בשם הדודה

cmeytal

New member
בשם הדודה

שלום לכולכם, רציתי בבקשה להתייעץ. דודתי בת 60 ופוטרה ממקום עבודתה בו עבדה 33 שנה עקב המצב הכלכלי. היא עבדה כמזכירה ומנהלת חשבונות. כיום היא מנסה למצוא עבודה חדשה , ונראה לה כי פוסלים אותה על רקע הגיל. אשמח לקבל המלצות לאילו ערוצי חיפוש עבודה ניתן לפנות, שיהיו אפקטיביים. בתודה מראש, מיטל

טרה10

New member
קודם כל שתלך ללשכה לקבל דמי אבטלה

וממה שאני יודע-זה הגיל להתחיל ליהנות מהחיים בפנסיה. אם כי את קצבת האבטלה דחו לה בשנה לפחות-ועל זה שתגיד תודה לביבי...ושלא תצביע עבורו. המכה דל ביבי- היתה לדעתי מכה מתחת לחגורה לכל מי שלא עשיר מספיק.רוצה לאמר לענייים למדי בתירוץ שהם אשמים בזה שהם עניים.

אנפה2

New member
הדודה שלך יכולה להיות

מטפלת של הביטוח הלאומי, או לעבוד בשיווק רישתי, שזו עבודה שאם את מוכרת (לפעמים זה קרח לאסקימוסים)יש שכר, ואם את לא מוכרת יש נדה (כלום).

אנפה2

New member
כמו שפתחתי בבוקר../images/Emo121.gif

שינויי מזג האויר, הסתו בפתח.

שלום חברים, ../images/Emo140.gif../images/Emo140.gifחזרתי לא מזמן

הביתה , נכנסתי לפורום לראות מה קרה בהעדרי, וברוך השם ראיתי שהיה היום יום פורה מאד,רב משתתפים , גם חברים חדשים, אבל אני כל כך עייפה, שהחלטתי ללכת לישון ורק מחר להתייחס למספר נושאים, לילה טוב.

פאץ1

New member
למה את משלה אותה שיש

עבודות חלקיות, ובכלל. ממתי אשה או איש בגיל שישים מצאו עבודה. ואם יש תהיי נדיבה ותגידי לה איפה.

sitvaniyot

New member
כל החברים שלי מוצאים

וחלק אפילו מצאו משרות טובות יותר מאלו שהועזבו מהן. אז לידיעתך.

בת אל 7

New member
הדודה יכולה גם לנסות טיפול בילדים

לפעמים יש ביקוש להורים שעובדים, או לטפל בקשיש בבית אפילו פרטי לשים מודעה בעיתון או במקומון.

למעלה