בשם השם

בשם השם

אני לא אמור לכתוב פה...[שת"פ עם פורטל אחר] אבל יאללה שיהיה... סיימתי את הפרק האחרון של האלופה...נשארה עוד עריכה וכל מיני דברים קטנים, אבל נראה לי שעד סוף השבוע אני משוחרר ואוכל להסיע את סבתא לאזכרה של חברה שלה בחיפה בראש שקט [איזה כיף לי אה? זה מה שקורה כשמתנדבים להיות נכד מוצלח]... מגניב ומרגש לראות שהפורום הזה עוד מתקיים.. משמח אותי. לכו בשם השם חברים שלי

Lilo the fairy

New member
דרורררררררר../images/Emo24.gif../images/Emo141.gif

נובלמאאאאן אתה האלוףףףףףף

Lilo the fairy

New member
אה ודרור,../images/Emo141.gif

שאלה שבטח כולם ירצו לדעת את התשובה, אז אני אחסוך מהם- יש טלי שרון בתפקיד אורח נכון?!?!!??

דרור אני מתה עלייך ועל העבודה שלך

באמת
אבל למה שלא תודה אתמה שכולנו כבר יודעים. טלי לא מסכימה להשתתף בסדרה הבזיונית הזאת שהחברה שאותה אני מייצגת כסוכנת מכירות שלה אגב הפיקה. אני לא מאשימה רק אותך. אבל אפשר להבין אותה. היא חכמה. היא יודעת לפרוש בשיא. ויש לה עתיד. ואני עם כמה שהייתי מתה לראות אותה בקאמבק מרגש של רננה, מקווה בשבילה שהיא לא תהיה לא אורחת ולא פורחת בסדרה הזאת. זאת האמת ומי כמוך יודע שאני בן אדם כנה. מקווה שאתה לא נפגע... אתה באמת תותח על. לא נורא לפעמים טועים

מה???

טלי רוצה לבוא, זה עניין של כסף של ההפקה את מייצגת כסוכנת מכירות את דרסט? לא הבנתי כלום, ומה זאת אומרת אני יודע שאת בן אדם כנה, אני לא יודע מי את

טוב כנראה לא הבנת אותי.

זה היה בגדר בדיחה צינית. נא לא לקחת ללב לריאות ולשאר האיברים טוב? אני לא קשורה לדרסט אני סוכנת מכירות של הוט. ולא התכוונתי שאנחנו אחוק'ים, אלא שפעם מאוד החמאתי לך על טב"ע וחשבתי שאתה זוכר מישהו שממש משתפך בפנייך
זה בסדר לא נעלבתי.
בכל מקרה טוב נו אם אתה אומר שזה הכסף... אז שיהיה תשחק לטלי על המצפון... סמוך עליי היא עובדת בחינם גם...
וכמובן רק בריאות דרור. רק בריאות.

yaki123

New member
קמצנים../images/Emo46.gif../images/Emo70.gif..תקציב לפירסום ועונה 2

יש להם כסף,אבל תקציב לטלי אין
טוב נו שתבוא בחינם מה הבעיה שלה
..

yaki123

New member
פרק אחרון../images/Emo35.gif מגניב../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif..טלי שם,כן

../images/Emo214.gifיופי טופי אחלה בחלה../images/Emo3.gif

סופסוף..אני מצטרפת לשואלים! טלי, תפקיד אורח, נכון?!

elii1988

New member
צדיק ורע לו רשע וטוב לו../images/Emo70.gif../images/Emo163.gif

זה לא הוגן אני תמיד הולך בשם השם ותמיד סובל
מישהו שונא אותי שם למעלה..

למעלה