית שעבדתי איתה אמרה שעזרתי לה כל כך הרבה ונתנה לי לא חצי אמנם אבל כ30% מהטיפים אני מעריכה, שזה הפתיע אותי ושימח אותי. גם הבנתי ממנה ובכלל מהמשמרת שמאוד מפרגנים בצוות אחד לשני. ובנוסף היו כמה ילדים חמודים מה שעשה לי את ההתלמדות לבכלל כיפית (חולה על ילדים מתוקים בדגש על כאלו שלא עושים בלאגן...)

נון5

New member
בהצלחה..:)

ממש יפה מצד המלצרית שנתנה לך חלק מהכסף.. כנראה זה מקום נחמד..נשמע כך

באמת יצא לי טוב

באותה התלמדות (ראשונה למעשה) המלצרית נתנה לי את הכסף על דעת עצמה ככה שיצא שהרווחתי יותר מ-20 לשעה, אבל בהתלמדות השניה כבר בעל הבית הורה למלצריות להתחלק איתי בטיפים והן ממש פירגנו, בנוסף לכך שעזרו לי בכל הזדמנות אפילו שכבר הרגשתי כמו מלצרית מן המניין (הכניסו אותי מהר לעניינים). זה מעולה בעיקר כי אני צריכה דחוף את הכסף, עושה רושם שאבא שלי די נרגע אחרי ששמע על ההתחלה המוצלחת שלי, אפילו שראה את פירוט האשראי האחרון שלי...

RReuTT

New member
מזל טוב!

שיהיה לך המון המון בהצלחה. מקווה שבאמת הרושם הראשוני שקיבלת ישאר איתך לאורך כל הדרך.

כנ"ל - שבוע הבא אני מתחיל (או יותר

נכון - ממשיך או חוזר) לעבוד בחברת האינטרנט הגדולה בה עבדתי לפני השירות הצבאי. הצלחתי לשכנע אותם לא להחתים אותי על התחייבות לשנה, ואני לא צריך מבחנים או קורס, רק משמרת רענון או שתיים ואני חוזר להיות תומך טכני. זאת לא עבודה עם הרבה כבוד ויוקרה כמו שהיה לי בצבא, אבל חפיף - צריך להתחיל מאיפשהו.

שיחקת אותה

אם זה בלי התחייבות זה פותר לך את כל הלבטים, לא? ברגע שאתה מוצא משהו יותר מספק אתה חופשי לעזוב, ובינתיים לפחות מרוויח קצת כסף. אני חושבת שדי הסתדרת

למעלה