בשם נועה....

shay419

New member
בשם נועה....

היא מבקשת לחפש חברים לשעבר של מועדון "הוד"???

ani Hayehida

New member
Noa who?

ולמה, מה קרה, מי מת? תחיית המתים? רק שלא יביאו לכאן את יחזקאל בן ארי!

צלף

New member
דוקא כן, תביאו אותו...

אני זוכר אותו מאוד לטובה...

ani Hayehida

New member
מזלך שלא היית אישה צעירה ויפה בזמנו

כי אז היית זוכר אותו לגמרי אחרת!

זה מאוד מעניין

היתה לי ידידה כבדת שמיעה והיא אמרה לי שוב ושוב שהוא התקשר אליה. חשבתי שהיא סתם אומרת, עד שהיא הראתה לי את היומן שלה - שם היא רשמה מתי הוא התקשר אליה כל פעם. ביומן היא רשמה גם את המועדים בהם היא פגשה אותי, וכמה זמן ארכה כל פגישה - כך שהדבר נראה לי אמין. גם אז חשבתי שהוא "סתם התקשר". כשאני מצליב עם דברייך, אני נוכח שמדובר בסיטואציה אחרת. ואת אכן נראית מדהים. מה את רוצה שאגיד

ani Hayehida

New member
תודה על המחמאה, יקירי!

אני לא רוצה לכתוב פה פרטים, אבל אם תשאל אענה לך בפרטיות מה בדיוק הזאב הזה בעור הכבש עשה.

milford

New member
גם אני הייתי בתקופת הוד

ולא זכור לי שיחזקאל עשה משהו מיוחד - זו הפתעה עבורי לגלות את הדבורים הללו ואגב, יוצא לי לפעמים לראות אותו והוא תמיד שואל מה נשמע ומתנהג בסדר גמור מאד מוזר עבורי

צלף

New member
אני זוכר אותך כאישה יפה וצעירה

ומושכת, וכל הסיפור הוא מוזר לי, ולא שמעתי אז רינון דומה לזה, נכון אני גבר שלא הייתי בדיוק שייך לסיפורים כאלו... טוב גם ביבי...

ani Hayehida

New member
תודה גם לך, מתוק!

וכבר כתבתי לך אימייל, ולאו דווקא בהקשר הזה, אבל גם. ומי זו נועה?

ani Hayehida

New member
נו, היש צוהלת ושמחה...

כמוני מסכה, חה-חה??? אינך יודעת שכולנו מסכות? תמיד אומרים על זה ועל ההוא: מה, לא יכול להיות שהוא עשה את זה וזה, הרי הוא נראה כזה אמין, כזה ישר, כזה חברי, כזה מנומס, כזה וכזה! גם על איציק מרדכי איש לא האמין. אז ראי תשובותיי לצלף ולאוקספורד. אולי תלמדי משהו על החיים. אגב, את רואה גם את הילדים שלו? את אשתו? אני מקווה שהוא כבר לא מדריך אף אחד עכשיו אלא מתעסק עם קומקומים ומחבתות...

milford

New member
תגובה

קודם כל אני לא שמחה ולא צוהלת אלא פשוט מופתעת כי לא הייתי מודעת לכל השמועות. ואני רואה אותו מדי פעם ואף פעם לא יצא לי לראות את המשפחה שלו וזה גם לא מעניין אותי ואגב, ואני לא בטוחה בזה, אבל דבר כזה בפורום עלול להיות בגדר לשון הרע (אולי אוקספורד יודע יותר ממני בנושא הזה) וכדאי להזהר בנושא כזה

אינני מתפלא

על דמעות התנין המוזלות כאן על התקנון החדש של תפוז. המנהל הקודם של פורום זכויות החרשים התחזה לגולש אחר במטרה לפגוע בשמו ולבזותו בפני ציבור גולשים בפורום שניהל, ונמצא חייב. הנהלת הפורומים של וואלה לא מנעה הודעות שטנה ונאצה שנשלחו פעם אחרי פעם בפורומי וואלה, ונושאת באחריות להודעות אלו. מי שאינו מסוגל לעמוד בתקנון של הנהלת תפוז, שלא ינהל פורום. מי שתומך בשידורים פיראטיים של תחנות רדיו בלתי חוקיות, מוזמן לטוס בשמי ישראל בשעות השידור של התחנות הפיראטיות - שאף אחד אינו יודע מה הן. כל הסיפור של התחנות הפיראטיות הוא התחמקות מתשלום עבור השידורים. מי שאינו מבין את זה או שאינו רוצה להבין את זה, מנסה לטעון ל"הגבלת חופש הביטוי". דומה הדבר למי שיגלוש באינטרנט במנוי של מישהו אחר כדי להתחמק מתשלום, ויטען להגבלת חופש הביטוי באם ייתפס, ייחסם ויואשם. אין צורך לכתוב בלשון רבים כדי להסתתר מאחורי קולקטיב מדומה שאינו קיים, והראיה היא שגולשות רציניות בפורום כותבות בלשון יחיד.

