אני בעד שכל אחד ירגיש חופשי להעלות מה שמתחשק לו ומה שהוא קורא אמנות. אני מוצאת את הפורום הזה מלא באנשים יוצרים ומענינים ובהרגשה חיובית ולא פלצנית והייתי שמחה שזה ישאר כך . אם זה נורא קשה לך , בטח יש פורומים אחרים שעונים יותר על הדרישות שלך.
יש אמנות ציור צילום פלסטיק פיסול. יש אומנות בכל הנושאים שכתבתי למעלה. עכשיו אני מבולבלת ההבנה שלי כנראה לא במיטבה אז הסבר נמק ופרט מה זו אמנות שבשמה אתה כותב.
"קולה כבוד לך" , בניגוד אליך אני שלא לספר את את קורות חיי. אני חושב שמה שהולך פה זה לא לעניין . מנסתם מי שבאמת חיי אמנות לא מוצא לנכון לגזול מזמנו בפורום שכזה . אבל אם כבר תפוז ופורום אמנות, הייתי מיחל לשינוי. יום טוב.
בגדול אני מסכימה איתך... זהו יותר פורום אומנות מאשר אמנות...(אולי צריך לשנות את השם) אבל אינך חושבת שמה שאת כתבת הוא בדיוק אותו ה... לא לעניין?... אני חושבת שאם משהו מפריע לך הדרך היחידה לשנות היא להעלות דברים שהם יותא אמנותיים... לפתח דיונים... או... מה שאת לא רוצה למצוא במקום הזה... אבל בגדול זכותם של אנשים להעלות כל מה שבעיניים נחשב לאמנות... גם אם מבחינתך... (ולפחות גם מבחינתי) נחשב לאומנות לשמה... כמו כן יש לך את הזכות להגיב לדברים שמעניינים אותך ולא לדברים שלא מעניינים... אני אומרת... להתלונן זה לשם הכיף שלהתלונן בלבד... אם דברים מציקים צריך לשנות... לחדש... או להפך... לא לקרוא ולא להשתתף...
אם יש בעייה בפורום, ויכול להיות שאני מפספסת אותה כי אני לא רואה משהו ששייך לאומנות שימושית כרגע... את מוזמנת לפנות אלי במסר ולא להעלות הודעות כאלה בפורום בשם כל האמנות כולה.