בשם ליאת או charry lips= לצערי הרב

dalitush

New member
בשם ליאת או charry lips= לצערי הרב

לצערי הרב, המחשב שלי בצרות וכרגע אין לי עברית. כתוצאה מכך, דלית תכתוב בשבילי הודעות, עד שהעברית תחזור. יש לי כל כך הרבה דברים להגיד ואני לא יודעת מאיפה להתחיל, אז הנה…: 1. למרי גיין- אני מציעה לך להירגע ומהר כי בא לי לתת לך כאלה מכות…. מי את שתגידי שלא כיף ב"הבימה"?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? אני רוצה להגיד לך, שהכל תלוי בקבוצה. השנה יש לנו את אחת הקבוצות הטובות והמגובשות ביותר שהיו עד עכשיו ב"הבימה". כנראה שלך לא הייתה קבוצה טובה ולכן לא נהנית, או שאת לא טובה בעבודה בקבוצה……אז אל תעשי רושם רע אל אחרים ואל תמליצי לא לנסות!!! אני מציעה לך לשתוק כי כל מי שנמצא אצלנו בקבוצה נהנה מאוד!!!!!!! ועוד משהו- את לא יכולה להיות בוגרת החוג…. אם את בוגרת החוג אז זה אומר שהיית עד סוף י"ב….. לא נראה לי…… ותרגילי החלל לא משעממים!!!! תפסיקי כבר!!!!!!! כזה בא לי להעיף אותך מהפורום!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2. ל002יניב- אלי נחמה הוא לא מנהל מגמת התיאטרון ב"אוהל שם"…….?? אז איך הוא מביים הצגה בבי"ס שלך? (ע"ש ליידי דיוויס, ת"א…)????? 3. נמאס לי כבר מג´וליאנו מר!!!!!!! דייייייייייייייייייי כמה אפשר??????? אורי, בקשה לי אליך: אם אתה רואה הודעה שקשורה לג´וליאנו מר, בבקשה בבקשה תמחוק אותה…… זה מציף את הפורום וככה אי אפשר לדון בנושאים חשובים באמת……. זה הכל לבינתים…… אם יהיה לי עוד משהו אני אשלח דרך דלית.

yaniv002

New member
אוליי הוא גם וגם !?

יכול להיות שהוא גם עובד בבי"ס שלנו וגם ב"אוהל שם" !? אני לומד במגמת תקשורת [שלושת האפשרויות שבחרתי בתחילת השנה זה היה: 1.מולטימדיה. 2.תיאטרון 3.תקשורת] אבל מגמת תיאטרון אצלינו מפוצצת. ואני חושב שהמורה שלנו לתקשורת מלמדת גם בעוד בי"ס,בגלל שהיא מלמדת אצלינו רק את כיתות ז´ וח´.

CheRy LipS

New member
1. העברית חזרה!!!!

2. איך יש לאלי נחמה זמן לשני בתי ספר? אתה בטוח שזה הוא? איך הוא נראה?

yaniv002

New member
תשובה

הוא רזה,שחום,גובה סביר,לא צעיר ולא מבוגר (נראה באמצע),ויש לו בעיות קלות בדיקציה.

actress

New member
תעבירי לה שאני יכולה גם למחוק

ואני יתחיל אבל עד עכשיו היו כאן אזהרות והגיע הזמן לממש אותן

"להביא לי מכות"??????תת רמה!!!!!

סליחה תוכן ההודעות שלך הן תת רמתיות ואני כן בוגרת נוער הבימה ומה הקשר ליב´ ?????? התחלתי בסוף ט סיימתי לקראת תחילת יא´ כל חברי הקבוצה שלי פרשו ודווקא הייתה קבוצה אחלה הייתה לנו בעיה עם המנטליות המורה הראשית היא ליאורה ברנשטיין המורה לפיתוח קול אפי שושני והמורה לתנועה שלנו היה רן שעכשיו עבר ללונדות להצליח בחו"ל....שלאתעזי לפקפק באמינות שלי בכלל כי לא הייתי רושמת שאני בוגרת החוג אם לא באמת הייתי.... השפה שלך פשוט זולה ואני נפגעתי ממנה מאוד!!!!!!! מה זה להביא מכות? מה אנחנו בשוק??? זה פשוט מגעיל מצידך ואני נתתי לך עיצה ולא התכוונתי לפגועעעעעע!!!! ועכשיו סוף סוףראיתי את הודעתך פשוט לא שמתי לב שזה בשם של משתמשת אחרת!אני מציעה לך לרסן את עצמך בסה"כ הבעתידיעה ומותר לי!!!!!!!!!!!ואני פשוט כתבתי שזה לא מספיק רציני לטובתך רציתי לייעץ לך כי אני באמת יודעת וברורלי שאת לא חייבת לקבל את זה אבל אני רציתי שתדעי!! זה כל הזמן חוזר על עצמו ולדעתי את יכולה להשיג הרבה יותר טוב מזה! וזהו.... הכל בא מהלב ומרצון טוב! פגועה מאוד וכועסת מרי ג´יין

actress

New member
אולי אם לא תתיחסי הכל יהיה טוב

תראי את יכולה להתכתב איתה במסרים האישים או שאולי היא צחקה איתך אני קראתי קצת את ההודעות אבל אני לא יודעת כ"כ במה מדובר אולי בגלל שאמרת שהיית שם ולמדת ובגלל זה היא נעלבה? אני גם חושבת שזכותו של אדם להגיד מה דעתו ומבלי להתקיף כלומר אם היא תקפה אותך בכל מקרה אולי תפתרו את הריבים בינכן כי זה לא נעים שכולם יראו שאתן רבות ויחשבו כבר מה קרה וגם היא לא צריכה לערב אנשים אחרים אם זה בינך לבינה

למעלה