בשני הטורנירים

delvecchio

New member
בשני הטורנירים

הגדולים האחרונים איטליה שיחקה בשלבי ההכרעה נגד המארחת ובשני המקרים המשחק הגיע לפנדלים. במונדיאל 98 - איטליה הפסידה ברבע הגמר למארחת צרפת (אחרי 0-0). ביורו 2000 - איטליה ניצחה בחצי הגמר את הולנד (אחרי 0-0). ובמונדיאל 2002 - איטליה נגד המארחת דרום קוריאה... האם ההיסטוריה תחזור על עצמה? בכלל הסיפור של איטליה עם הפנדלים הוא די עצוב - מאז 1990 איטליה הודחה בשלושה מונדיאלים רצופים בפנדלים (למעשה היא לא הפסידה בשלבי ההכרעה מאז ההפסד בשמינית הגמר לצרפת במונדיאל 86). ב-90´ - הפסד בחצי הגמר לארגנטינה (אחרי 1-1 בתום 120 דק) ב-94´ - הפסד בגמר לברזיל (אחרי 0-0). וכאמור ההפסד ב-98´ לפרנסאווים. FORZA ITALIA

nitsansh

New member
זאת אומרת שאם לא מחשיבים אותם

כהפסדים, אז לאיטליה היו 20 משחקים ללא הפסד עד המשחק נגד קרואטיה... 7 ב-90, 7 ב-94, 5 ב-98 ונגד אקוודור ב-2002. בסה"כ, זה יהיה המשחק ה-8 של איטליה נגד המארחת. המאזן הוא 3 נצחונות, 3 הפסדים, והתיקו נגד צרפת ב-98. ב-1938 היא ניצחה את צרפת ברבע-גמר (3:1), ב-1970 היא ניצחה את מכסיקו ברבע גמר (4:1) וב-78 את ארגנטינה (1:0). לעומת זאת היא הפסידה פעמיים לשוייץ ב-54 (1:2 ו-1:4) ולצ´ילה ב-62 (0:2 באחד המשחקים האלימים בתולדות המונדיאל).

אתה טועה

אירלנד-איטליה, מונדיאל 94, ריי האוטון, אומר לך משהו? דרך אגב, אני אישית מחשיב הפסד בפנדלים כהפסד לכל דבר... היות שבמשחקים האלה אין תיקו, יש מנצחת ויש מפסידה... וזה בדיוק כמו להפסיד בהארכה...

nitsansh

New member
איי... המצח

אני לא מאמין... איך שכחתי את המשחק הזה??? אני כבר במצב מתקדם של סניליות כנראה...

למעלה