כיסוף

New member
מנהל הפורום הקודם באורט

שמו אלישי פורן הוא אחלה גבר שבגברים, איש סמפטי חכם איש קלאסה , על פיפס קטןנגרר על לא עוול בכפו וחוצה מזה אני מכירה הרבה "אנשים" שמתחזים בהרבה פורומים בפני ציבור גולשים.

נדלק גפרור?

כמו התומך בשידורים פיראטיים, גם היא מנסה לעשות דה לגיטימציה של החוק - ללא הצלחה

כיסוף

New member
ל"ג בעומר נגגגגגגמר ../images/Emo116.gif

ואני לא משתמשת בגפרורים, אולי במצית, וגם אני לא מעשנת אז אין לי צורך בגפרורים, ונגמר החורף כך שאת האח לא צריך להדליק ואני לא פירומן שורפת דקלים
ואני שמה מים ל
רוצה להצטרף אליי
אני באמת אשאיר לך משהו מתוק ליד
עם ה
ויש גם עוגה כושית עם סוכריות קטנות רוצה?
והתחלתי ולכן אסיים כמו בשיר
אלף כבאים לא יצליחו לכבות אותי
וגם לא גפרור שבת שלום
וחוקים? אני משאירה למחוקק בכנסת בואך ירושלם

קראתי פרוטוקול והתפקעתי מצחוק

בעמ' 110 כתוב כך: ש. "התוספת המסומנת באיקס וחץ בשוליים השמאליים זה כתב ידך?" ת. "זה כתב ידי אבל זה חלק ממשא ומתן שהתקיים עם הבנק לגבי איך אנחנו נהיה מסוגלים להחזיר אם נקח על עצמנו את הוראת הקבע". ובהמשך, בעמ' 118 - בחקירה חוזרת: ש. "מה רצית להסביר לגבי ההערה בצד שמאל שאמרת שזה בכתב ידך?" ת. "לא זוכרת מה רציתי לומר". הכי מצחיק שהשאלה החוזרת נשאלה ע"י בא כוחה
יש עוד קטעים בפרוטוקול. עכשיו אני עושה טבלה יפה על כל הקטעים. לא לפורום.

ani Hayehida

New member
מדוע חשבת שהתכוונתי אלייך, חביבה?

המילים "היש צוהלת ושמחה" הן חלק משורה בשיר ילדים מוכר לפורים, ואת צריכה לדעת זאת. התכוונתי דווקא אליו ולא אלייך. למעשה, הכוונה היתה שכולנו מסכות. הרי כל בני האדם לובשים מסכות ביום-יום: אנחנו מתחפשים אפילו כאן, בפורום, לא? הבעות פנים שמחות או צוהלות אינן בהכרח עדות למצב רוח אמיתי, כי יש אנשים שמסתירים את רגשותיהם. הן גם אינן מצביעות על האופי האמיתי, כי הרי הרמאים הכי גדולים יכולים להיראות משכנעים ומנומסים ואמינים, ובני אדם שנראים מכובדים, עם זקנקן לבן כמו רבי, יכולים להיות סוטים, נוכלים, גנבים ופושעים, נכון? ולכן מסכות אינן מבטאות את ה"אני" האמיתי. העובדה שאת פוגשת אותו והוא תמיד מתנהג אלייך בחביבות ומחייך אלייך אינה אומרת דבר על התנהגותו כלפי נשים בכלל, ובטח לא כלפי בנות "הוד" בעבר. לא מדובר ב"שמועות" אלא בעובדות, אבל בדיוק מהסיבה שציינת - מחשש לשון הרע - לא כתבתי פרטים כאן, בפורום. מי שירצה לדעת קצת יותר יכול לשלוח לי הודעה פרטית ולקבל תשובה. שיהיה לך רק טוב.

למעלה