בשורות טובות

מלח גס

New member
כלומר ,שהוא צרדרד כזה? יש לו שברים מדליקים?

הוא מושפע מרדיוהאד ומאמץ את הסגנון שלהם? מעניין אותי לדעת מה מירי חשבה עליו...

shoham95

New member
לא יודעת אם מושפע מהם

אני מנחשת שכן, בעיקר בגלל המחווה לקריפ, אבל אני לא יודעת. הוא פשוט מזכיר אותם בסגנון...
מירי אהבה ואמרה שהוא אמן, אם אני זוכרת נכון

andre93

New member
חדשות מעולות

נחכה ונראה מה תביא לנו העונה הזו, ומה שבטוח היא תהיה יותר טובה מהעונה הקודמת. אבל מה שהכי חשוב זה שיש לכוכב נולד ערוץ יוטיוב.

Just Neta1

New member
איזו הודעה מעודדת!

את ממש מחזירה לי את החשק לצפות בתוכנית, אבל רק בגלל ההתלהבות המשכנעת שלך, כי הפרטים הטכניים דווקא לא כזה מוצאים חן בעיני-
16 מתמודדים זה סבבה (אני לא אוהבת נבחרות המוניות סטייל עונה 8), אבל למה יש כאלה שעוברים אוטומטית וכאלה שעוברים דרך הודעה מאוחרת יותר? זה מציב את הראשונים בסטטוס גבוה יותר של פייבוריטים וזה לא הוגן (גם ככה יש את אלה שמקבלים אובר-חשיפה באודישנים ויש להם נקודת פתיחה טובה יותר ולהפך, אבל כאן זה ממש לתת יתרון באופן רשמי).
גם התיאור של השופטים לא הלהיב אותי- השיפוט של גידי גוב נשמע אחד לאחד כמו השיפוט של סטיבן טיילר (שזה ממש לא טוב), את מירי וצדי אני כבר מכירה ולא אוהבת כשופטים (במיוחד לא את מירי) ומשה פרץ יכול היה להיות חביב כשופט הטוב אם יש לו קונטרה של שופטים ביקורתיים לצידו, מה שלא נשמע שקיים כרגע.

אבל המתמודדים נשמעים מבטיחים
(למרות מצד שני, ממש אהבת את דוד לביא...)

shoham95

New member
לא לא, גידי גוב ממש אחלה!

אני לא יודעת מי זה סטיבן טיילר, אבל גידי גוב חמוד ממש, ונראה לי שהוא יהיה שופט מעניין בעונה.

תראי, לגבי ההעברה האוטומטית, מצד אחד- זה נכון,
מצד שני- זה תלוי לגמרי איך הקהל ייקח את זה. אני מקווה שזה לא ישפיע יותר מדי.
אני חייבת לציין שיש מתמודדים שהשופטים התעלפו מהם ובכל זאת הם יגיעו ליום ההודעות.

היי, דוד לביא זמר מעולה!
ואל תשכחי ששתינו אהבנו את אוהד...

אני בטוחה ומקווה שגם את תמצאי העונה את הפייבוריטים שלך. הנבחרת מאוד מגוונת ומעניינת! (בהנחה שהטובים באמת יכנסו אליה...)

אורישקי

New member
סטיבן טיילר סולן אירוסמית'

למרות שאנלא רואה איידול אז לא יודע איך הוא מתנהג....

MoRoSH11

New member
לא חושבת שזה שחלק עוברים אוטומטית

בהכרח מחייב שהם יותר בסטטוס גבוה יותר מבחינת פייבוריטיות.

MoRoSH11

New member
ואה, נטע, להזכירך צריך למצוא העונה פייבוריט

משותף, לטיפולך....

איזה כייף שלא יהיו כמו עונה שעברה

תתוכניות אודישנים שבנו נבחרת ואז מעיפים 2 ביחד בכל תוכנית.. כי מזה חששתי.
התיאורים של המתמודדים בהחלט נשמעים מבטיחים.. באלי כבר שתתחיל העונה. עוד אין תאריך נכון?

היי

האמת שלא הייתי פה הרבה זמן כי התגייסתי וזאת הייתה תקופה מאוד לחוצה.. הטירונות, הקורס, את יודעת..

כשהעונה תתחיל אני אחזור לפה בפול טייים.. אם כי קצת לא נראלי הגיוני שזה יתחיל עוד 10 ימים ועדיין אין ממש פרומואים על זה או אישורים רשמיים של התאריך.. אבל הלוואי וזה נכון, ממש באלי שיתחיל כבר.. התגעגעתי
ובית ספר למוזיקה לא ממש פיצה על זה

למעלה