בשורות טובות

shoham95

New member
בשורות טובות

לפי מה שראיתי היום, באודישנים הסופיים של העונה, מחכה לנו עונה מצוינת!
היו הרבה מתמודדים מעולים. הרבה כשרונות. יש למה לצפות.

העונה יהיו 16 מתמודדים בנבחרת (אלא אם כן יחליטו להוסיף עוד מתמודדים כמו שעושים לפעמים, אבל זה מה שמתוכנן כרגע).
מה שיהיה השנה זה דבר חדש: כל המתמודדים שעברו את השלבים הראשונים, כמו בכל שנה, יבצעו אודישן סופי וגורלי, שיקבע אם יכנסו לנבחרת או לא.
החידוש הוא שהשנה האודישנים יצטלמו (למעשה חלק אחד צולם היום, שם אני הייתי) מול קהל חי (ומהמם, אם אתם שואלים אותי
).
חידוש נוסף- בכל שנה המתמודד שר, ולאחר מספר ימים/שבועות קוראים לו ליום ההודעות ואומרים לו אם הוא עבר או לא.
השנה, רוב המתמודדים יגיעו ליום ההודעות, שם יגידו להם אם הם נכנסו לנבחרת או לא.
אבל יש מספר מתמודדים שכבר אחרי האודישן יעברו לנבחרת, בלי להגיע ליום ההודעות.
איך זה הולך? לאחר הביצוע שואלים את השופטים מה דעתם. אם כל השופטים רוצים להכניס את המתמודד ישירות לנבחרת בלי התלבטות- הוא נכנס ישירות לנבחרת, בלי לחכות ליום ההודעות. זה נעשה בלי דיון או ויכוח; כל שופט מחליט בעצמו, לבד. אם אפילו רק שופט אחד אומר שהוא רוצה לחכות ליום ההודעות (ולהתלבט עוד)- המתמודד יאלץ לחכות ליום ההודעות ורק אז לגלות אם עבר או לא. (גם אם זה שופט אחד מול שלושה)
זה לא דבר רע- רוב המתמודדים יגיעו ליום ההודעות. רק מתמודדים בודדים לא יצטרכו לחכות ליום ההודעות.
(טרחו להסביר לנו כמה פעמים שזה לא דבר רע, ושאם מתמודד מגיע ליום ההודעות זה לא אומר שהוא לא טוב או לא אהוב, זה בסה"כ אומר שרוצים להתלבט לגביו מעט, ואין החלטה ודאית לאחר הביצוע.)

לגבי השופטים, אני חייבת לציין שהופתעתי לטובה! יש כימיה ביניהם והם לגמרי בסדר. אהבתי ממש את גידי גוב. הוא כזה מעופף. הוא נראה כאילו הוא חצי לא שם, לא מבין בכלל מה הולך, גם כשהוא דיבר זה היה במשפטים קטועים בד"כ... חמוד

משה היה בסדר, לא מפרגן כל הזמן, בניגוד לחששותיי. אבל הוא היה נחמד, בכל זאת. מירי וצדי נשארו כבעבר.

והחלק הכי חשוב- המתמודדים! אני לא יודעת אם זה מיותר לספר לכם קצת על המתמודדים, כי אתם הרי לא מכירים, אבל בכל זאת אספר- שתדעו מה מצפה לכם, פחות או יותר. אציין את המתמודדים שאהבתי במיוחד (יש סיכוי גדול שאשכח רבים מהם, ראיתי היום כ"כ הרבה מתמודדים שקשה לזכור
):
היה בחור אחד רדיוהדי כזה, כמו שאני אוהבת. הוא שר כ"כ יפה ומיוחד.
היה צמד של אחיות ששרו ממש יפה, הן היו מעולות.
שני בחורים רוקיסטים, האחד מזכיר, לפי חברה שלי, את ליבי ולירן. לדעתי הוא טוב מהם בהרבה.
השני היה מצוין אפילו יותר. הוא היה ענק ובא לי כבר לשמוע את שאר הביצועים שלו. ולשמוע את הביצוע הזה ספציפית שוב ושוב ושוב.
הייתה בחורה ששרה ממש יפה ומיוחד את "גשם בעיתו", שאהבתי מאוד.
עוד בחורה, שהזכירה מאוד את יובל דיין, אך לטעמי, על סמך הביצוע היחיד שראיתי, היא אפילו יותר טובה ממנה (ואהבתי את יובל). משהו בסגנון מזכיר את יובל, אבל יש בה משהו יותר מיוחד ומעניין.
היה בחור שעשה אינטרפרטציה מעניינת מאוד ל"עוד נגיע", ושר עדין ויפה.
הייתה בחורה ששרה את "עד מחר". לי קשה לשמוע זמרים אחרים שרים שירים של אביתר בנאי, כי הביצועים שלו הם המושלמים בשביל השירים שלו. אבל הביצוע הזה... היה באמת יפהפה ומרגש ויפהפה. אני חושבת שזו הפעם הראשונה שאהבתי ביצוע של מישהו שהוא לא אביתר לשיר של אביתר.
אלה המתמודדים שאני זוכרת כרגע ושממש ממש הלהיבו אותי. אני כמעט בטוחה ששכחתי עוד מתמודד או שניים, אבל זה בגדול. אני יודעת שזה לא אומר הרבה, אבל זה אולי ייתן קצת כיוון על מה שיהיה

כמובן, אלה לאו דווקא המתמודדים שנכנסו ישירות לנבחרת. אין כאן ספוילרים

אגב, הייתה אחת שאני כמעט בטוחה שיוני ואורי יאהבו. אני אישית חיבבתי אותה, אבל נראה לי שאתם שניכם ממש תאהבו אותה

זהו, מקווה שזה נותן קצת כיוון על מה שיהיה בעונה.
ממה שאני ראיתי היום, הולכת להיות עונה מצוינת.
הנבחרת תהיה מעניינת ומגוונת, עם הרבה מתמודדים מוכשרים. (אמנם אני עדיין לא יודעת מי נכנס אליה, חוץ מכמה בודדים, אבל אפשר לנחש...)
ויש עוד חלק לאודישנים הסופיים, עם מתמודדים אחרים, שיצולם מחר. אם גם שם יהיו מתמודדים כ"כ מוכשרים... העונה בהחלט תהיה מדהימה

לילה טוב וחיים יפים

MoRoSH11

New member
הלוואי שתהיה עונה טובה (הם חייבים לנו!)

