בשכונה הקטנה שלי

בשכונה הקטנה שלי

לא הרבה יודעים שהתגרשתי. (בדיוק שנה) הרי לא מודיעים את זה בראש חוצות,נכון? בכל מקרה, החלטתי שאני לא מוסרת מידע לאף אחד,מי שישאל יקבל ממני תשובה לעניין וכך אמרתי גם לילדיי. לא מפאת בושה,חלילה,אלא לא נראה לי שחיינו זה עניינו של מישהו. וכך אחרי שנה של דממת אלחוט ,לפתע,אתמול אנשים עוצרים אותי ברחוב ושואלים: זה נכון מה ששמענו? ואחר:זה מאד כאב לי כששמעתי. ועוד:איך?זוג כמוכם?חשבנו שהזוגיות שלכם נהדרת. כל זה מלווה במבטי עצב ורחמים וגם היתה אחת שדמעה. רגע ,רגע...הם לא שמו לב שאני פורחת,זורחת,מחייכת לעולם (וכך גם ילדיי)? מצאתי את עצמי עונה להם בסבלנות,מעודדת,מלטפת ,מנגבת את הדמעה שזלגה לה(לא לי)ומבהירה שאנחנו מאושרים מאד. שאנחנו עדיין משפחה.אחרת,אבל משפחה חמה ואוהבת. הם המשיכו ללכת ממני בעצב ואני המשכתי ללכת עם חיוך עמוק ואמיתי מתוככי הלב פנימה. סיטואציה מוזרה אם חושבים על זה.

יערית

New member
חיבוק לבוקר

מבטיחה לחזור לזה אחרי משמרת ראשונה שלי

יערית

New member
הנה חזרתי

ועל סמך הדברים שכתבת,תמיד ידעתי שהקנקן מבריק יותר מהבפנוכנו שלו,אני אוהבת ניקיון יסודי מבפנים. גם אם עניתי בקשר ישיר או בעקיפין,מקווה שהבנת אותי, אנשים הם אנשים,יש שמקבלים זאת בתדהמה,יש בריחוק, יש ברחמים,ויש בטיבעיות.מה שחשוב זה איך אתם כמשפחה לקחתם את המשבר הזה שעבר עליכם ,ואיך אתם חיים כיום. כל השאר......חולפים כמו הימים.

ב ד ר ך

New member
../images/Emo39.gif ../images/Emo13.gif

הזכרת לי נשכחות. כשסיפרנו לבנות שאנחנו נפרדים, והן שאלו אם מותר לספר לחברה. אמרתי להן שהן יכולות ואפילו רצוי לדבר על זה, זה לא סוד זה לא בושה, ובטח שהן יכולות לשתף חברה בכל מה שהן מרגישות. למחרת בבוקר הקטנה של שלי בדרך לצאת לבית הספר דופקת בחדווה בדלת של השכנה ועם חיוך מאוזן לאוזן מספרת לה את יודעת אבא ואמא נפרדים. את יכולה לתאר לך את השוק של השכנה ואת הפרצוף האדום שלי. כן גם אני נתקלתי בתגובות מלאות צער כנה ועמוק שדיי שיעשעו אותי. אבל ביננו .. גם כשאני שומעת על זוג שהתגרש אני מרגישה צער על כך.

Netta79

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo48.gif

העיקר שכולכם מאושרים .... שכל השאר ידברו או יתעצבו אל ליבם כרצונם אותי , כל סוף של משהו קצת מעציב וקצת משמח זה אי וודאות , מסע חדש יכול להיות קשה ומפתיע , לכאן ולכאן יום נפלא לכולם

סי גל

New member
אצלי

השכנים גילו רק אחרי שנה. (לא יודעת מי לחש להם), הם היו ה-מ-ו-מ-י-ם. ואני אומרת : אתם לא שמים לב שאני לבד????. (אבל כנראה שאני לא שמתי לב וגם מקודם הייתי לבד ...)

