"בשיחים"

israel or

New member
"בשיחים"

רדפנו אחריה היא נימלטה לכיון השיחים דרך ללא מוצא.. אני הגעתי אלייה ראשון זינקתי מאחור אחזתי בה חזק וחדרתי אלייה במכה אחת היא יבבה וניסתה לינשוך אבל לא היה לה סיכויי המשכתי בתנועות קצרות ומהירות הרגשתי שאני מיתקרב לשיא לפיצוץ יותר מהר מגביר קצב חזק חזק כן כן גמרתי שחררתי אותה ירדתי מימנה והמשכתי לדרכי לא יכול להפסיק לקשקש בזנב.

bugbuster

New member
שרוליקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

אתה פשוט אדירררררררררררררררררררררררררררר

israel or

New member
עוד מעט תבוא פיונת מכשפונת ותגיד:"

פירסומת לדוגלי.." מכיר אותה אני. תודה ושבת שלום שבת כיפית וחמה.

bugbuster

New member
סואוו? פרסומות נמחקות בידי אני בלבד

הא, שרוליק?
כאילו כזה "מאיי ואיי אור וי האיי וואי." פחחחחחחחח.
בחייאת 'שרוליק אני ב'מת כזה מפחידן? טרוריסט כאילו כזה? נו, תיכנס בי באבי אביו של.

bugbuster

New member
נצל"ש למה כן / לא מגיב.

באו ימים טובים לציון, הפורום מיתנהל ללא הצורך שהיה לפני שלושה חודשים להגיב לכל הודעה אחרת היו רבות נשארות ללא אף תגובה, ואני מדגיש, ולו תגובה אחת.
מהרגע שנוצרה דינמיקה של תגובות, אני מגיב לכתיבות לאוו דווקא על פי קריטריונים של איכויות. אולי בהקצנה מסוימת, ולו לצורך סיבורי אזניים, משהו כמו משוואה שככל והכותב טוב יותר באיכויותיו, כך הוא נדרש פחות לתגובות המנהל השתלטן. באותם ימים הכחיל הדף מרוב תגובותיו של הבאגבאסטר ההוא, ובחייאת, מה, זה לא הפורום שלו. אני כאן רק כפילטר, שסתום ואולי גם נקז מסויים. הפורום הוא פורומם של כותביו, והם בלבד. אם חוזר לאותה משוואה דמיונית הרי שהערך ההפוך פשוט: לכשמגיב ישנה כאן פוליטיקה מסויימת. לפעמים גם לצורך עידוד למי הנראה לי זקוק לכך, או נושא הקרוב לליבי, ומאותה סיבה, דווקא הללו שאולי ניפגעו מאי התגובה הרי זה זה דווקא כיוון שלראייתי אינם זקוקים לעידוד. התגובות הטובות ביותר הם של הגולשים עצמם, ביצירת שפה ודינמיקה ובדרך לביסוס קהילה. המנהל נכנס לברך כל גולש חדש, וכאמור אחרי כן על פי שיקוליו ובלבד שלא יכחיל שוב את העמוד בתגובותיו. וכן כמובן, לו מעלה מישו את הנושא שאני בריגוש טמיר כלפיו, הרי זה עניין אחר,ותעיד מיס קוקי כיצד אני מנדג'ז ומנג'ז מתי תשלח כבר עוד פרק מחרמן מהבן ההוא שהציץ לאימא שלו, אוך אוך אוךךךךךךךךךךךךךךך
אוייייייי, יום שישי, ימי הצאט הפרועים פחחחחחחחחח מפותל? וזה בדיוק כך.

israel or

New member
אני אף פעם לא מצליח להבין אותך אבל

תמיד נהנה מהדברים שלך. יצאתי. שהיה שבת חמה ונעימה!

למעלה