בשם הקלשון!

בשם הקלשון! ../images/Emo48.gif

הפורום שומם כמו מדבר סהרה! ניסיון החייאה... אני פותח שרשור חדש, עם פיק חדש. נניח שסדרות אגדות, דשל"ק ונשמות לא ניו קיימות, ואתם הייתם סופרים של רומח הדרקון. מה הייתם כותבים? במי הייתם מתמקדים? מה כל אחד מהגיבורים היה עושה? וברצינות בבקשה... דמיינו שאתם באמת הסופרים... באותה הזדמנות אני גם רוצה לבקש מכולם לשרשר את התשובות שלהם לסקר למטה של (ק)נייט אוף דארקנס (מה הייתם בקרין...), ולבקש מסייבר להחליף אותו בסקר הקיים... בתודה מראש (אני מקווה...)!!!

../images/Emo9.gifאופס....../images/Emo48.gif

תגיד, למה לא הגבת להודעה המקורית באותה הזדמנות? אני רוצה לדעת מה אנשים חושבים על הרעיונות הזוועתיים שלי...

טוב, בסדר, הבנתי את הרמז...../images/Emo48.gif

אם אתם לא רוצים, אל תגיבו! לא אכפת לי! בכלל לא! להפך! אם זה היה אכפת לי, הייתי מדבר על זה, אבל זה לא אכפת לי...! אין סיכוי! בכלל, בכלל, בכלל לא!

hyzenthlay

New member
אני מצטערת מארק, אבל היות ודווקא כן

יש כל כך הרבה המשכונים, הסופרים לא הותירו הרבה ליד הדמיון. בדמות הכי מעניינת (רייסטלין כמובן) הסופרים הקדישו את מלוא מרצם בטרילוגיה מיוחדת. אם 'מלחמת הנשמות' ו'הדור השני' לא היו קיימים, הייתי אומרת שהייתי רוצה התמקדות בילדי הגיבורים יחד עם הוריהם. אבל מה? הסופרים הקדימו אותי כמובן ואני בושה להודות שעדיין לא ייצא לי לקרוא את ארבעת הספרים הנ''ל... אבל זה בתכנון...באמת...

יש ספרים עם הילדים...?../images/Emo12.gif../images/Emo48.gif

אני בוש ונכלם שלא ידעתי עליהם. *אוקיי, להוסיף לרשימת מטלות: מספר 1,987,634 - לקרוא סידרה נוספת של רומח הדרקון, עם הילדים של הגיבורים*
אני חושב...

אהההה.... ../images/Emo48.gif

התכוונתם לזה...? כן, את זה קראתי....
קטנטן: אבל חשבתי שמתכוונים לילדים של מי נהר וסהר פז, תאניס ולאורנה (למרות שעליו אמרו כמה מילים...). לא חשבתי בקשר לאלה של סער, קיטיארה, קרמון וטיקה...

במלחמת הנשמות מופיעים הילדים של

: טאניס ולארונה, אלהנה ופורתיוס ופאילן ולורה(או שזאת הייתה דזרה?) של קרמון וטיקה. הילדים של סהר פז ומי נהר מופיעים רק בספרים אחרים, לא מרכזיים.

Moondust

New member
שכחת את ../images/Emo58.gif

Wanderer שקופץ לכמה פרקים בדרקונים של ירח נעלם.

Moondust

New member
אם אתה מתעניין בילדים של מי-נהר../images/Emo41.gif

וסהר-פז, אתה תמיד יכול לקרוא את Spirit of the Wind, הבנות שלהם משחקות שם תפקיד רציני. זה ספר מצוין בלי קשר.

למעלה