ועם מתמודדים באמת מוכשרים וטובים. ברור לך שבאודישנים כולם ינסו לעקוב אחרי המתמודדדים שציינת פה, כן?

אני ממש שמחה שיהיו רק 16 מתמודדים בנבחרת. מעולה.

זה רק לי או שהעניין הזה עם ההודעות והתלבטות של השופטים מזכיר במשהו את האודישנים של דה וייס?

תודה ששיתפת
וחיים יפים גם לך

shoham95

New member
גם לי זה הזכיר

בכלל, כל הרעיון של האודישנים מול קהל...
אבל למי אכפת, היה כיף

אגב, נזכרתי פתאום בעוד מתמודדים שממש אהבתי וששכחתי אותם כאן למעלה. באמת היו כ"כ הרבה טובים.

MoRoSH11

New member
לגבי האודישנים מול קהל

את זה אפשר גם להגיד שהם בכלל לקחו מהאקס פקטור. ששום פורמט לא יקופח בטעות...

WhyTheFace06

New member
כמה אודישנים פחות או יותר את זוכרת שהיו?

מהדברים שלך נשמע שיש הרבה יותר מ8 ואפילו יותר מ16 שצריכים להגיע לנבחרת חח..

shoham95

New member
אמרו לנו שיש 23 אודישנים

זה נכון, רק מהמתמודדים שהיו אתמול אפשר להרכיב נבחרת מצוינת (עם טובים יותר וטובים פחות, אבל כמעט כולם היו ברמה גבוהה). אני לא מקנאה בשופטים שצריכים לקבל את ההחלטות... ואני מקווה שהם יכניסו באמת את הטובים ביותר. (ואת האהובים עליי ביותר
)

WhyTheFace06

New member

האמת שממש רציתי ללכת לזה אתמול ולא יכולתי.. וגם היום אני לא יכול

החידוש נשמע מעניין ומרענן!

על המתמודדים ועל מה שיהיה בעונה- כל מילה בסלע

מגיעה לנו כמו שנאמר בתגובה מעליי-
עונה מדהימה עם מוכשרים ברמה גבוהה אחרי סדרה של עונות לא משובחות במיוחד (למרות של 6 ו7 היו די חביבות).
חוץ מזה עד שכבר הייתה תוכנית מפוצצת כשרונות (דה וויס) היא לא מיצתה את המתמודדים ב-כלל לעומת כוכב שסוחטת אותם עד הסוף. גם על זה מגיע לנו פיצויים קיצר

אורישקי

New member
להגיד שסדרה של עונות לא משובחות

זה שקר כשיש את עונה 8 המדהימה באמצע

WhyTheFace06

New member
מהעונה הזו אהבתי בעיקר את דיאנה ואוהד.

חוץ משניהם לא התחברתי לאף אחד במיוחד..

מלח גס

New member
16 מתמודדים זה לא שינוי משמעותי...

16 מתמודדים זה לא שינוי משמעותי בכמות המתמודדים יחסית לעונה 9 שבה העיפו 6 מתמודדים המבחן הקהל מתוך 24 ולאחר מכן הדיחו שתי מתמודדות במכה ונשאר 16...
בעניין חדר ההודעות, נדמה לי ששם נשמע קלאסיקות ישראליות שנועדו בעזרת ה"ישראליות" לתת פייט ל"ח'וליות" של דה וויס.
אני רואה בחדר החזרות הזדמנות נוספת להרשים את השופטים.
מעניין אם גם באודישנים של עונה 10 צביקה יוכל להכריע לטובה (כמו תמיד) במקרה של שתים בעד ושתים נגד.

shoham95

New member
בחדר ההודעות הם לא ישירו עוד שיר

זה היה הביצוע הגורלי והסופי, ועל סמך זה (והאודישנים הקודמים של כל מתמודד) יקבעו מי נכנס לנבחרת ומי לא.
(אולי יהיו דו-קרבות בין מתמודדים שמתלבטים ביניהם, והם ישירו את שיר האודישנים, כמו שיש בכל עונה, אבל זה לא משהו חדש...)

Love Music Yoni

New member
וואי, נשמע מעולה באמת.

מה, המתמודדת שאת מדברת עליה היא דיאנה סטייל או אורטל סטייל?

Zohar 01

New member
איזה מגניב שהיית.

מקווה שתהיה עונה טובה באמת. מפתיע שאהבת את המתמודד הרדיוהדי

מעניין מה שכתבת על זאת ששרה יפה את "גשם בעיתו". אני מתה על השיר הזה.

shoham95

New member
חברה שלי בתגובה להתלהבות שלי מהבחור הרדיוהדי:

"איזה צפויה"

shoham95

New member
הוא מזכיר בסגנון

(אבל לא מתקרב לטום יורק כמובן
)
בנוסף הוא עשה מן מחווה לקריפ באמצע.
הוא היה ממש טוב :)

למעלה