בשם כל הבנים

ofir555

New member
בשם כל הבנים

לכל הבנות - מסר חשוב !!!! אנחנו הבנים לא, אבל פשוט לא (!) אוהבים שאתן מתאפרות בכמויות. שכבות של פודרה ושל צבע רק פוגמות. כבר עדיף מסיכה מאשר ענני אבקה על הפנים שלכן. רואים את זה מקרוב וזה מזעזע. בחורה יפה תישאר יפה גם בלי איפור או עם איפור קל בלבד ובחורה מכוערת - שום דבר כבר לא יעזור לה. כנ"ל גם לגבי אודם. תנסו אתן לנשק אבקות וצבעים ולא את הדבר האמיתי. עדיף מראה טבעי עם איפור קל בעיניים, גם אם אתן חושבות שאתן לא מושלמות, על פני איפור כבד. לתשומת לבכן.

michal18

New member
אופיר היקר,

אני מבינה את כוונתך והמסר שאתה מעביר נשמע מפיותיהם של בנים רבים אבל, וזה אבל חשוב: אתם מדברים על בנות שפשוט לא יודעות להתאפר. מלבד עניין השפתון שאכן לא רצוי למשוח אותו בערב רומנטי ועמוס נשיקות, יש טעות בידיך. איפור נכון שנראה טוב ומקצועי רק מוסיף. למראה, להרגשה, לגישה ולהכל. הבנים ברובם טוענים שהאיפור מיותר אך האם הם רואים בדרך כלל את אותן בנות שנחשבות ´יפות טבעיות´ בבוקר ללא שמץ איפור? (לא נראה לי...). עוד עניין שחשוב לי להבהיר: אני (וכמוני גם בחורות אחרות) לא מתאפרות בשביל הבנים או בשביל הבנות אלא בשביל עצמן. רעות, אני בטוחה שיהיה לך מענה משכנע... כמו גם לשאר בנות הפורום חובבות האיפור

לא משנה מה אני אגיד

אני לא חושבת שמשהו יכול להיות משכנע כי יש אנשים שחושבים ככה ויש אנשים שלא... צריך פשוט לאהוב את זה ואם מישהו לא אוהב את זה זאת בעיה שלו, זה כמו שיש אנשים שלא אוהבים כדורגל ויש אנשים שכן אוהבים ומוכנים להשקיע בזה... הם פשוט תקועים בדעה הזאת שאיפור זה סתם שיטחי ולא מועיל וכו´ וכו´.. כנראה שכשהם אומרים את זה הם חושבים על בנות כאלה שלא יודעות להתאפר בכלל ויש להם מלא גושים של מייק אפ ופודרה על הפרצוף או סתם מורחות את הצללית ויש הרבה בנות שעושות את זה, אבל הם לא מבינים שאיפור בצורה מקצועית ואומנותית זה דבר מדהים ויפה וצריך הרבה כישרון וסבלנות בשביל זה וגם הרבה ביטחון עצמי למי שלא הבינה בשביל מה צריך ביטחון עצמי שתשאל אני יענה לה.

ofir555

New member
אולי באמת יש לי טראומה

היו לי כמה בליינד דייטס עם בחורות שפשוט דחפו לפני זה את הפנים בתוך סיר עם מייק אפ. משהו מזעזע. אני נוטה להסכים עם מה שאתן אומרות, אבל הבעיה היא שהרבה מאד בנות שמתאפרות לא יודעות איך לעשות את זה. טוב נו, אולי בשביל זה אתן פה. KEEP DOING THE GOOD JOB ! בכל מקרה, בחורה עם יופי אמיתי וטבעי תהיה עדיין יפה גם בבוקר. קשה להסביר את זה. זה מין יופי טבעי כזה של בוקר. לא צריך להיות מהממת בשביל זה, מספיק להיות נאה. אני אוהב את זה. נשיקות לכולן....

