בשורות שונות.

koralv

New member
בשורות שונות.

למי שעוד לא יודעת,אנו החלטתנו לפני 3 חודשים לבחור במסלול נוסף ומקביל על מנת לקצר את זמן ההמתנה בהפיכתינו למשפחה. נרשמנו לאימוץ מחול,השבוע התבשרנו שנמצא עבורינו תינוק,ואתמול הוצגו לנו תמונות שלו. ההתרגשות היא רבה.הון בן חצי שנה וממתין לנו בסיביר הרחוקה. תינוק חייכן ומפותח,וביום רביעי הקרוב נטוס ל4 ימים רק כדי לראותו. שמו בישראל יקרא רון. אם הכול יסתדר לקראת ראשיתו של חודש ספטמבר הוא יצרף למשפחתינו. הרעיון הכללי היה הרצון המידי והמוחלט לשמוע קול של תינוק בביתנו אחרי מספר שנים שאנו מצפים שיקרה ועוד לא קרה. אין ספק שהוא ימלא את חיינו בתקופה בתקופה כל כך מלחיצה. הרגשתי צורך לשתף אתכן בהתרגשותי.

מירבי*

New member
קורל יקרה שלי../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

איזו בשורה נהדרת,אני שמחה בשבילכם מאוד מאוד ובטוחה שהכל יסתדר עם רון. עוד יותר נחמד כשכל הדברים הטובים קורים במקביל, החתימה בוועדה והידיעה שנמצא עבורכם תינוק. מאחלת לכם שבמהרה ישמעו מביתכם קולות של תינוקות ולא רק קול של תינוק. נשיקות יקרים שלי

mondani5

New member
קורל יקירה!

בשורה מצויינת!!!!!!!!!!! ובחירת השם רון בינגו,כמו השם של רון שלי ,באמת בתך יתמלא אושר ושמחה מחכים יחד אתכם. בידידות אירית

עָנת

New member
בשורות נפלאות../images/Emo70.gif

קורלי,איזה התרגשות
תהיי בטוחה שרון ימלא את ביתכם בחום,אהבה ואושר ענקי
מאחלת לכן שאחיו או אחותו של רון יגיעו במהרה

ורד13

New member
יקרה שלי

מאז שסיפרת לי, החלומות שלי וורודים. האושר שלך הוא קצת שלי. הזדהות. משבוע הבא - קניות! איזה כף!

../images/Emo140.gifיקירה בהצלחה

כל הכבוד על ההחלטות והתעוזה ללכת בכמה מישורים. הרבה אושר

koralv

New member
תודה על הברכות.

אחרי 2 לילות שלא הצלחתי להרדם מהתרגשות ובילבול,הלילה חזרתי לשינה עמוקה. מוצאת עצמי מביטה בכל הזדמנות בתמונות,וכל פעם לא מאמינה מחדש. קשה לתפוס את המשמעות שאת תינוקך אתה רואה בפעם הראשונה בתמונה. עושה לעצמי דימיון מודרך,מדמינת אותו נישא על ידי,מתקשר איתי,למרות שעלי לשנן שבביקור הראשון יתכן וכלל לא יתיחס אלי. החוויה היא חזקה,ממרום גילי[37.5]וקצת מתביישת על כך,מעולם לא חיתלתי,לא קילחתי תינוק ולא ממש החזקתי הרבה פעמים תינוק על הידיים. החששות הם רבים,אני כבר חשה בחוסר האונים של המפגשים הראשונים שבטח לא כל כך אדע מה לעשות ואיך להגיב.מקווה שאתגבר על הכל.ובעוד כמה חודשים אוכל להגיד שזה היה שווה. מצטערת אם גרמתי לבילבול בפורום,זהו פורום פונדקאות ולא אימוץ,אבל למה שרק אני אהיה מבולבלת היום?

mondani5

New member
הי יקירה!

את הליך פונדקאות התחלתי כתוצאה מחברה שהיה בשיא ההליך לצערי היא לא הגיעה לגמר בעיניין הפונדקאות ואימצה ילד מקסים כיום בן שנה וחודשיים ,היא הביאה אותו כאשר היה בן 10 חודשים והיא מאושרת עד הגג. עוד מעט תתחילי לחתל,להתעורר בלילות באהבה ,זה מתקרב !

נעמה212

New member
כל הכבוד לך קורל

גם אני מרגישה ככה, אני רוצה ילד ולא אכפת לי מאיפה הוא יבוא, בתוך תוכי אני מעדיפה ילד שישא את הגנים שלנו אבל אין לי ספק שאתאהב בקלות בילד או ילדנ שלא נושאים את הגנים שלנו. הבעיה היא רק המימון של שני התהליכים במקביל, מדובר בהרבה כסף. אני רוצה לאחל לכם שתהיו מאושרים עד הגג.

למעלה