בשמים וזיופים

סטאS

New member
בשמים וזיופים

אהלן לכולם אני בחיים שלי לא השתמשתי בבושם מזויף, אלא שעולים 30 שקל ותמיד קניתי נורמלים אבל היום סתם הסתכלתי על חיקוי של טרי מוגלר של הגברים והוא דיי מריח אותו דבר. מה הסיבה למעשה שלא לקנות ב- 30 שקל , נגיד זה בושם שבחיים אין עליו מבצע והוא עולה באיזור 330 שקל

הדסה 99

New member
אני גם חושבת כמוך

למרות שכל הבשמים שלי הם מקוריים, מהדיוטי בעיקר
,יש לי בושם או דה פריום חיקוי של אנג'ל, שעלה לי חמישים שקלים, ואני אומרת לך שהוא פשוט מצויין. הריח נשאר איתי כל היום, שמתי אותו היום ב 9 בבוקר ועד השעה 2 הוא הריח לי מצויין בבגדים ועוד עדין אח"כ. יש זיופים שהם ממש גרועים זה נכון, אבל בדר"כ האו דה פרפומים הם מרוכזים ונורא טובים.

זה לאו דווקא זיופים, זו פשוט

סחורה גנובה. וניתן למצוא אותה בעיקר בשווקים ובכל מיני דוכנים. קנייה בדוכנים האלה בהחלט מעודדת את הגנבים להמשיך לגנוב..כך שכל אחת תעשה את חשבון הנפש שלה...

PooKiPsiT

New member
מה עם ביוטיקר?

לא נראה לי שהסחורה שם גנובה... ובאמת הרבה פעמים תהיתי איזה זבל אפשר לשים בבשמים האלה כדי לגבות עליהם כל כך מעט כסף.

abcd80

New member
שם אין סחורה גנובה

הבשמים שם הם חיקוי לבשמים האמיתיים אבל לא גנובים כי הם חיקויים.יש הבדל.

סליחה על הפעירות אבל מה זה ביוטיקר?

בכל מקרה, יכול להיות שהם יבואנים של מוצרים כלשהם ויכולים למכור אותם בזול יותר. או לחילופין- מוכרים סחורה שהתוקף שלה עומד לפוג (הרי לכל מוצרי הקוסמטיקה יש תאריך תפוגה). כמו כן, אל תשכחי שיש הרבה פחות הוצאות על אתר אינטרנט מאשר להחזיק חנות או רשת חנויות (תחשבי כמה כסף הסופר פארם מוציאים על פרסום, למשל...) ולכן הם יכולים לגבות מחירים זולים יותר.

סטאS

New member
לא נראה לי גנוב

כי א' יש לזה שם מעאפן שמחקה כמו או מאן במקום איי מאן ו-ב' ראיתי למשל באיזה רשת מזון חרדית באיזה פינה בשמי חיקויים שמתי לב שיש לזה שם שכולם משתמשים בו "בשמים מותאמים"

סטאS

New member
רגע אז למסקנה ....

הייתם קונים בושם חיקוי ? אם לא למה ומה נראה לכם הוא יכול לעולל

tokit

New member
אני לא יודעת מה יש בפנים

אבל כמו שאני לא קונה שום מוצר טיפוח שאני לא יודעת מי ההורים שלו, כך לגבי בושם. אני לא יודעת אם הריח זהה, אם הוא עמיד, אם הוא לא יגרום לי לאלרגיות. בכלל, אני לא קונה חיקויים.

המ..צודקת

אבל בסופו של דבר אני הסתקרתי וניסיתי שניים - שלושה בשמים מזוייפים בביוטיקר,והם פשוט מתחילים להסריח ברמות קשות לאחר כמה זמן או לחלופין מתנדפים במהירות, ואין מה להשוות למקורי. לדעתי זה לא כזה ביג דיל, אף אחד לא ישים רעל בבושם, אז פשוט משפריצים על יד אחת מהמקורי ועל השנייה את החיקוי ורואים אם יש הבדל.ויש, מניסיוני.

SimplyMe1

New member
לא הייתי קונה,

למטרת בישום עצמי. הבושם היחיד שקניתי בביוטי-קר ושעלה לי 30 ש"ח חדשים היה למטרה אחת בלבד-->תחליף למבשם בחדר שלי במוצב. הניחוח היה LIGHT BLUE-של דולצ'ה גבאנה ושימש אותי ואת החברות לבישום החדר וזהו. ואולי זאת רק אני(או עוד כמה;))שתעשיית הזיופים הכללית די דוחה אותם.אני לא אקנה מוצר טיפוח\בישום מזויף בגלל שזה חומר שאין לדעת ממה הוא מורכב ומה הוא יעולל לעור. אני לא סובלת בגדים מזויפים,נעליים ובאופן כללי קונה מותגים. אם אהיה בתאילנד לא תהיה ברירה אלא לקנות בגדים ושעונים מזויפים
. נכון שקשת לשיער או איזו גופיה לספורט אין לי בעיה לקנות גם בעיר,אבל בכללי אני לא אוהבת זיופים וחיקויים,וברור שלא מוצרי קוסמטיקה שאין לי מושג איפה הם יוצרו. ומצטערת על הניסוח הקלוקל,אני אחרי אימון אינטנסיבי בחד"כ והראש לא ממש מתפקד נורמלי:) עמכם הסליחה

er567

New member
נראה לי שפעם מישהי בפורום הזה כתבה

שהבשמים במקומות האלה שמוכרים חיקויים כמו בביוטי קייר- זה לא ממש חיקוי אלא בקבוק עם מעט בושם מקורי והרבה מים ולאכוהול..... ולזכרותי שראיתי הרבה היה כתוב על איזה קופסת בושם שהחומרים : אלכוהול, מים ובושם. הם גם לא כותבים חיוקי, הם כותבים בושם זה עלול להזכיר את ריחו של בושם X

I Was Hoping

New member
לא קונה

מי שקונה בזול משלם ביוקר. חבל על הכסף ועל עוגמת הנפש. עדיף בושם אחד טוב ומקורי, מאשר כמה של 30 שקל שהם חיקויים לא טובים.

תיקתקית

New member
אין מצב

אני גם ככה רגישה לריחות של רוב הבשמים. כל בושם שהוא חיקוי פשוט מביא לי בחילה (אמיתית). מבחינתי זה כמו מלפפון. עומד ליופי..

popolina

New member
בד"כ, הם פשוט לא מריחים אותו הדבר.

רובם מריחים כמו איזה סנו מוד. הרחתי אולי שניים-שלושה שהריחו אותו הדבר.

למעלה