בשורות טובות

מצב
הנושא נעול.

שיר5520

New member
בשורות טובות

בשורות טובות
היום קיבלתי טלפון מחברה שהכרתי במשך כל תהליך תרומת הביציות. היא לא כותבת בפורום ובכלל מאוד דיסקרטית. בקיצור, היא סיפרה לי שלפני שבוע נולד לה ילד מתרומת ביציות. הבחורה הזו עברה די הרבה הרפתקאות בחייה והסיפור שלה ארוך ומייגע, אבל הסוף טוב. היא אמא מאושרת. היא התקשרה לספר ולעודד ואני מיד מעבירה את העידודים אליכם. בסוף זה מגיע!

שיר5520

New member
אופס...

בשורות טובות
היום קיבלתי טלפון מחברה שהכרתי במשך כל תהליך תרומת הביציות. היא לא כותבת בפורום ובכלל מאוד דיסקרטית. בקיצור, היא סיפרה לי שלפני שבוע נולד לה ילד מתרומת ביציות. הבחורה הזו עברה די הרבה הרפתקאות בחייה והסיפור שלה ארוך ומייגע, אבל הסוף טוב. היא אמא מאושרת. היא התקשרה לספר ולעודד ואני מיד מעבירה את העידודים אליכם. בסוף זה מגיע!
אופס...
פתאום אני קוראת את הכותרת והמילים הראשונות של ההודעה שלי.. סליחה לכל מי שחשב שהטלפון המיוחל שאני מחכה לו הגיע.... גם זה יקרה.

סביון1

New member
נכון באמת זה מה שהייתי בטוחה שאני

אופס...
פתאום אני קוראת את הכותרת והמילים הראשונות של ההודעה שלי.. סליחה לכל מי שחשב שהטלפון המיוחל שאני מחכה לו הגיע.... גם זה יקרה.
נכון באמת זה מה שהייתי בטוחה שאני
הולכת לקרוא.

סביון1

New member
איזה כיף

בשורות טובות
איזה כיף
בלי לנדב יותר מידי פרטים ספרי לנו לפחות על הרקע הרפואי שלה - על איזה רקע נזקקה לתרומת ביצית. את יודעת שהנושא הזה מטריד אותי קצת, אז אני אשמח להתעודד אם אפשר.

שיר5520

New member
האמת היא שאין לי המון פרטים..

איזה כיף
בלי לנדב יותר מידי פרטים ספרי לנו לפחות על הרקע הרפואי שלה - על איזה רקע נזקקה לתרומת ביצית. את יודעת שהנושא הזה מטריד אותי קצת, אז אני אשמח להתעודד אם אפשר.
האמת היא שאין לי המון פרטים..
כי הקשר איתה היה לפני המון זמן ואני לא ממש זוכרת את כל הסיפור. היא פתאום התקשרה עכשיו לעדכן. אני יודעת שהיא עברה המון המון המון טיפולים. לא כולם כמובן מתרומת ביצית. היא גם עברה הפלה בשלב כלשהו. בכל מקרה, אני באמת לא זוכרת. וגם אם הייתי - אז בטח הפרטים לא היו לגמרי מדוייקים וזה סתם היה מבלבל כאן אנשים. הסיפור שלה הוא בכלל לא קל.

ayoosh

New member
תמיד טוב ומעודד לשמוע על הצלחות ../images/Emo70.gif

בשורות טובות
תמיד טוב ומעודד לשמוע על הצלחות

מצטרפת לשאלה של סביון- אשמח לשמוע מה שאת מרגישה שאת יכולה לספר וגם- איזה נסיון זה היה ואיפה...

תמיד כייף

תמיד טוב ומעודד לשמוע על הצלחות

מצטרפת לשאלה של סביון- אשמח לשמוע מה שאת מרגישה שאת יכולה לספר וגם- איזה נסיון זה היה ואיפה...
תמיד כייף
לשמוע סיפורים עם סוף טוב בסופו של דבר הכל מתגמד לעומת חיוך או מילה של אפרוח קטן.

מצב
הנושא נעול.
למעלה