"בשורות טובות"

MesoMorph

New member
"בשורות טובות"

סיימתי לקרוא את "בשורות טובות", ספר שפראצ'ט כתב עם ניל גאימן על שד ומלאך שמסתובבים בימים האחרונים של העולם לפני שבאה האפוקליפסה, האנטי-ישו נולד ואף אחד מהצדדים של מלחמת גוג ומגוג לא יודעים איפה הוא, ארבעת פרשי האפוקליפסה בכלל רוכבים על אופנועים וכל הטירוף של העולם מצטבר עד הסוף המר מאוד מומלץ

מ א ג ר ט

New member
יש לי רגע דבר אחד להגיד

דיי באמת? לא, אני אף פעם לא מפחידה חדשים.

Athaclena

New member
../images/Emo99.gif כן, אנחנו יודעים ../images/Emo13.gif

אנחנו פה בפורום כי אנחנו אוהבים את טרוש הממוש מאוד, וכולם כאן כבר קראו את בשורות טובות. ויש הסכמה שבשורוטו אחד מהטובים. (העותק שלי מתחיל להתפרק מרוב שימוש) אבל בוא, תגיד לנו מה דעתך בקצת יותר פירוט, תרגיש בבית. אתה מוזמן!

אווק

New member
שמתם לב

שיש ]ה יותר מדי הודעות של מישהו שממליץ לנו על ספר ונעלם!? אני חושב שזה אמור להיות "?!". תיקון: שמתם לב שיש יותר מדי הודעות של מישהו שממליץ על ספר שכולם קראו ונעלם?! זה נשמע יותר טוב.

וואוו...

געעעח... שלום פורום כלבים, רציתי לספר לכם על חיה מדליקה! קוראים לה כלב! יש לה ארבע רגליים, ו... הו, כן! אף שאיתו הוא מריח! טוב, סליחה, פשוט זה היה מוזר ברוך הבא לפורומנו הקט, המופרע והמת, חשבנו לעבור למועדון ההתחלה מחדש אבל החלטנו לוותר רק בשביל לא לשמוע את רג מרצה שעות ואז עוד מנגן בגיטרה. אז כל חיים יתקבלו בברכה, ולא אכפת לי אם זה מישהו שבא לפורום טרי פראצ'ט להמליץ על בשורוטו...

ויימס

New member
בשורוטו שולט!!1אחדאחדשתייםנסיון

ספר אחד מני רבים ששולטים!!1 אחד אחד וכו'. חביבים עליי במיוחד ארבעת פרשי האפוקליפסה האחרים, "נזק גופני חמור", וכל השאר. או, מסכן, סקלו אותך פה... אבל תצטרף אלינו ותישאר! יש לנו עוגיות... יש טקס קבלה בטאגליינס. העוגיות מעל המקרר.

אווק

New member
תגיד, כבר ברחת

או שאתה קורא את מעשי קסמים כדי להמליץ לנו עליו?

למעלה