בשורות טובות...

בשורות טובות...

אז ככה, קיבלת SMS מידידינו היקר, נח המכונה Nחמן והואו ביקש ממני למסור ד" לכל החברים ולהודיע שהניתוח ב"ה עבר בהצלחה "בסה אפשר לומר הניתו היה כייף, 6 שעות ניתוח ו-22 שעות התאוששות והעיקר שהקשה ביותר מאחורינו" כך כתב לי. יישר כח לכל החברים שקראו תהילים להצלחת הניתוח ולרפואתו ובראשם "בחור אהוב" שפתח את שרשור תהילים, אין לי ספק שתפילותינו התקבלו במרומים. אז מחכים לך נח ומצפים לשובך לפורום במלוא המרץ ובכוחות מחודשים ומקודשים.

אחד הדברים המרגיזים של תפוז...

שאי אפשר לתקן שגיאות כתיב/מקלדת בגוף ההודעה... להלן תיקונים להודעת האם: *ד"ש. *בסה"כ *שהניתוח

גם אצלי אי אפשר.‏ ‏

ככה זה כשגולשים מנייד.‏ בכל אופן תודה לכתבנו "מצפה לגאולה" על הדיווח המשמח ‏,‏ אווו וכמובן על הכבוד שחלק לי בהודעה..‏ שנשמע ונתבשר בשורות טובות,‏ אמן !.‏ ‏

בחור אהוב ידידי, מה שמגיע מגיע...

/tapuzforum/images/Emo13.gif/tapuzforum/images/Emo24.gifכל הקרדיט מגיעה לך כמי שארגן את קריאת התהילים והפעיל תנוקות של בית רבן שלא טעמו טעם של חטא לקרוא תהילים לרפואתו של נח. יישר כח. ואגב, כתבנו אתה מחזיר אותי 25 שנה לאחור, עת הייתי כתב בעיתונים הארציים ידיעות ומעריב ובעיתונות המקומית. היום ב"ה מה שנותר לי לכתוב זה כאן ובפייסבוק ובעוד אי אלו פורומים וקומונות (כמו: הכרויות להומואים חרדים... חחחח)

גם אני אותך אוהב../images/Emo23.gifזה הדדי ידידי

ואגב, אני הולך לאור אומץ ולפרסם בקשת היכרות... לא הגיע הזמן להתמסד?

למעלה