בשמים

perhay

New member
בשמים

שתי שאלות לגבי בשמים:
1. האם יש פג תוקף אצל בשמים?. יש לי בשמים בבית הרבה זמן (ביניהם שנל 5 שפעם העניקה לי אמא). אני לא מריחה ריח לא טוב אבל השאלה אם רצוי להשתמש. דרך אגב, אמרו לי שזה נחשב בושם לחורף.
2. ואפרופו עונות השנה, איזה בשמים מומלצים על ידכם לעונת אביב-קיץ? תודה מראש.
היום אני משתמשת בכל מיני שאריות מתקופות שונות, אבל רוצה להתחדש וברגע שתציעו לי רשימה, אוכל לבדוק מה עשוי להתאים לי

תודה מראש

אני האחרונה שיכולה לענות לגבי בשמים

כי אני לא חובבת בישום בכללי ובכל זאת, לגבי תוקף - בשמים יכולים להחזיק שנים. אם הבושם שינה צבעו / ריחו כנראה זה הזמן לזרוק.
לגבי המלצות, אני מאוד אוהבת את הקלואי עם הפפיון הורוד, קניתי אותו איך שיצא בחו"ל ומאז כבר שנים הוא הבושם הקבוע שלי.
לא זול אבל שווה! הריח שלו מדהים בעיניי, אני מקבלת המון מחמאות עליו בעיקר מנשים בחו"ל.
בבית שלנו מככבים ליידי מיליון אצל 2 אחיותיי.

סמאדי

New member
קחי קחי קישור לאתר שניתן ללמוד בו על

סוגים שונים של בשמים.
בצד ימין יש גלגל ריות.
תלחצי על סוג הריח שאת אוהבת ותקבלי אפשרויות.
http://www.callperfume.co.il/

perhay

New member
סמאדי, תודה על הקישור

לרגע חשבתי שהמציאו משהו חדש וניתן להריח דרך המחשב.

תארו לכם אם זה היה קיים. כל פעם שהייתם מפרסמים רשומה בבלוג
על אוכל, כולנו יכולנו להריח.

באחד באפריל גוגל עשו מתיחה כזו

כל חיפוש של אתר או משהו דומה, הביא לחלון שכתבו שם
לחץ כדי להריח, למשל בחיפוש של אתר נענע.

practical1

New member
לדעתי גם אפליקציה כזו תגיע

לפני שנים אחדות לא חשבו שאפשר יהיה לתפעל מסך נגיעה...

לדעתי אין פג תוקף בכל הקשור לבשמים, אלא

אם, כמו שכתבו לך, הבושם איבד מצבעו או גרוע יותר את ריחו ומרקמו, אז נראה לי להעיף.

אישית, אני מעדיפה את הכבדים-כהים-מתוקים. ואני נאמנה ל"אורגנזה אינדסנס" של ג'יבנשי, שלצערי לא ניתן יותר להשיגו, ולפני שנה מצאתי אותו בדיוטי פרי, וקניתי לי שניים

practical1

New member
שנל 5 הוא ניצחי ואכן ניחוח קצת כבד

מתאים יותר לחורף. שימרי אותו מכל משמר כמזכרת..... זה נפלא. יש לי אחד כזה שהוא בן שנים רבות ואני יודעת שלעולם לא אשתמש בו, הוא פשוט זכרון טוב שלי.
בזמנו היה לי אוסף של 92 בקבוקי בשמים איכותיים, עם הזמן פיזרתי את כולם ובניתי אוסף קטנטן של החביבים עלי.

כמו שאני רואה אותך, ניחוח קליל שלא יחנוק אותך ויתן לך אוויר לנשימה..,. יש בושם מדהים שמתחבר לי אליך, שנקרא דיאמונדס, של ארמאני.
לחילופין, את יכולה לגלוש קצת באתר קול פרפיום, אני מזמינה ממנו מידי פעם בשמים. המחיר הוגן ביותר והזול ביותר והמשלוח אמין מאוד.
***יש עכשיו מבצע בשמים מצוינים ב100 שקלים בסופר פארם. היפנוז, נעמי קמפבל. שווה לרחרח אותם.

אני לא מבינה בפג תוקף של בשמים, אני

משתמשת רק בבושם אחד: קליניק וקרם הגוף שלו שזה ריח מדהים בעיני.
בנוסף יש לי כל מיני בשמים בבית, מידי פעם משתמשת, אבל העיקר זה הקליניק

perhay

New member
איזה כיף! כמה תגובות!

כבר רושמת ובקרוב עושה לי סיור בשמים.

אפשר להציע?

אני ממש אוהב את DKNY הירוק. יש לו ניחוח אביבי ופרשי ובהחלט מתאים לתקופת האביב+קיץ. בת הזוג שלי מתבשמת בו והוא נהדר.

iditush forever

New member
לגבי פג תוקף בבשמים

אני לא מבינה גדולה בזה, מה שכן אני יכולה לומר לך זה שאני לא משתמשת בשאריות ישנות של בשמים. באיזשהו שלב מזבילה אם אני רואה שאין שימוש לבושם. בדר"כ שאריות של בושם שישבו המון זמן בארון מתחמצנות והריח כבר לא נעים.
לגבי השאנל חמש הוא בושם קלסי אבל ישן לאללה ואם את בקטע של מזכרת אז סבבה אבל להתבשם בו? הוא ריח ישן ולא עדכני של סבתות בנות 90 בערך
. אני יכולה להמליץ על הבשמים שבהם אני משתמשת, אין לי המון סוגים יש לי כמה קבועים שאני אוהבת - דייזי של מרק ג'ייקובס, קלואי, אנבי ופלורה של גוצ'י, קוקו מדמוואזל והאלור של שאנל, וואן ולייט בלו של דולצ'ה וגבנה, והבולגרי של בולגרי ואומניה של בולגרי, והאפי הארט של קליניק שקיבלתי במתנה ויש לו ריח פרשי נהדר. אבל אם את בקטע של ללכת על משהו קלאסי ונקי זה או האלור או המדמוואזל של שאנל, גוצ'י למיניהם.

practical1

New member
הארת בינים לגבי השאנל

נכון שיש קלאסיקות שטוב לדעת שהן כאלה? אז זהו, שלא.
יש ורסיה חדשה לשאנל 5 ויש ורסיה חדשה למג'יק נוואר של לנקום ואין קשר בין הריחות הישנים לחדשים.
בכל מקרה השוק כל כך מוצף בבשמים והמחירים כל כך אטרקטיביים, שאפשר להתחדש ולהתרענן לעיתים תכופות.

iditush forever

New member
עדיין השאנל חמש בעיני מיוחס לנשים זקנות

מעידן הפרה-היסטוריה, לא מכירה כיום נשים אפילו מבוגרות בגילאים של אמא שלי שעדיין מתבשמות בבשמים האלה.
והרחתי את הגרסא החדשה ואין כזה הבדל משמעותי בינו לבין הגרסא הישנה. ובכלל אני חושבת שלהצמד לקלסיקות מיושנות זה כבר פאסה במיוחד שמדובר בטיפוח וקוסמטיקה ובפרט בבשמים,כל הזמן ישנן התחדשויות וכמו שאמרת המחירים שווים מכיוון שישנם מבצעים כל הזמן ברשתות של הס"פ, אפריל וכו'.

אביeג7

New member
בושם יכול להחזיק שנים

צריך להזביל אותו כשהוא משנה צבע או ו מריח לא טוב.
הבשמים שאני אוהבת:
מיריקל
קלואי הקלאסי
והתחדשתי לאחרונה בחדש של לנקום. מדהים ביותר בעיני.

למעלה