בשם הכבוד

מה אתה רוצה שנעשה!

במדינה שבה שונאים אחד את השני על רקע לאומי או לאומני זה אומר הכל .לא צריך לינסוע לאירופה בשביל שישנאו אותך. ואני בתור השכנזי מאוד גאה בעדה שלי ומארץ הורי וסביי שזה צכיה והונגריה .שכינראה מין הסתם אני יגור באחד מארצות אלה. טוב אבל זה לא לעניין . לגבי הפירסומת של דן קסידי אני רואה זאת בחומרה רבה מאוד ואפילו יותר מי זה הייתי שורף את הבגדים של חברה זאת.אבל מה לעשות שפירסומאים ידועים כה רודפי בצע וכסף ולא מעניין אותם מרגשות האחר .העיקר שכיסם יתמלא בעוד כמה דולרים .חבר חשבת אולי זה שאנחנו שנותנים יד לזה תחשוב רגע שאתה הולך לקניון או לקריון וקונה איזה מוצר שבידעבד אתה יודע שזה מותג עם בצע כסף ופירסום .וזה מה שעושה את האדם לא יותר טוב מי זה שמרפסם מוצג זה או אחר .לכן בלי שום קשר לשואה או קשר למשהו שמזכיר שואה .זה פשוט ואין לך מושג כמה זה לפשוט הזה קוראים לזה שיטת ההחרמה.לא לקנות את בגדי החברה .אתה יודע כמה הפסד יש לאותו חברה בגלל שלא קונים מימנה מוצר חבר זה אמון כסף .אז מה שאני אומר שאנחנו צריכים לחשוב איך מפילים את דן קסידי או כל חברת שפוגעת בערכים היסטורים או חברתיים הכוח בידיי הקונה או האיש הפשוט .לכן כמו שאני אומר יותר לעשות ולא לדבר .שיהיה לכולנו יום טוב.ונ.ב ראיתי באורנג מיוזיק מה כותבים על האשכנזים אבל אני מתייחס מדובר באנשים טיפשים קטנים בלי תרבות ובלי שכל ואני לקומץ של חסרי הסכלה לא מתייחס !

למעלה