בשם הבגיניסט

בשם הבגיניסט

היום שוחחתי עם הבגיניסט בטלפון ועידכנתי אותו על מאורעות הימים האחרונים בפורום ובמפלגה. הבגיניסט (קצת מוזר לקרוא לו ככה, אבל שיהיה) אישר לי להשתמש בשם ובסיסמה שלו כדי למסור את הדברים הבאים: 1. בעוד שבוע הוא מסיים בע"ה את שירות המילואים וחוזר לתפקוד כרגיל. 2. הוא שמח מאוד על הדיווח שמסרתי לו בדבר הפעילות הערה בפורום, ההצטרפות של כותבים חדשים וכל זאת עוד בטרם ננקטה פעילות כלשהי במסגרת המפלגה כדי להביא את הפורום לידיעת אנשיה. 3. הוא מאושר לראות שהליכוד, קבוצת ההתיחסות החזקה ביותר שלו מלבד המשפחה, הפך למפלגה הגדולה בישראל. 4. הוא שמח מאוד להיות האדם שיסד פורום ראוי לשמו עבור המפלגה הזו, בניגוד גמור ומוחלט לשאר "חבריו" בצעירי הליכוד שמברברים בלי הפסקה אבל לא נוקטים צעד רציני אחד כדי שהליכוד יכבוש את ליבם של אנשי דור ההי טק והאינטרנט. 5. אין לי מושג למה- אבל הוא ביקש לסיים בבירכת "תל-חי", שזה עבורי שם של מקום ולא ברור לי מה ההקשר. אבל לבקשתו- הנה: "תל-חי".

ועוד משהו ששכחתי למסור בשמו....

הבגיניסט סיפר לי ששמע שאנשי גוש שלום דוגמת אדם קלר מאימים למסור פרטים של קצינים ששירתו במה שהשמאלנים קוראים "שטחים" לבית הדין הבינלאומי. הוא ביקש ממני למסור בפורום ש: 1. הוא מוכן למסור את הפרטים והמספר האישי שלו למר אדם קלר בכל עת שיחפוץ בכך כדי שיעבירם לכל בי"ד שירצו. 2. הוא ממליץ לאדם קלר וחבריו לא להגיע לאחד המחסומים בגיזרה שבה הוא משרת כרגע, כי את כל העצבים שלא הוריד על הפלשתינאים, כלפיהם הוא מקפיד לנהוג ברחמנות יתרה, הוא יוריד על אותו בוגד.

שמוצקין

New member
הממממ מעניין....

אם השינוי באוירה הכללית דומה לשינוי שחל כאן באוירה של הפורום אזי רצח היהודי הבא שירצח על ידי ימנים קרב ובא... אני מעריך בלי נדר שזה רק ענין של זמן....

מבלי להפחית מגודל הסכנה

מבלי להפחית מגודל הסכנה הנשקפת למדינה מהאלימות שמגיעה מהצד הימני של המפה אני חייב לציין שלמרות שאינני תומך באלימות שכזו ברור לי מאד למה אנשים רוצים לראות את סופו של אדם כמו אדם קלר. גם לעניות דעתי הוא בוגד במדינה ולמעשה - אוייב מבפנים. כל השמאלנים שמגנים עליו בלהט צריכים לזכור שהם לא פחות גרועים מהימנים שמגנים בלהט על הכהניסטים למיניהם. השמאל הקיצוני אינו פחות גרוע מהימין הקיצוני. כשם שאדם כמו כהנא נרצח בגלל קיצוניותו אני לא אתפלא אם ירצח שמאלני קיצוני בגלל דעותיו (עצוב ומצמרר ככל שזה יהיה).

שמוצקין

New member
אין מה להשוות בכלל

יגאל אמיר ויונה אברושמי באו מהימין הקיצוני.ההחלטה להפציץ אצ האלטלנה שמדובר בה רבותבפורום הזה באה מהשמאל-מרכז. ההשואה של גוש שלום לתנועות שצצו מקירבן רוצחי יהודים בפועל ,היא השואה לא אחראית.אדם קלר אדם אחראי גם אם מקצין מדי פעם בהיתבטאויותיו. המחויבות שלו לזכויות האדם ראויה לכל שבח ועולה בקנה אחד עם בטחון המדינה למראת שיש שטועים לחשוב אחרת.

שמוצקין

New member
ואנא אל תגיד

דברים שיש בהם משום לגיטימציה לרצח אחי.הטענה השקרית שאדם קלר בוגד יש בה משום התרת דמו. זכור אנחנו חיים בתקופה מסוכנת מאד .אם אדם קלר או מי מחבריו ירצחו או יפגעו פיזית על ידי יהודים תהיה לכך השלכה הרת אסון על המדינה בכללותה.גם ככה הלכידות החברתית הולכת ופוחתת במקום שתגבר ,כפי שהיה מתבקש מהמצב.

אני לא מסכים עם דעתך

אמנם אני בטוח שאדם קלר לא יביא במעשיו לרצח אף אדם ישירות כפי שעלול לקרות ממטורפי הימין הקיצוני אך עדיין יש לשים לב לכך שפעולות אליהם מנסה להוביל אדם קלר אינן פחות גרועות לדעת מרבית הצביור. כוונתי היא לתהליך אותו מוביל גוש שלום - תהליך לשפיטת קציני וחיילי צה"ל בחו"ל על פשעי מלחמה. מעבר לכך שאין לי כוח לפתוח מחדש את הדיון לגבי מוסריותם והאינטרסים המניעים את בתי הדין בהאג ובבלגיה הרי שללא ספק צעד כזה של יציאה נגד המדינה ושימוש בשיטות פסולות לקידום מטרה פסולה הוא בעיני בגידה ואני מאמין שגם בעיני רוב הציבור הישראלי. בפעולותיו אדם קלר מנסה לפגוע בריבונות המדינה וחולק על כושר ההחלטה של בית הדין העליון ושופטי בג"צ. מבחינתי אם שופטי בג"צ ובית המשפט העליון מחליטים משהו צריך לקבלו ולא ללכת לבית דין בחו"ל.

שמוצקין - הודעותיו חמורות ביותר !!

למר. שמוצקין בא לי להקיא מההודעות שלך אתה אנטישמי שונ-ישראל וטיפש בחיים לא תלמד שרק מולדת היא המפלגה הנכונה לשלטון

שמוצקין

New member
אין מה ללמוד כאן

אני זה ישראל וישראל זה אני.אחי עומד להתגייס לצבא ולסכן את חייו במלחמות המיותרות שאנשי הימין הקיצוני גררו אותנו אליהן. אני יהודי משפחתי משפחה יהודית.אני שייך למה שקורה כאן בדיוק כמוך. מה שאתה עושה כאן זה הסתה לרצח אתה רוצה שאספסופניקים גאים יקומו לעשות מעשה כלומר לפגוע בנו פיזית כתוצאה מהשקרים שלך ושל דומיך כאילו אנחנו בוגדים וכו´.

למעלה