בשעההה טובהההה

BADbob

New member
בשעההה טובהההה

יש לי גלשןן ברוך השם היום הייתי באינטרסרף אבל שתמעוא ני צריך עצה הגלשן שקניתי בעיקרון הוא 1.92 (אני מטר 70) אבל הוא קצת דק כזה (לא בקטע של הרוחב לצדדים הלאה לגלשן עצמו יאנו לרוחב שלו למעלה ) קירצ אחרי זה הלכתי לדולפינריום לגלוש איתו ואייןן אינ לא מצליח להיעמד עליו הצלחתי בקושי פעמיים בגלל הקטע הזה כי ברגע שאינ שם רגל הגלשן מתחיל לשקוע ואז עף ממני למעלה קדימה זה ניראה לכם בגלל שהוא צר או שאני פשוט צריך להמשיך להתאמן עליו כי בכל מקרה יש לי תקופת ניסיון של שבועיים עליו מאינטר סרף ואם אני לא יהי מרוצה אני יכול להחליף אותט במשהו אחר תודה מראש לעוזרים

koala

New member
בוב הרע , כנס

בוב היקר, לדעתי אתה צריך גלשן 185 ס"מ גג , וכמה שיותר רחב ועבה!!!!. הגלשן שלך לדעתי, גבוה מידי , ולפי מה שסיפרת הוא גם צר ודק , בקיצר ההפך ממה שאתה צריך. לא משנה מה אמרו לך באינטר סרף אתה כבר צריך לדעת (בכל זאת יש לך איזה 15 שעות גלישה רזומה מהקורס ואתה די מתקדם יחסית), שמה שאתה צריך זה עובי ורוחב מקסימלי , זה יציף אותך ויעזור לך לתפוס גלים , בקשר לגובה מקודם אמרתי 185 , אבל גם 190 + יכול לאכול סבבה. בקיצר לך תחליף את הגלשן, ועצה נוספת זה שאתה והחבר שלך dar , תצנזרו קצת את הדיבור שלכם כי אתם לא מבינים כלום בגלישה וחצי מהיציאות שלכם מעידות שאתם זוג דפקטים קטנים , וחבל , סתם פאדיחות. הכול ברוח טובה ותהנה עם הגלשן.

BADbob

New member
שתבין

אני בסביבות 12 שעות בערך אני הצלחתי לעמוד הקטע שמביאים לי שם גלשנים גדולים שלא בעיה איתם לתפוס עכשיו מדדתי הגובה שלו זה מטר 92 אני מטר 70 האובי זה איזה 2 סנטים בערך מינוס פלוס לא ממש הצלחתי למדוד טוב והרוחב שלו זה איזה 45-48 קיצר איזה מידות אתם אומרים שאינ צריך בערך ?

W u t a n g

New member
תחליף את גלשן שקנית

בגלשן משומש, עבה, בסביבות ה- 1.85. לא מתחילים עם גלשן דק, כי אין לך טיפת ניסיון ואתה לא תצליח לעמוד, לגלשן עבה יש יותר כח ציפה ויותר קל לעמוד עליו.

BADbob

New member
שניה

קראת תמידות שכתבתי ? זה נחשב צר ? טוב שיהיה יש לי עוד שבועיים מהיום להחליט טוב מישהו יודע בערך מידות להגיד לי ?

faith2

New member
מסכימה....

ובוב חבל שלא קנית מגיא גלשן! יש להם גלשנים טובים, את שלי קניתי מאוריאן השותף שלו.

faith2

New member
בדולפינריום...

יש זרמים שמקשים על מתחילים, לך להילטון או איפה שגיא מלמד אותך ותתחיל שם. בקשר לגובה ואורך ובלה בלה בלה אין לי שמץ

BADbob

New member
אני באמת הולך להילטון

פשוט היום היה שם פלטה וכן חאלס קושי שם לחזור למעלה בכלל אני צריך לעשות פרויקטים בהילטון אני פשוט הולך מהמזח בשתי שניות

BADbob

New member
ולא קוראים לי בוב חחח

הכינוי היה אמור להיות BADboy ופשוט התבלבלתי באותיות

faith2

New member
אופסי../images/Emo9.gif

אממ, בהילטון יש לך "מעליות" שיעזרו לך להגיע לעומק.....תשתמש במעלית שיש בצד שמאל ממש ליד הסלעים, ומתי שאתה מגיע ל"צומת" פשוט תתחיל לחתור יותר לכיוון ימינה...

BADbob

New member
נו ברור

יש שם בצד ליד המזח אזור שאין ממש גלים אבל אני קצת מפחד שלא יבוא איזה משהו ויעיף אותי על הסלעים שם

W u t a n g

New member
ל-באד בוב,

עשית טעות שקנית גלשן חדש, מתחיל צריך לקנות גלשן משומש כדי שילמד עליו את הבסיס בלי לפחד על הגלשן. למוסה יש החזר כספי על החזרת גלשן בחודשיים הראשונים, או שפשוט תקנה גלשן משומש ב- 200 שקל. שיש לך גלשן עבה, רחב ומסריח המידות לא כל כך חשובות. רק שיהיה גבוה ממך ב 15 ס"מ בערך.

למעלה