vered 37

New member
מוכר מאד

בהתחלה כשנפרדנו ... לא היה יום שלא עצרו אותי ושאלו את השאלה הזו "זה נכון שנפרדתם "? בגן , בבית הספר , ברחוב ..בכל מקום. אנשים הם סקרנים ורוצים לדעת הכל.. ושאלת השאלות .. איך את מסתדרת ? לא קשה לך ? מסכנים הילדים... זהו אופיים של אנשים , הקשבתי להם ועניתי רק רק ב- "כן נפרדנו "בלי הרבה הסברים ..חיוך על הפנים ראש מורם..הייתי שלמה עם עצמי ..ומאושרת.. עברה תקופה ואז כל אחד שפגש אותי אמר לי.. "את נראית מאושרת קורנת..זה מה שעושים הגירושים "? עד היום בוחנים אותי השכנים מתי יוצאת עם מי לאן מתי כמה ולמה , עדיין מתעסקים במה שקורה איתי... אמא מהגן של הבן שלי פגשה אותי בוקר אחד ואמרה לי "פגשתי אתמול את האקס שלך , ושאלתי אותו מה שלומו והוא אמר לי מצויין " מעניין את ה-________ שלי רציתי לומר לה ... זה טבע האדם.. לשאול , לחקור , לרכל ... אל תתרגשי...

vered 37

New member
אחלה ../images/Emo140.gif

ועוד דבר שמעורר חיוך... נסעתי לחו"ל פעמיים לאחר שהתגרשתי ומן הסתם אחת השכנות ראתה אותי עם המזוודה.. ואז זה הגיע .... "עושה חיים למה לא ? עם מי את נוסעת ? לאן ?"... עם מי הילדים נשארים ?... חחחחחח...גם שטוב לך והכל בסדר שואלים שאלות קיטבק.

m i n i m a u s

New member
גם אצלנו זה בדיוק ככה

ולנו גם נולדה תינוקת סמוך למועד העזיבה שלו,כך שאף אחד עדיין לא הפנים את זה שהברנש מזמן כבר לא שכן שלהם ,וחושבים שאנחנו One big happy family מה שכמובן נכון,רק לא במושגים שלהם... האמת? ממש חוששת מהרגע שיקלטו את המצב,ואצטרך להתחיל לנחם את כולם...

רוצה עצה?

תני להם לדבר,לשפוך,להוציא את הכאב. בסוף,תבהירי גם להם שאתם עדיין:One big happy family

נשכחות...

לפני חמש שנים נפרדנו. הקטנה אז בת 5 רצה בבוקר לגן עם חיוך וסיפרה לכולם... "אמא ואבא מתגרשים איזה כייף עכשיו יהיה לי 2 בתים ו-2 מסיבות יום הולדת ..." הבן לא ממש רצה לדבר על זה... ואנחנו גרים ביישוב קהילתי קטן וכולם היו מופתעים ובעיקר מבוהלים,יודעת שתגובות לפעמים באים ממקומות של כל אחד והפחדים שלו... חמש שנים אחרי וים של זוגות נפרדו ביישוב שלנו וכ"וותיקה" הרבה באות לשתף לספר... ואת ודאי יודעת כי זמן זה התרופה הכי הכי טובה! בהצלחה לכם!

הם אכן שמו לב....

שאת פורחת, זורחת, מחייכת לעולם... הם רק טעו וחשבו שזה בגלל הזוגיות הנפלאה.

a n a t i 3 3

New member
אתמול היתה אצלנו אסיפת דיירים...

אותם שכנים שהיו רגילים לראות אותי יושבת שלובת ידיים עם האקס.. ראו אותי יושבת מחובקת עם רון. ראיתי את המבטים החטופים וידעתי מה עובר לחלק מהם בראש.. לחלקם הדבר שנראה לי הכי טבעי בעולם היה מאוד מאוד מוזר.

למעלה