בשורות טובות!!!!!!

בשורות טובות!!!!!!

רבותי וגבירותי. יש לי בשורות טובות בנוגע למזג האוויר בשבוע הבא..... אבל, בגלל שזה טווח קצת רחוק לחיזוי אני לא אפתח אתאפק עד למחר או מחרותיים לפני שאני אספר לכם. בכל אופן, תדעו ממי שמעתם את זה ראשון.... המשך יבוא!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hbentzur

New member
באמת?! יש סיכוי?!

שאף אחד לא יעז להגיד את המילה הזו... מי שיביא נאחס יעלה על המוקד!!!

בשורה טובה!

וברוח טובה זאת עליי לבשר שעומדים אצלי בבית ספה ומפזר חום ומחכים ליום פעילות הקרב ובא שאביא אותם למחנה הבה נתחדשה

הערות

דבר ראשון טוב מאד גואל!!במיוחד על המפזר חום וזה מתקשר לדבר הבא כי אם התחזית של טל תתממש אז נצטרך אותו... טל עדכון על התחזית

ועוד דבר אחד...

עומר התחזית היא לא שיירד שום שמיר מן השמים אם לזה התכוונת

Hbentzur

New member
לא... לא לזה היא התכוונה!

הכוונה הייתה לשתי תאילנדיות עם מנדולינה וחליל! (תודו שזה מה שכולכם הייתם רוצים...)

בואו נרגע רגע.........

אני לא אמרתי מה הולך להיות. אני רק אמרתי שתצפו להפתעה. אני רק יכול לרמוז שזה מתחיל באות ש, אבל יש הרבה דברים שמתחילים באות הזאת כמו: שרב (שאפשר ללכת לים), שמש (שאפשר להשתזף בה),שלג (שאפשר לזרוק על אנשים) שימפנזה (שאפשר לתת לה בננה), שרוואל (שיהיה מסבבה בטבה) וכו'..... אם יהיו עדכונים נוספים אני מבטיח לעדכן בהמשך.....

טוב, האמת שזה......................

שוקי זיקרי!!!!! הוא בא לעשות לכולכם תספורות!!!!! חכו עוד קצת בסבלנות. אם המצב ימשיך כמו שהוא אז היום בער יהיה עדכון בנושא!!!!!!

מיכלו1

New member
כן...

היא אמרה את המילה הזאת בקול- עדי הורסת תוכניות.... היא אמרה את מילת ה-ש' זאת שבאה רק בחורף, רק ביום שבה הוא יורד מן השמים... היא אמרה שלג... (טל- תבטל תוכניות...) אבל מצד שני זה יכול להיות גם שוקו שירד מן השמים ועוד המון אחרים.....

Hbentzur

New member
אני לא מאמינה שאמרתם את זה! ../images/Emo2.gif

אם אתם המקור לנאחס שיש בהר אדר בקשר לש... כבר שנתיים בערך, אני אדאג שתענשו כראוי ע"י כל התושבים! ושם שוקי זיקרי, שוקו, שום שמיר, שתי תאילנדיות עם מנדולינה וחליל לא ירדו אליכם מהשמים לעולם!!!

Hbentzur

New member
שימו לב מה מצאתי:

"תחילה,למודל האמריקאי. זה היה העקבי ביותר באשר לסערה בשבוע הבא והערב אף הקצין. לפיו,גל גשם ראשון[שקע "זבולון"] שייבנה במהלך שבת ויתחזק ביום א. הגשם יתמעט בימים ב-ג,אולם בימים ד-ה נקבל גל חורפי שני סוער וגשום יותר[שקע "חיה"].יום ו עדיין גשום ופה מגיעים לעיקר. הבוקר מודל זה צפה התייצבות במז"א לקראת השבוע הבא אך הערב הוא צופה שבשבת הבאה המערכת תקצין עוד ובתחילת השבוע הבא אף תלווה בשלגים בכל הרי הארץ." לפי אתר תחזיות. אבל אחרי קטע זה הכותב אומר שלא היה מהמר על זה בחייו... אז- אל תפתחו ציפיות, ותמשיכו לעקוב!

למעלה