בשם קטולהו הגדול!!!

hsotrt

New member
בשם קטולהו הגדול!!!

מה לעזזל קורה פה??? אני נעדר לכמה שבועות והתחלנו פה להריץ הארי פוטר?? סניפט??? איפה אתה כשצריכים אותך??? אני חושב שצריך להקצות חלק אחר למשחקים!! זה כבר עבר את הגבול!!! מי בעדי??? לעזזל איתכם!

דרגורן

New member
מי נגדך? פשוט בשביל שאני אדע

באיזה צד לבחור
...

FM_the_Weird

New member
אונטר ומהואירנין יעמדו איתן

לצד שחקנם במאבק מול קטולהו ויצורים נאלחים אחרים.

BlueBeIl

New member
אונטר ומהואירנין גם עומדים

להיות תלמידי בית ספר? כמו מין "סמולוויל" כזה?

BlueBeIl

New member
דרגורן!

You´re back!!! ולפי מה שהבנתי כל מי שהיה פה בפורום בזמן האחרון בעד הרעיון.

דרגורן

New member
../images/Emo9.gif חזרתי!

הייתי קבור מעל לראש בפנטסי-קון, ועכשיו חזרתי! לגבי המשחק של הארי פוטר, אני לא בעדו מי יודע מה, אבל גם לא נגדו יותר מידי. קצת מפריע לי שיש איזה 3-4 פתילים שלמים באותו הנושא באותו הדף, אבל מי אני שאגיד לכם לא

ayana

New member
האמת.....

גם אני חושבת שהגזמנו (בעיקר אני:) בהארי פוטר הזה... אני מתגעגעת למשחקים הרגילים וגם לסתם דיונים.......

BlueBeIl

New member
כן... טוב זה בגלל שחיכינו שבוע,

אז כל השבוע הזה הלך על תכנונים.... אבל אני חושבת שזה יהיה משחק טוב! הוא ימשך יותר משבוע עם קצת מזל, ויהיה לנו נחמד לשחק בו.

Tanath

New member
סניפט שומר על המולדת ברגעים אלה

מי שנמצא בפורום בזמן האחרון רצה לשחק משחק בעולם דומה לעולם של הארי פוטר, אז זה מה שקורה כאן. רוצה משהו אחר, תתחיל משהו אחר. אם עוד ירצו, אז יצטרפו אליך. למה אנשים עצבניים בזמן האחרון? שיהיה המשך לילה טוב לכולם

BlueBeIl

New member
אוף, אני כבר רגילה לפורום של תפוז.

אני לא רוצה להחליף פורום....

Sabre Runner

New member
גם אני הייתי רגיל לפורום של אורט

לפני שבאתי הנה. וגם הייתי רגיל לפורום של יואל לפני שעברתי לאורט. והייתי רגיל לפורום של WebRPG לפני שבאתי ליואל. הסתגלות זאת אחת התכונות הכי חזקות של המין האנושי.

hsotrt

New member
אמממממממ....

אוקיי, אז כשסניפט לא בסביבה אני חושב שאני אתפוס פה קצת שלטון לעצמי (עם לאף אחד אין התנגדות?) אז את המשחק של הארי פוטר תעבירו לפורום בלי יותר מדי פתילים פה... ואוליי נפנה לדיונים על שיטות משחק מועדפות?? אני כבר אתחיל... ואוליי אני לא אתפוס שליטה??? בלה... שי, שמנסה למצוא את הפלאפון שלו...שאבד בביגור...

למעלה