בשיר play the game :

בשיר play the game :

יש קטע בשיר [שאגב, כל פעם שאני שומעת את הקטע הזה יש לי צמרמורות בבטן. יוו. זה כ"כ יפה] : My game of love has just begun Love runs from my head down to my toes My love is pumping through my veins (play the game) Driving me insane Come come come come play the game play the game play the game play the game שתהיתי מי שר אותו, ז"א, זה קול דיי גבוה.. אז תהיתי אם זה לא רוג'ר [אם אני לא טועה הוא זה שעשה את הקולות הגבוהים *מאד* בבוהמיין ראפסודי] או שאולי זה פרדי ... ? **

Miss Menta

New member
../images/Emo115.gif זה פרדי.

פרדי יכל להגיע לקולות גבוהים *מאוד*!

Silver Fox

New member
אבל רוג'ר ליותר, נראה לי. ../images/Emo3.gif../images/Emo112.gif../images/Emo82.gif

אגב, למה פרדי אף פעם לא מגיע לגבוהים בהופעות, אלא יורד אוקטבה ומשנה את הלחן? הוא מפחד שזה לא ייצא לו או משהו?

Miss Menta

New member
../images/Emo115.gif גם,

וגם בגלל שזה קשה להגיע גבוה בהופעות. וגם משנת 80 הוא הרי התחיל לעשן אז הוא לא הגיע גבוה כמו פעם.

dudy1234

New member
מנעד של

3.2 אוקטבות!!!.. בנוסף הוא גם היה טנור כאשר רוב הבנים זה בריטון ( סגנון קול יותר נמוך)..

Evi Virus

New member
גם אני לא חושבת,

נראה לי שלרוג'ר היה הקול הכי גבוה בלהקה, אבל אני מסתמכת על הידע של אח שלי בלבד [שאוהב אותם כבר בערך 8 שנים
].

Bio Rap

New member
קצת מידע... אם יורשה לי../images/Emo13.gif

פרדי הוא טנור בעל מנעד קולי רחב מאוד. זה נכון שלרוג'ר יש קול גבוה וצווחני, אבל עדיין- לגובה של הקול של פרדי בלהקה אין ממש מתחרים. בראיון שרוג'ר נתן לספיישל של קווין במגזין Q לפני כמה חודשים הוא מכריז שהוא "much lower-key than Brain", ואם זה נכון, אז על השוואה של בריאן לפרדי (מבחינה קולית, מבחינה קולית!) אין מה לדבר. ובקשר לגלילאו שהזכרתם איפשהו במעלה העמוד- זה נעשה באמצעות כלי מוזר (ששכחתי את שמו...), דומה למשרוקית, שמעוות את הקול של מי שמשתמש בו. ואם כבר העזתי לכתוב הודעה אחרי חצי שנה של קריאה חשאית בפורום- אפשר להצטרף?

זה לא רק גלילאו...

ב-In The Lap Of The Gods הוא גם עושה את זה... וגם בלייב, בלי משרוקיות... לא יודע... לא ברור לי העניין. וברוכה הבאה, כמובן.

אם אפשר לשאול..

למה חצי שנה רק הסתכלת בפורום ולא הגבת ? :||. [למרות שיש בזה דווקא משהו מאד מעניין..
].

Bio Rap

New member
בשם משתמש אחר../images/Emo3.gif

חיפשתי פלייבקים של קווין, ומצאתי.

כנראה שדווקא לא..

התו הגבוה ביותר המוקלט של פרדי הוא F, בראיון של רוג'ר מ-2005, כששאלו אותו על הפלצט ברפסודיה (for me) הוא אמר שלדעתו זה היה F. ככה שבזה הם שווים. וגם אם זה לא באמת היה F, ההבדל ביניהם היה קטן. אבל בקשר למנעד, פרדי יכול היה להגיע נמוך יותר מרוג'ר, אז בקטע הזה הכף מוטלת לטובתו של פרדי.

khammel

New member
בסיבוב הופעות אי אפשר להתפרע

סולן חייב לשמור על איכות קולו לאורך סיבוב הופעות שלם, כאשר לעיתים יש הופעות יום אחרי יום אחרי יום. פרדי איבד את הקול לפחות פעם שאני זוכרת, במסגרת סיבוב ההופעות האמריקאי הראשון ומאז הוא נזהר מאד בשירה שלו.

למעלה