אני שמחה שאתה מסכים איתי ../images/Emo13.gif

בשביל להתאפר צריך פשוט לדעת איך לעשות את זה אם לא אז זה נראה על הפנים. נכון שיש גם יופי טבעי של בחורה שהיא מתעוררת בבוקר... הבנתי למה התכוונת. הקטע של האיפור הוא השינוי, כולנו אוהבים שינויים ואפילו מחפשים אותם, לראות כל הזמן את אותו הדבר במראה זה קצת משעמם לפי דעתי, אז בשביל זה יש איפור שיכול לעשות משהו שונה, קצת פה וקצת שם... לא חייב לשים קילו איפור על הפרצוף בשביל שינוי, אפשר לשים ממש קצת פה ושם וזה יכול לשנות המון, תלוי מה שמים ואיך.

הדרומית

New member
הא באמת?

אני לא חושבת שבלי איפור בכלל זה יותר יפה, כפי שאתה אמרת. אני להפך, חושבת שאיפור עדין וטיבעי זה רק מוסיף ומדגיש את הדברים היפים בנו. אני למשל מאוד אוהבת את העיינים שלי, לכן אני מאפרת אותן בשכבה עדינה של צללית אני לא משתמשת במייק אפ, כי בזה אין לי צורך. אבל אתה באמת חושב שבלי מייק הבנות ייראו יותר טוב?! אתה טועה! בעור של הרבה בנות, בעיקר בגיל העשרה מתחבאים להם חצ´קונים, אדמומיות ואפילו שחורים, ועל מנת לכסות אותם או לטשטש אותם יש להשתמש במייק אפ. כנ"ל לגבי הפודרה. הסומק לדוגמא הוא להדגיש את עצמות הלחיים ולא בשביל סתם להיות יותר אדומה בלחיים... שפתון? זה מגעיל! איכס. איפור כבד זה באמת לא משהו, אבל איפור עדין... למה שנוותר על זה?! זה כמו שאתם מורחים כמויות של ג´ל על השיער... תנסה אתה לשחק בקוצי קש מאשר בקוצים עם מגע של משי... אה אה ייבוש!

ofir555

New member
פספסת את הנקודה

אני בכלל לא חושב שבלי איפור זה יותר יפה, ואין לי שום דבר נגד צלליות או eye liners למיניהם. זה יפה וזה מוסיף. אבל שיהיה עדין. מה שאני כן חושב זה שלכסות על כל מיני דברים עם אבקות וצבעים - זה הרבה פחות יפה, וזה אותו דבר בדיוק כמו ללכת עם מסיכה. הטבעיות עדיפה, גם אם היא לא מושלמת. על מי את חושבת שאת עובדת ? בנות, הפואנטה היא שאיפור זה טוב, אבל מעט ובעדינות. עיניים זה סבבה. מייק אפ - לא כדאי אבל רק מעט אם חייבים, ואת השפתיים שלכן אנחנו אוהבים כמו שהן. במיוחד אם מישהו אמור לבוא איתן במגע.

ofir555

New member
דילמה לגבי הג´ל ../images/Emo24.gif

היתה לי פעם מישהי שדווקא רצתה שאני אשים ג´ל על השיער, אבל עכשיו ננזפתי קשות. אני באופן אישי מסכים איתך שהשיער הרבה יותר נעים טבעי, אבל לפעמים אני בכל זאת שם ג´ל - כי יש בזה משהו יפה. בנות יקרות !!! אנא כיתבו לי מה אתן חושבות על זה. עם או בלי ג´ל ? ? ?

ofir555

New member
|זהירואז בואו נראה למה אתן מתכוונות

בנות יקרות. לכל הבנות שמדברות על איפור עדין, שנעשה בצורה הנכונה, כי צריך לדעת איך להתאפר - יהיה מאד נחמד מצדכן לצרף תמונות שלכן באיפור כזה, כדי שאני אדע אם זה באמת המצב, או שאתן חושבות שאתן יודעות להתאפר, ואז אנחנו בבעיה.... נשיקות לכולן...

למעלה